Mine høstfavoritter! Med bilder!

Hei alle sammen!

Tenkte egentlig at jeg ikke skulle blogge i dag, siden jeg har sovet mesteparten av dagen i dag, men nå fikk jeg plutselig litt lyst til å vise dere mine høstfavoritter. Så da bare begynner jeg!

Høst favoritt sted:

Canada (eller Toronto)! Tenk å våkne her, og alt du kan se er masse farger!

Høstens favoritt outfit:

Genseren er den fra NA-KD som jeg skrev om for ikke så lenge siden.

(Du finner det →HER←)

Skjørtet er fra Cubus, du finner det → HER

Høstens favoritt film:

Jeg vet ikke om det er en favoritt generelt, men husker fra i fjor at jeg syntes den var fin også elsker jeg New York, så kan være noe med det.

Høstens favoritt bok:

Høstens favoritt sko:

Jeg har noe lignende, og elsker dem! Brukte de for første gang i høst, i dag. Og da følte jeg at nå er det høst!

Høstens favoritt parfyme:

Jeg har ikke prøvd den på meg, men har testet den i butikken i fjor høst, og hver gang jeg lukter den, så minner det meg om høst. 

Høstens favoritt sminke palett:

Høstens favoritt matrett:

Egentlig rart at jeg skriver fårikål, siden jeg spiser nesten bare kålen og tilbehøret, også ser det ikke godt ut, og lukter ikke godt. Men det er tradisjon, og det at familien samles, som får meg til å skrive det her.

Høstens favoritt drikk:

Cappuccino (as always. haha!)

Høstens favoritt pynte gjenstand:

Løvblader, kongler og spesielt dufylys som lukter høst

(Epler, kanel, mashmallows, pære, vanilje osv..)

Høstens favoritt ting å gjøre: 

Vi ser jo fort at alt er større i USA for eksempel, så en ting på bucket-listen min er å reise dit en høst, så jeg får med med alt høsten byr på der. (Kommer et eget innlegg om dette. 

Men for de som ikke har lest det, så skrev jeg en liste over ting  gjøre om høsten, og hvis du vil lese det, så er det → HER

 

Håper dere får en fin kveld videre, så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

Tannlege, kveldstur i måneskinn og kanskje litt smertestillende

Hei alle sammen!

 

Nå sitter jeg og ser episode etter episode, av alle serier jeg følger med på, i håp om at jeg ikke skal fokusere for mye på at jeg sitter halvbedøvet etter visdomstann-trekking i dag. Alt gikk veldig lett og smertefritt, så skal ikke klage! Sovnet til og med nesten i stolen hans et par ganger.. Da kan man i hvert fall ikke klage! Men vet det kommer til å være litt vondt etter all bedøvelsen har gått ut, men det får bare være. Alt er bedre enn å ha en “feilgrodd” visdomstann.

(Litt gøy at jeg fikk den med hjem også.)

Men over til noe annet. I kveld er det Elvelangs, som også står på listen min over 5 ting jeg skal i september. Så håper snart hevelsen og bedøvelsen går ut, så jeg kan gå ut. Eventuelt så må jeg bare vente til neste år, selv om det er sykt koselig å gå langs elven i månelys og fakler.. 

Uansett skal kvelden nytes med smertestillende og masse serie.

Håper dere får en god kveld videre, så blogges vi!

M. Victoria S.

Masse pakker i posten, snapdag og selvpleie

Hei alle sammen!

I dag har vi fått masse pakker i posten. Og noen av de har jeg ventet på i bare 3 dager, så det har gått fort! Grunnen til at jeg skriver vi, er fordi de blir jo sendt til pappa, og han henter de ut fra postkontoret, og siden det er bildeler til prosjektet mitt(med mye hjelp av pappa), så føler jeg det er på sitt rette å si pakkene er til oss. Men i hvert fall, utenom å pakke ut og opp masse pakker, så har vi også skrevet ned en plan videre. Noe av det kommer dere jo til å se etterhvert, so stay tuned!    

Har også laget middag, dusjet og ryddet litt på badet, så føler jeg har fått gjort en del i dag. I går gadd jeg ikke å lage middag alene, så spurte en kompis om han ville være med ut å spise. Haha! Velkommen til latskapen min!

Resten av kvelden skal jeg se Idol, fullføre snapdagen for Tarmbanden og slappe av med litt selvpleie. Elsker å legge meg nydusjet, i rent sengetøy og med nyfønet hår, det er en av de beste følelsene  Så det skal jeg gjøre i kveld!

 

Håper dere alle får en fin kveld videre, så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

18.09.2018

Hei alle sammen!

I dag har dagen egentlig vært helt rolig, med et møte klokken ett, ellers bare slappet av. Så nå tenkte jeg å gjøre litt yoga, dusje, spise en god middag, legge en ansiktsmaske, se litt serie og ellers bare kose meg alene.

Jeg syntes disse få alene-kveldene er så behagelige! Null mas, og du kan gjøre det du vil, når du vil. Håper dere også får en fin kveld videre!

Så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

I dag har jeg..

Hei alle sammen!

I dag har jeg brukt nesten hele dagen min borte hos pappa, med å skru bil og finne ut hva vi skal videre. Har satt på nye lykter og spreder i dag, og må si det hjalp Fikk også bestilt noen deler i dag også, så nå er vi snart ferdig med fremstillingen til E30`n. Når den er “på plass”, så skal pappa få tilbake garasjen sin og jeg får min egen garasje. Tror han gleder seg til det, da han har sitt eget prosjekt å drive med. 

Utenom dette har jeg ikke gjort så mye annet enn å lage middag og handlet litt i dag. Men resten av kvelden skal brukes i sofaen med planlegging, cappuccino, Tv`n, Pc`n og boka mi kanskje, vi får se!

Håper dere får en god kveld videre!

Så blogges vi!

 

M. Victoria S.

 

Nyeste innkjøp pluss litt til

Reklame | NA-KD

Hei alle sammen!

 

Har hatt et par fridager nå, siden det har skjedd så mye. Blant annet så har vi feiret bursdagen til pappa. En full dag med middag ute, gaver og morro. Vi feiret også bursdagen til ei venninne av pappa i går, det var også kjempe koselig. Spesielt siden vi ble sittende å kose med de to hundene hennes og den ene katten der. Utenom dette har det skjedd litt småting hele tiden, så har ikke rukket å tenke på bloggen en gang! 

Men nå ville jeg stikke innom for å vise dere en genser jeg ikke kommer til å ta av meg med det første! Fy søren, den er super myk og fin, så man kan liksom bruke den til alt. Pluss at den er god og varm! Så denne blir en av mine høst favoritter. (Kommer et eget innlegg med dette).

Direkte link til denne genseren → HER ←

Kjøpte også en svart, basic, tynn genser med høy hals. Den og er sånn at den passer til alt. Har ikke prøvd den enda, men har en lik fra før i samme farge og størrelse og elsker den! Så tar ikke bilder av den nå. Dere får sikkert se den en gang.

Men her er en direkte link til denne også → HER ← 

Så nå skal jeg kose meg resten av kvelden i denne genseren!

 

Håper dere får en fin kveld videre!

Så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

Slappe av med god samvittighet i kveld!

Hei alle sammen!

 

Gikk bra på sykehuset i dag, hvis noen lurte. Hadde med mamma i dag, så hele turen i seg selv var veldig koselig! Fikk shoppet litt også, så nå er alt klart til bursdagen til pappa i morgen. Har jeg fortalt at jeg elsker bursdager? Ikke mine egne, men andres. Så jeg kan planlegge, lage mat eller kaker, pakke inn gaver, og ikke minst kjøpe gaver! 

Men nå får vi lage litt mat også slappe av resten av kvelden! Jeg blir så sliten etter infusjondag, men det er jo helt normalt. Så jeg klager ikke.

Håper dere får en fin kveld videre!

 

Så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

Say hello to my new best friend!

Hei alle sammen!

 

ENDELIG! Kom pakken jeg har ventet på! Og jeg er så fornøyd, eneste er at den virker så skjør/spinkel (Hvis dere skjønner). Men godt jeg har satt på vipper i dag, så jeg kunne testkjøre min nye Ring Light!

Skal se litt mer på den i morgen. Likte den veldig godt med tanke på at den lyser Ekstremt sterkt, og at det er SÅ mye dimmer på den, at den kan lyse veldig svakt også. Var litt redd for at det var 3 styrker for eksempel, men dette var jo perfekt!

Fikk også med en liten til å ha på mobilen, vet ikke om jeg kommer til å bruke den like mye, men jeg skal aldri si aldri.. Og alt kom i denne kjempe store bagen/vesken, så kjekt å ha alt på et sted!

   

Men nå har jeg bare lyst til å legge meg, og sove til i overimorgen! Neida, skal på sykehuset i morgen, så gru-gleder meg veldig! Wish me luck!

Håper dere får en fin kveld videre, så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

 

For en koselig dag

Hei alle sammen!

 

Jeg våknet super tidlig i dag, så ble liggende å høre på regnværet fra senga. Ganske koselig egentlig. Faktisk så koselig at jeg sovnet igjen. Utenom å sove i dag, så har jeg shoppet litt, bestilt flere bildeler og demontert litt mer på E30`n, laget middag og tatt en alt for lang og god dusj 

Resten av kvelden skal bruker på tv, planlegging, føne håret og legge meg.

 

Håper dere har hatt en fin start på uken!

Og får en fin kveld videre!

 

 

M. Victoria S.

Starte youtube?

Hei alle sammen!

Jeg har fått spørsmål et par ganger om jeg kan lage vlogg og om jeg har vurder Youtube. Og nå sitter jeg her faktisk å vurderer det (Why?). Men jeg vet jo ikke hva jeg skulle vlogget om, skal jeg ha et bestemt tema, hvor ofte osv. Pluss det er MYE jobb. Husker vi drev litt med å legge ut et par videoer når jeg gikk på skolen, men det er jo noen år siden. Hmm.. Kanskje jeg skal bruke den til kun sminke/skjønnhet, eller bare bil, eller shopping.. Jeg finer jo “fort” ut om det er noe for meg da. Men det er det å starte. Og eventuelt: Hva blir mitt mål med min youtube kanal? Jeg har rundt 30 ideer til sminkevideoer/skjønnhetsvlogger, 2 ideer til garasjeprat (haha, ser for meg meg selv sitte møkkete å snakke som biler.. Ikke bra). Men har vi “nok” folk der ute? Det er også et spørsmål…Og skal jeg ha det på engelsk eller norsk? Og kan jeg eventuelt hjelpe noen med en youtube konto?  

Skrev dette i natt. Vurderte å slette det, men deler det istedet.. (Haha, og kanskje noen kjenner igjen det jeg skriver) Men nå skal jeg slappe av, har vært i helt rævva form i dag, så “stolt” over å fått dratt til pappa på middag, OG tatt sol. 

 

Ha en fin kveld videre!

 

M. Victoria S.