Jeg lovte dere et innlegg, her er det!

Reklame | Beauty Bay

Hei alle sammen!

I dag har jeg vært å montert mer deler på bilen min, så nå er det ikke lenge før vi er ferdige! Må si jeg gleder meg til å bli ferdig nå.. Utenom det har jeg ikke rukket så mye annet enn å tatt ut av oppvaskemaskina, før Morten kom hjem og vi måtte reise i Am Car møte. 

Men som jeg lovte dere i går, så skal jeg vise dere hva jeg fikk i min siste pakke fra Beauty Bay. Har lest flere steder at det har tatt opp imot 1 mnd før noen har fått pakkene sine, men min kom etter nesten 14 dager, så jeg klager ikke!

Dette er hva jeg ser når jeg åpner pakken!

Det første jeg fikk er 12 koster fra BH cosmetics. Og de kom i denne søte mappen. (håper bare jeg klarer å holde den hvit. Haha!)

Det andre er en primer fra Paul & Joe. Har dere sett noe så søtt?

Det tredje er en Contour stick foundation fra Anastasia Beverly Hills i fargen Mink. 

Siste jeg kjøpte var en Shampoo fra Joico, en hvit eyeliner til våtkanten og en svart Liquid Eyliner. 

Esken tenkte jeg skulle fylle opp med sminke, da jeg har en eske med sminke jeg bruker bare en gang i blandt. Syntes denne er litt penere enn en hvit kurv fra Europris. Haha!

Håper dere likte dette innlegget og får en fin kveld videre!

 

Så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

 

 

Nylakkert bil, polert tak (se bilder) og en stor pakke i posten, med andre ord, en helt vanlig onsdag!

Reklame | Beauty Bay

Hei alle sammen!

I dag har jeg får vært med litt å vannpusset, polert og shinet taket på E46`n. Og det ble sykt bra! Fikk også hentet kameraet mitt som jeg glemte der på mandag. Så her kommer noen bilder fra mandag og i dag. 

Her er bilen akkurat ferdig lakkert, og står til tørking.

Her er høyre side mattet ned, og venstre tørket over med microfiberklut (første omgang. Det er 4 forskjellige pusse farger (Først grovest, nest grovest, nest finest, så finest, hvis dere skjønner). Du ser allerede her at taket er blankere på den ene siden.

Her er høyre side polert og ligger å trekker seg inn. (ferdig med alle 4 “fargetrinnene”, bare polering igjen) Venstre skal poleres, men ferdig pusset.

Bildet ljuger alltid litt, men her er taket ferdig. (Taket i garasjen er matte, tror det er derfor biltaket ser matt ut.) Men superfornøyd. Skal få tatt noen skikkelige bilder ute i sollys når bilen er ferdig montert, pusset, polert, you name it. 

 

Vi skal fortsette i morgen med å montere bilen igjen, med dører, bagasjeluke, frontfanger osv. Når vi er ferdige med det håper jeg virkelig vi kan reise på hytta i et par ager og slappe av litt. (Det har vi fortjent nå, pappa

 

Resten av kvelden i dag skal bruker forsiktig til å teste ut litt av det jeg fikk i posten i dag!

Gleder meg til å vise dere i morgen!

Ha en fin kveld videre!

Så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

Selv-pleie-dag

Hei alle sammen!

Jeg syntes det er viktig å ta vare på andre, men ofte må man tenke på seg selv for å klare å tenke på andre, så i dag skal jeg ha en “selv-pleie-dag” og den skal inneholde alt jeg ønsker. Har nettopp satt på vipper og fikset neglene mine, så tenkte bare på å legge en ansiktsmaske, gjøre litt yoga, se en koselig film, drikke noe ekstra godt, skjære opp litt frukt og grønnsaker og ellers bare slappe av  hele dag og lade batteriene.

Så da snakkes vi i morgen! 

Ha en fin dag videre skjønninger!

 

M. Victoria S.

I dag og i morgen

Hei alle sammen!

 

I dag stod jeg opp tidlig for å reise bort til pappa for å se på den ny lakkerte bilen min! Jeg tok mange bilder og er super fornøyd! Men gjett hvem som glemte igjen kameraet sitt i garasjen? Det var jeg det… Haha! Så dere skal få se når jeg får hentet kameraet mitt. Som sagt er jeg kjemte fornøyd, og bedre skal det bli etter vi får polert den. Åå, jeg gleder meg!

Utenom det, har jeg ikke gjort så mye i dag, litt husarbeid, tatt sol, handlet og laget middag. I morgen skal jeg ha en fri dag. Så da tenkte jeg skulle ta litt selvpleie, og tenke litt på bare meg! Så gleder meg<3 

Ha en fin kveld videre!

Så blogges vi!

 

   M. Victoria S.  

Resten av kvelden skal nytes!

Hei alle sammen!

 

Nå har alle gjestene reist og jeg kunne endelig hoppe i joggebuksen og senke skuldrene litt før hverdagen begynner igjen i morgen. Det er så godt å bare slappe av og vite at det ikke er noe mer man skal, resten av kvelden  

Det begynner også å bli litt høst temperaturer ute, så må sitte litt foran peisen og kose meg (med bloggen. Haha!) Men nå blir det film og litt planlegging av uken, siden Morten har bursdag i dag, skal han få velge film (nesten som vanlig med andre ord. Hehe)

 

Så blogges vi!

Ha en fin kveld videre!

 

 

M. Victoria S.

Bursdag, mat, bil og manikyr

Hei alle sammen!

 

I går hadde vi bursdagsfest for Morten med familien min. Kjempe koselig, men mye arbeid. Jeg dro bort tidlig for å kjøpe blomster og resten av outfit for kvelden. Og for å få fikset neglene mine, det tok nesten to timer, så når jeg var ferdig der, dro jeg rett til pappa for å lage snitter og pynte kake. Vi lagde 6 forskjellige snitter (“pålegg”?) og ca 15 av hver, så ble nesten 100 snitter! Mye mat med andre ord. 

En som håpet veldig på at noe skulle dette ned på gulvet når vi drev. (Ja, han fikk et par smaksprøver. Haha!)

Når kaken var ferdig pyntet, gaven pakket inn og snittene ferdig smurt, dro jeg hjem. Det var ca 30 minutter til gjestene skulle komme, så jeg gikk over huset for å pynte med blomster og litt forskjellig.

Tok på meg kveldens antrekk og fant frem tallerkener, kopper, bestikk og glass. Så kom gjestene litt etter litt.

Vi spiste og koste oss utrolig mye før det plutselig var slutt. Når alle hadde dratt, la vi oss nesten med en gang, vi var så slitne begge to.

I dag sto vi opp ganske tidlig. Fant frem snittene fra i går, og spiste frokost sammen. Før jeg fikk på meg arbeidsklær og tok med et fat med mat bort til mormor og bestefar (siden de ikke kunne komme i går). Etter nesten en time der, dro jeg til pappa for å fortsette på E46`n. I dag skulle vi fortsette å vannslipe alt som skal lakkeres, og for å si det rett ut, så er det en skikkelig evighetsjobb. Men vi ble da ferdige, så da spiste vi litt lunsj, før vi vasket og støvsugde bilen skikkelig for støv. 

Vi begynte også å maskere bilen, så den blir klar for lakkering. Skikkelig drittjobb, når tapen ikke vil sitte på gummilister og fingrene våre er slitne! Så vi ga oss, så får vi heller fortsette i morgen. 

Jeg dro hjem og skiftet og pakket med meg det viktigste (Koseklær, toalettsaker, Pc og kameraet). For så å dra tilbake til pappa. Jeg orker ikke fest i kveld med alle kompisene til Morten, så da fant jeg ut at jeg heller ville (sitte godt plantet i sofaen under en Pc i kveld. Haha! Neida, joda..) slappe av i kveld. 

 

 

Ha en fin kveld videre!

Vi blogges plutselig!

 

 

 

M. Victoria S.

Kamera, vippeextencions, pakker i posten med mer!

Hei alle sammen!

 

I går orket jeg ikke å blogge, men fikk kameraet mitt i over i går! Og jeg er neste fornøyd.. Når det står på sidene til Elkjøp at det skal være med flere ting, blant annet kameraetui og intefacekabel, også er ikke det med.. Da ble jeg litt oppgitt.. Men reise dit og snakke med dem i sta, så det løste seg. (Måtte kjøpe eget kameraetui, da det var skrivefeil på siden dems. Men da fikk jeg det som passet best meg, mitt kamera og tilbehør.)

 Kameraet er jeg super fornøyd med! Og det har stått på ønskelisten min i snart 3 år eller noe, så det var på tide. (Har oppdatert kameraet på listen min ettersom det har kommet nye kameraer, men dere skjønner hva jeg mener) Har et kamera, men det er ikke til å lade, så får bare tatt noen bilder, så må jeg bytte batterier.. Tungvindt!

 Dette kameraet har jeg nå koblet opp mot både laptoppen og mobilen min, så da blir det lettere å ta bilder. Gøy at jeg også kan styre kameraet fra mobilen også! (Teknologi asså. Hehe!) Må sette meg mer inn i kameraet før jeg tar mer bilder, det er jo så mye innstillinger på det.

Har satt på 4D vippe extencions i dag, og det er så godt å se litt våken ut igjen. Valgte å la være å sette på i sommer, da det ble mye varme dager og netter, mye bading osv. Like fornøyd som alltid!

Kom også en pakke i posten til meg i dag, så nå har jeg endelig fått nye vaser. Må huske å kjøpe noen blomster i morgen, så jeg har noe å ha i dem. (Kommer sikkert til å glemme det, men det er ikke krise)

Kan ikke glemme denne da! Se så søt “popsocket” broren min ga meg i sta. 

Men nå skal jeg rydde og fikse til bursdagsfest i morgen. Har kjøpt inn alt til maten, kakene, drikke og snacks i dag. Så da mangler jeg ikke så mye (tror jeg..).

 

Ha en fin kveld videre!

Så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

 

 

 

Ting har skjedd

Hei alle sammen!

Håper alle har en fin dag så langt. Og spesielt til alle dere som har startet på skolen i dag. Jeg husker min første skoledag både på barneskole, ungdomsskolen og videregående. Og må innrømme at 1. klasse på barneskolen og 1. klasse på videregående var 2 fine dager i livet mitt. Første dagen på ungdomsskolen var ikke ille den heller, men det var liksom første dagen som et mobbe offer, så dette har på en måte hodet mitt fortrengt. Og dette er synd. Ikke for meg. Jeg klarte meg og kom meg gjennom det og så mye annet dritt. Men for alle de som ikke kommer seg ut av det. Så klart hadde jeg også flere ganger lyst til å gi opp. Men hver gang jeg gikk fra skolen til neste dag, så hadde jeg det så godt. Og alt det takket være familien min. Tusen takk

Men i dag tenkte jeg skulle fortelle dere noe. Det ene er at jeg har “slettet” snapchat. Og siden jeg har fått litt spørsmål om hvorfor, tenkte jeg å skrive det her. Det ingen stor greie, men da vet dere det. Jeg hater snapchat. Haha, ironisk etter å ha laget mcprinsessen kanskje(?). Men ihvertfall. For det første så har jeg brukt alt for mye tid der, så utrolig nok ingen ting. Jeg kan sitte å bla igjennom 1000000 storyes, og 99% av dem har ingen ting for meg å se, jeg får ikke noe ut av det. Også tar det veldig mye strøm, og når jeg sitter å snakker med noen ute, eller er hos noen, så popper det inn snap etter snap, av alt mulig.. Og jeg sjekker, men svare aldri. Ja, alt i alt, så har jeg ikke brukt for den. Så jeg har den nå, men har kun 6 venner der. Haha! Jeg må ha den pga familien og mcprinsessene, hvis ikke så hadde jeg slettet den for godt. 

Det andre jeg tenkte jeg skulle fortelle dere er, at pga “MASSE forskjellig” har vi besluttet å avlyse London turen.. Vi vurder om vi skal reise et annet sted isteden, litt nærmere jul på julegaveshopping, og om vi heller skal vente til våren med London tur. Skal ikke gå mer inn på hvorfor.

En litt morsom ting, er at jeg har blitt brukt til reklame, mer om dette kommer i et eget innlegg, når jeg har fått klarsignal. Dette blir gøy! Og jeg gleder meg til å se det helt ferdig. (Derfor jeg har vært litt stille her i et par dager, hvis dere har lagt merke til det da. haha!)

Resten av dagen i dag tenkte jeg å lage litt middag snart og kanskje litt dessert, slappe av med litt te, ta en kjempe lang og varm dusj, legge meg i rent sengetøy og se serie før jeg sovner. Håper dere får en fin kveld videre!

Så blogges vi!

 

   M. Victoria S.   

Penger er papir, papir kommer fra trær. Så penger vokser på trær? Ok. Siden jeg har fått oppmerksomheten din:

Hei alle sammen!

Mange har i det siste brydd seg litt for mye om hvor mye penger jeg har, hvor jeg får penger fra, hva jeg bruker penger på, hvor mange biler jeg har osv.. Og for det første, det å gå rundt å snakke om det er en ting, men at dere lager dere historier oppi hodene deres istedenfor å spørre meg og går rundt å forteller masse forskjellig rundt, nei det er teit. Ikke minst sende meg meldinger å si jeg har et penge problem, at det er dårlig gjort ovenfor Morten, at han må betale alt, osv..

Hvis dere lurer, spør meg, og hvis det plager dere, så er det dere som har et problem, ikke jeg. Jeg betaler mine utgifter, pluss ofte mer. Jeg har et stramt budsjett som jeg følger, jeg bruker aldri mer penger enn jeg kan, og hvis jeg gjør det, så går jeg aldri i minus. Jeg planlegger alt, hele tiden, jeg har flere penge poster, så hvis jeg vil skeie ut med noe ekstra fint, så tar jeg bare penger fra en annen post.

Og sparing er nesten den største posten min, så hvis dere ser meg kjøpe noe, så ikke stå der som et spørsmålstegn å si til kompisen din: «Hvor får hun penger fra? Hun som bare går hjemme?».

Det er jo også en ting jeg sparer mye penger på, jeg er mye hjemme.. Sunt? Nei.

Vil jeg ut mer? Ja.

Er det pengene som holder meg hjemme? Nei.

Så hvis dere lurer på noe, uansett hva det gjelder, så lenge det gjelder meg: Spør meg i stedet for å lure eller lage historier. Vær så snill. Takk!

Ha en fin kveld videre!

Vi blogges!

M. Victoria S.

Effektiv-lat-dag

Hei alle sammen!

 

I dag har jeg hatt en effektiv dag! Sto opp rundt 8, kledde på meg litt, gikk på badet og ordnet meg, lagde meg litt frokost og satt meg godt ned i sofaen med serie. Og der har jeg sittet i dag, utenom mellom episodene, da satte jeg på en klesvask, neste pause, tok jeg rent ut av oppvaskmaskinen, pausen deretter satt inn igjen møkkete oppvask, og i de to siste pausene lagde jeg meg lunsj og ryddet i klesskapet mitt. Eller nesten da.. Jeg mangler 2 hyller..

Jeg elsker å ha et ryddig klesskap, jeg hater å sortere hva jeg skal beholde og ikke, og dette gjør jeg ca hver 3. mnd.. Siden jeg ikke har mer plass.. Men selger klærne mine BILLIG videre, eller kaster det som er ødelagt, så da kan skapet fylles opp med nye ting igjen. Haha!

Jeg savner Walk In Closet`et til pappa, da trengte jeg ikke å kaste eller selge mer enn en gang i året. (Uff, luksusproblem vet..) Men en ting vet jeg for sikkert, jeg skal ha mitt eget skap i huset mitt. Og inspirasjon til det finner jeg over alt, bare se på dette for eksempel.. Det er sykt fint da! (Her har jo Mr. ene siden og Mrs. andre. Jeg skal ha mitt eget. Haha) 

 

Men nå skal jeg se en episode eller to til, så skal jeg lage middag og kanskje en liten dessert (?) Resten av kvelden skal jeg bruke på å slappe av, gjøre litt yoga, drikke te eller cappuccino, se film, spise god mat, planlegge litt avtaler fremover, rydde ferdig klesskapet mitt og henge opp klesvask. (Har akkurat vasket 10 nye håndklær, og gleder meg til å bytte de ut med de vi har.. Må også vaske de resterende 5 nye håndklærne for seg selv da de et i en mørkere farge.. Så det sparer jeg til i morgen. Juuhu!)

Ha en fin kveld videre!

Vi blogges!

M. Victoria S.