Better late, than never?

Hei dere!

Tenkte jeg bare skulle fortelle dere en super koselig nyhet!

Men først, i dag har jeg hatt en kjempe fin dag, startet dagen med besøk og garasje-tid i nesten hele dag! Ryddet i skoene mine i ste også, fikk satt noen av de i en skjenk jeg har ledig på rommet, så da ble det litt mer ryddig!

(De 2 til venstre er pensko, det til høyre ble sånn resteskap. haha)

 

Avslutter kvelden med en butikktur fordi jeg hadde så lyst må noe godt, endte med en bæreposee full av frukt og grønnsaker, så jeg er fornøyd! Hah.

Og nå er det filmtid! Må jo avslutte halloween (Har det vært det i dag? Har jeg faktisk ikke merket!) med en skrekkfilm eller to!

Men over til den koselige nyheten!

På Tarmbanden snapchatten (mcprinsessene hvis du skal søke det opp) har vi fått 4 nye faste! Legg den til, så ser du introen til 3/4 faste snappere! De har vært super kreative, og så glade for at de vil være med på dette!

 

Ha en fin kveld videre! Så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

Dette skjedde i går!

Hei dere!

I går skrev jeg til dere fra toget på veg inn til Oslo, men skrev ikke hva vi skulle. I dag er det bursdagen til lillebroren min, og dette var jo en av gavene fra meg til han, å dra på dette showet. Vi var nemlig å så “Jack Septiceye, How did we get here?” Og det var kjempe gøy! Han har jo ikke gjort dette før, så vi viste jo ikke hva vi gikk til på en måte. Men ble positivt overrasket!

Showet varte i ca 2 timer og ble på en måte et stand-up show med hvordan han har kommet dit han er i dag. (Som sier seg selv på hva showet heter). 

Hvis du vil sjekke han ut, så er dette Youtuben hans. 

Men da får jeg komme meg tilbake til bursdagsfeiring, så blogges vi!

 

Ha en fin kveld videre!

 

 

M. Victoria S.

Its a first time for everything

Hei dere!

Nå sitter jeg faktisk på toget med broren min på veg inn til Oslo! 

Tenkte bare å stikke innom for å blogge litt på dette trege nettet.. Har faktisk aldri blogget fra mobilen før! Haha. 

Håper dere har hatt en fin mandag så langt! Bare 8 mandager igjen til jul har jeg lest flere ganger i dag. Det går så fort!

Men nå får vi sitte her på toget litt til, før det blir Show i Oslo! Har gledet meg lenge, så dette skal bli gøy!

Innlegg om hva vi gjorde, kommer nok i morgen, da jeg ikke rekker å blogge før midnatt.

Ha en fin kveld videre, så blogges vi!

 

 

M.Victoria S.

En litt anderledes søndag

Hei fine dere!

I går kveld dro jeg ut, lenge siden sist, så det var kjempe gøy! Var ikke hjemme igjen før ti på 4, så da var det bare å gå rett på badet, fikse meg og legge meg, sov til rundt ett, så jeg er fornøyd. Her driver vi med litt fiksing til middagsseleskap, som skal være rundt halv 5, også feiring av broren min etterpå! Elsker å fikse og ordne, så disse dagene er de beste<3

Så for min del blir det ikke en helt vanlig søndag, men håper det blir en kjempekoselig en! (Og det blir det alltid) Så da får jeg fikse og ordne vider, før jeg skal fikse og ordne meg selv.

Ha en fin søndag videre, så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

Manikyr, halloween, snapchat, lørdagskos!

Hei dere!

Hadde litt problemer med bloggen i går, den ville egentlig ikke dele bilder.. Men jeg fikk nå delt det jeg skulle i går, så skal ikke klage. Fikk også fikset neglene på torsdag. Ble kjempe fornøyt, men allerede bestemt hvordan jeg skal ha neste gang! Haha, bare meg som tenker sånn?

Men over til i dag, det er lørdagen før halloween og vet om flere som har fest i kveld eller som skal på fest. Men det frister sykt lite i dag egentlig. Så da lar jeg være. Kanskje jeg reiser ut en tur, men orker ikke kle meg ut eller fikse meg, det blir stress(Selv om jeg har 2 helt nye kostymer her..haha!) Skal noen av dere på noe festligheter i kveld? Evt. hva skal dere kle dere ut som? Legg igjen en kommentar, jeg vil gjerne se!

Jeg ble plutselig satt på “snapchat duty” i dag, så hvis dere vil nå meg på snapchat frem til 22:00, så er jeg på mcprinsessene sin snap

Utenom det så tenkte jeg å ta dagen som som den kommer, se litt serie, slappe av og spise en bedre middag. 

 

Håper dere får en fin dag videre, så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

nye mobilen, utflukt med pappa, bakekveld med pappa, LV ++

Hei alle sammen!

Ble vist et sent innlegg i dag, så da skal jeg gjøre det kort!

I går kveld lagde pappa og jeg boller, kanelsnurrer, skolebrød og kakao, og det var sykt godt å avslutte kvelden med i går.

I dag stod jeg opp tidlig, dusjet, spiste frokost, fikset håret, fikset meg litt, og litt til før vi dro inn til Lillestrøm på Oslo motorshow, der gikk vi rundt i noen timer, mye fint å se på, og MYE inspirasjon til hva jeg skal gjøre videre med bilene mine. Tok lite bilder.. 

 Fikk også den nye mobilen min i dag, er egentlig veldig fornøyd, litt stor for de små hendene mine, men blir jo vandt til å ha store ting i hendene sier de! Haha!

Så har drevet å satt meg inn i “alt det nye”. Så får vi se hvordan det går. Elsker mobilen i det nye dekselet da! Ser på det å bare smiler (Jeg gal? Ja!).. 

Men nå skal jeg se om jeg finner på noe annet å se på enn mobilen min, så blogges vi senere!

Ha en fin kveld videre!

 

M. Victoria S.

Vipper, frisør og serie, helt vanlig torsdag!

Hei dere!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Andrines Velvære, der jeg fikk fylt på vipper igjen i dag. Det er så godt å føle seg fresh igjen!

Var også innom frisøren min for å kjøpe ny balsam og sette opp en time før jul. Gjett hvem som kjøpte shampoo sist, så sto med 2 shampoo flasker i dusjen i går? … Jo, det var moah! 

Dette er den beste serien med balsamen, shampooen og hårkuren jeg noen gang har har prøvd, den har virkelig redde håret mitt, ikke bare en gang men 2 ganger, også lukter den helt fantastisk! Noen andre som har prøvd disse?

Nå skal jeg se gårsdagens episode av Riverdale, drikke litt kakao og kose meg med julegaveplanlegging. Kjøpte årets første julegave i dag, så da er jeg ihvertfall i gang! Haha!

Håper dere får en fin dag videre!

Så blogges vi!

 

M. Victoria S.

 

 

Verdens beste kakao? Julegave-planlegging og frokost/lunsj med en venn

Hei dere!

Bare 2 mnd igjen til julaften i dag! Flere som gleder seg? 

I dag har jeg egentlig hatt en spesiell dag, sto opp rundt 14, sykt sliten, også spurte en kompis om jeg ville være med ut å spise lunsj (frokost? haha), så da fikset jeg meg for så å møte han og spise lunsj (egentlig frokost). Jeg spiste en salat, men ble skuffet da de hadde gjort om på den vanlige salaten min OG ga meg grovt brød til… Jeg tåler ikke grovt brød.. Så var ikke verdt å ta bilde av maten. Haha! (Typisk blogger). Så gikk vi litt videre inne på det lokake kjøpesenteret, før vi tok en liten tur innom en kaffebar. Fikk så lyst på kakao!

Og den var supergod! (Kanskje til og med verdens beste?)

Synd jeg ikke orket mer enn halve..

Men nå skal jeg fortsette med julegave-listen min, så får vi se hvem som har vært snille i år! Neida, men syntes det er greit å skrive opp hvem og hva de eventuelt kan få, i god tid. For blir noen julegaveshoppinger fremover, så kjekt å vite hvem som får hva. 

Legger ikke ut den listen her, av flere grunner, men skal fortsatt gjøre den fin og ryddig! 

 

Håper dere får en fin kveld videre alle sammen, så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

Jeg ser etter bloggere!

Hei dere!

I dag hadde jeg nesten en like god morgen som på søndag, så prøvde gjøre det samme. Så nå sitter jeg her godt i sofaen under et pledd, lykkelig, ferdig trent og dusjet. Haha! Elsker sånne morgener. Nå skal jeg se ferdig filmen jeg har begynt, planlegge uken litt og kanskje finne på noe gøy i kveld. Vi får se. Men aller først lage meg noe godt å drikke!

Men over til det jeg skulle blogge om. I det siste har jeg begynt å lese flere og flere blogger, og det er så mange flinke bloggere der ute. Så jeg er på let etter flere å følge. Legg meg gjerne til, jeg legger til alle! Og hvis dere har noen tips om noen blogger, legg gjerne igjen en kommentar, det hadde jeg satt kjempe stor pris på.

 

Håper dere får en fin dag videre, så blogges vi!

 

M. Victoria S

10 ting for å føle seg bedre, med bilder!

Hei dere!

I dag har jeg hatt en helt motsatt dag av dagen i går, men skal uansett gjøre det beste ut av det, så tenkte jeg bare skulle slappe av med serie. Så da tenkte jeg å dele med dere 10 ting man kan gjøre på de litt gråe dagene. Husk at dette er 10 ting jeg gjør, ikke noe alle må.

1. Sminke meg, kanskje ta noen bilder også fjerne sminken, det er en av de beste tingene jeg vet om.

2. Ta et bad, se serie og drikk noe godt, kanskje legge en ansiktsmaske også. Bare slappe av og senke skuldrene.

3. Lese en god bok, drikke noe godt. Som te eller cappuccino. Og hvis man har muligheten foran en peis, så er det jo perfekt!

4. Shoppe, unne meg noe jeg ønsker meg. Selvfølgelig gjør jeg ikke dette hver dag, men en gang inne i mellom er lov.

5. Trene, når jeg har muligheten og klarer selvfølgelig. Får en så utrolig følelse etter å ha trent, lite eller mye teller ikke.

6. Se en film jeg liker. Enten alene (helst) eller med noen som liker sammen filmen.

 

7. Lag noe godt du vet du liker, og nyt det! 

8. Frisørtime, enten for bare å klippe tupper, forfriske hårfargen eller prøve noe helt nytt og bytte helt form og farge på håret. Og den følelsen man har når man går ut av frisørsalongen er en av de beste følelsene jeg vet.

9. Ta solarium eller enda bedre drømme seg bort i et stille rom, med tente lys og ikke gjøre noe. Bare slappe av. 

10. Sist men ikke minst, gå tur i skogen. Det er noe av det beste jeg kan gjøre for å føle meg bedre. Både for å få frisk luft og bevege seg litt.

Men nå skal jeg fortsette med serie og slappe av.

Håper dere får en fin kveld videre, så blogges vi!

 

 

 

M. Victoria S.