Her er svarene! (med bilder på flere av de)

En dag for sent, men bedre sent enn aldri!

Hva er neste reisedestinasjon?

Neste planlagte reise, går til London. Uplanlagte reiser, skjer ofte her, så vanskelig å si.. Men som er planlagt det er London.

Hvor mange biler trenger du egentlig??

Hehe, jeg trenger egentlig bare en jeg som alle andre, men har 3 nå.. En BMW e30, som skal kun brukes om sommeren og utstilling. Og 2 BMW e46 `er som skal bli en, (den ene er en delebil) så selger vi delebilen, når vi har tatt de delene vi skal bruke. Grunnen til at jeg skriver vi er fordi dette er pappa-meg-prosjekter.

Hvem er ditt idol? Eller hvem ser du opp til?

Jeg har ikke et bestemt idol eller noen jeg ser opp til (utenom familien min, de ser jeg veldig opp til) mest fordi jeg liker enkelte ting enkelte står for, men aldri helheten av hva enkelte står for eller gjør. (Hvis dere skjønner..)

Hvor fikset du neglene dine?

Nå sist var det på Express Nails i Oslo. Og hun var kjempe nøye OG effektiv! Kjempe fornøyd!

Hvor ofte setter du på vipper?

Ca. hver 3. uke. Men nå i sommer har jeg hatt «ferie», så latt være å sette på. Men vurderer å sette på nærmere høsten igjen.

Storbyferie eller strandferie?

Kommer litt an på når på året, sommeren liker jeg godt å reise til en storby og shoppe for eksempel, resten av året hadde jeg nok valgt strand ferie. En blanding hadde også vært innenfor, så klarer nok ikke 100 % å svare på det, men dere skjønner.

Lese eller se film?

Jeg ser jo mest film og serie, men tror det er fordi det er det letteste, gå inn på netflix (for eksempel) finn en film, liker du den ikke bytter du. Med bøker blir det litt annerledes. Hvis du ikke har så mye bøker, så må du til et bibliotek og låne boka. Liker du den ikke så må du reise tilbake til biblioteket å låne en ny. Hvis du kjøper bøker, så blir det jo det samme. Men ja, hvis jeg finner ei god bok, som er spennende, velger jeg nok den før film.

Pizza eller burger?

Burger, men det kommer jo veldig an på hvor du kjøper, eller om du lager selv. Men stort sett burger før pizza.

Finnes fortsatt den første bloggen din?

Nei, den ble fort slettet, og prøvde finne den igjen for et par år tilbake, da fant jeg den ikke.

Hva får deg til å blogge?

Vanskelig å si, jeg elsker å dele ting, uten å sitte å fortelle det. Og før så var det fordi jeg ville bli en stor blogger og tjene penger på bloggen, nå er det mer det at jeg deler mine tanker og erfaringer med mange som kjenner seg igjen. Så det er jo på en måte de som leser som får meg til å blogge. Hadde ingen lest, hadde jeg ikke ville blogget heller. Og hvis jeg kan hjelpe noen, så er jo det også et kjempe pluss!

Om du kunne reist hvor som helst , hvor ville du reist og hvem ville du reist med?

Jeg har jo alltid hytta på første plass, med nærmeste familie. Men utenom det kunne jeg tenkt meg og reist USA rundt og sett alt. Da ville jeg nok tatt med meg litt forskjellige folk ettersom hvor i USA jeg skulle. Men mest familie, samboer og innerste vennekrets!

Hva er det beste du kan spise ute på restaurant?

En god frisk krispy salat, en god burger med mye smak eller en kjempe perfekt godt stekt biff med ovnsbakte grønnsaker og bakt potet til.. Kjenner jeg ble sulten nå. Haha!

Om 5 år , hvordan tror du livet ditt vil være da ?

Realistisk, kanskje omtrent det samme som i dag, kanskje et barn, fullført litt utdanning og funnet en medisin som faktisk fungerer for meg, men det blir også litt ønsketenkning! Så vi får nesten bare vente å se.

Elsker du sol og varme ?

Jeg er veldig glad i sol og varme, men ikke sånn som det har vært i det siste, for da har jeg ikke orket å være ute? Men en regnværsdag med serie, blogging, annsiktsmaske, koseklær og junkfood, setter jeg stor pris på innimellom.

Hvordan type musikk liker du ?

Mye. Kommer helt an på humør og hva som skjer rundt meg. Rundt juletider elsker jeg å høre på julemusikk, utenom det så hører jeg på mye. Utenom opera og hard rock, også begynner jeg å bli litt lei «russe-låter» og 90`s? (Kan være fordi det er nesten det eneste Morten hører på? )

Kan du videoblogge svarene på spørsmålsrunden ?

Kanskje jeg kan gjøre det en annen gang etter jeg får kjøpt meg nytt kamera. Kunne sikkert vært morsomt det.

Hva syntes du om homofili?

Enkelt å greit, kjærlighet er kjærlighet. Om det er samme kjønn eller ikke har ingen ting å si, så lenge de elsker hverandre, så syntes jeg alle skal støtte det.

Kunne du tenkt deg barn?

Ja. Men ikke nå. Jeg vil ha en helse som tilsier at jeg skal klare å ta vare på noen andre enn meg selv, også vil jeg være ferdig med skole og fått meg en jobb først!

Hvordan er din psykiske helse, og hva syntes du om at så mange unge sliter med psykiske problemer?

Nå er det temmelig bra, den har vært langt nede, og det går ikke bare over. Så det er en tilvenningssak og som man hele tiden må jobbe med. Syntes det er kjempe trist å se at så mange unge (egentlig alle aldere) som sliter psykisk. Det er jo en usynlig sykdom det også, som ofte trekkes vekk fra lyset, noe som virkelig ikke skulle skjedd.

Hvis du hadde vunnet 1 million, Hva hadde du brukt pengene på?

Hadde brukt mist mulig av dem, men selvfølgelig oppfylt et par drømmer for meg selv og familien. Resten hadde gått til egenkapital til hus.

Hva er ditt mål i livet?

Gjøre mest mulig ut av det jeg har, bli likt av de jeg bryr meg om. Og når jeg dør, bli husket for noe godt. (Altså noe jeg har gjort bra, ikke hva jeg eide.)

Hvor høy er du?

1.68m..

Har du kjøpt alle extencionsene dine på luxushair? Eventuelt, hvor andre steder?

Nei, men de fleste er fra luxushair ja. Har bestilt et par ganger i fra Rapunzel of Sweeden, og et par ganger fra frisørsalonger. (2 ganger siden jeg satt i pungt/keratin extencions) Mest fornøyd med Luxushair.

Har du silikon?

Nei, ville ha det. Men glad jeg ikke gjorde det! (Har ikke noe i mot det, men jeg var 16 når jeg begynnte å spare.. Fant ut 5 år senere at det var ikke meg og mine pupper det var så mye galt med. Men at det var de som mobbet meg.. Men altså en 16 åring skal egentlig ikke gå rundt å tenke det?

Hvis du kunne bare drukket og spist en ting resten av livet, hva hadde de to tingene vært?

Vanskelig? Drikke hadde blitt brus.. Vet usunt, men det smaker godt, også blir jeg så dårlig av vann og saft.. Men mat er litt verre.. Vil jo ikke gå glipp av julemat.. Men vet ikke om jeg hadde orket å spist julemat hele året.. Spekemat er godt, men ikke så godt ar jeg bare kunne spist det? Salater da, den er trygg, for det finnes så utrolig mange forskjellige? (Hytte prinsessen i meg ville svart spekemat og San Francisco. Haha!! Er ikke sunt å leve påhytta for  lenge…)

Hva er ME-TIME?

Det er 1 time jeg har hver dag som jeg «setter av» til MEG! Da gjør jeg noe jeg vil eller trenger. Og det må ikke være noe kjempe stort heller. For eksempel gå tur, sette på vipper, få massasje, shoppe, se film lese, bake, skru bil, fikse negler, fikse bryn, frisør osv.. Denne listen er LANG!

Hvor mye shopper du for i månten?

Det kommer veldig an på. Noen mnd nesten ingen ting, andre.. 10-20.000? Så ingen fasit..

Yndlingsfilm?

Før jul så jeg se polarexpressen, men har ingen yndlingsfilm utenom at jeg liker mange filmer.

Kan du begynne med ukens spørsmål eller månedenes spørsmål? Det tror jeg hadde vært gøy!

Det hadde sikkert vært gøy. Hvis jeg får in nok spørsmål, så kan jo det være noe.

Nå som du har fått drømme bilen, hva står øverst på ønskelisten din nå? Hva er neste ting?

Å få drømmebilen fin, få hverdagsbilen fin og EU godkjenne den, men helt ØVERST på ønskelisten min står mitt eget hus. (selvfølgelig etter å bli frisk, så jeg kan jobbe.. men det skjønte dere sikkert)

Er dere forlovet?

Nei. (ikke som jeg vet om.. Haha! Neida, vi er ikke det)

Hvordan ser drømmedagen din ut?

Når jeg fikk dette spørsmålet tenkte jeg at jeg skal lage et eget innlegg med litt bilder for å vise. Så følg med!

Dette var de spørsmålene jeg har funnet igjen, som jeg kunne svare på nå. Håper dere er fornøyd med svarene mine, og tusen takk igjen for alle spørsmålene deres 

Håper dere får en fin dag videre!

Så blogges vi plutselig!

M. Victoria S.

 

 

 

#blogg #sommer #ferie #foto #reise

Svarene kommer i morgen, dro hjem fra fest for å blogge! (neida)

Hei alle sammen!

Det er lørdag, jeg ligger rett ut på sofaen og ser på serie. Jeg har vært på «fest» allerede i dag, men jeg reise hjem. Også hører jeg nå at det regner skikkelig ute! Det gjør jo bare kvelden min komplett. Jeg elsker regn ut, for da får jeg en kveld med serie, blogging og kos inne.

(Og spesielt godt med regn nå siden det har vært over 30 grader hver dag i 2 mnd nå uten noe regn!) 

(hvis du lurer, det er PC`n jeg fikler med på fanget

Men nå tenkte jeg egentlig bare innom for å si ifra at svarene på spørsmålene deres kommer i morgen (søndag). Jeg har også slått av godkjenning av kommentarfeltet mitt, så alle kommentarer kommer ut men en gang. Jeg skal prøve så godt jeg kan å svare på alle spørsmålene jeg har fått inn. På bloggen, snapchat, instagram og messenger.. Men kommer til å slå sammen de spørsmålene som er «helt like». Så hvis dere lurer på noe mer. Spør gjerne! (som sagt, lov å spørre anonymt også med å legge igjen en kommentar».

Ha en fin helg videre!

 

Så blogges vi plutselig!

 

 

M. Victoria S.

 

 

 

#helg #blogg #sommer #foto #ferie

10 funfacts + spørsmål skal svares!

Hei alle sammen!

 

I dag er det ikke så mye som skjer her, så tenkte jeg kunne ta noen funfact om meg selv. Har ikke planlagt dette innlegget, så kan prøve å finne 10 funfact med meg selv! Dette kan ble gøy, og litt annerledes. Og kanskje jeg gjør det igjen en gang, hvis det “funker” nå. Tenker også å ha en spørsmålsrunde, så hvis dere har noen spørsmål, så kan dere legge igjen de nederst i kommentarfeltet på dette innlegget, så skal jeg svare så godt jeg kan. (Og det kan være hva som helst. Og du kan være anonym). 

1. Jeg elsker å reise, men på lik grad elsker jeg å sitte hjemme alene og se en film og drikke noe godt. (nei må ikke være alkohol, haha! Te, kakao, cappucchino osv er nesten bedre, så lenge det ikke er 30 grader..)

2. Jeg hater å ha dårlig tid, og har avlyst ting i siste liten et par ganger, bare fordi jeg ikke rekker å gjøre det jeg skal før jeg drar. (Ja, vet tvangstanke..) Men etter jeg ble sammen med Morten, så må nesten alle regne med at vi kommer forsinket.. Ofte fordi Morten glemmer noe viktig, så må snu og hente det, eller at han har feilberegnet kjøretid, at han hat sagt ifra for sent at vi reiser osv, og ser nå at det ser ut som jeg skylder på Morten med alt, men det er faktisk sant..

3. Tilbake til det med reise. Jeg elsker å planlegge og pakke, men når jeg kommer hjem igjen, så “hater” jeg å pakke ut, selv om det ikke tar lang tid en gang. Men det er noe med det å sette ting på plass igjen, for skittentøy legger jeg enten rett i vaskemaskinen eller til vask, så det er noe med det å pakke ut. Vet ikke hvorfor, men sånn har jeg vært i maaangeee år.

4. Jeg får høre ganske ofte at jeg er og alltid har vært bortskjemt. Og det stemmer jo egentlig ikke, ja jeg har vært heldig og fått mye kjærlighet i fra familien, så sånn sett har jeg vært kjempe bortskjemt, men materialistisk så har jeg måtte “fortjene” å få noe. Så lenge det ikke var helt nødvendig da. Og både broren min og jeg har aldri vært den typen som sitter å skriker i butikken eller furter fordi vi ikke fikk noe, vi var/er mer den typen som spør: “hva må vi gjøre for å få dette?” Og det er jeg veldig glad for. I mine øyne så må man fort lære at man må jobbe for det man ønsker seg.

5. Når jeg startet opp min første blogg, så skulle det være en “rosa-blogg” som jeg skulle leve av og tjene penger på. Men min (Veldig-)skjulte talent ble ikke oppdaget. Ganske glad for det når jeg tenker over hvor mye man må prestere for å være iblant de største bloggerne. 

6. Jeg HATER rot… Jeg blir stresset av å ha det rotete.. Fordi jeg konstant tenker på hvordan jeg skal rydde, hva kan jeg gjøre så det holder seg ryddig, hvor skal jeg begynne, osv.. Også bor jeg med en som ikke ser rot, hater å rydde og som syntes det er hjemmekoselig med litt rot.. (Haha! han har blitt litt bedre på 5 år, så 10 år til så er han kanskje sååå ryddig at han i det minste ser rot)

7. Jeg sitter ofte å planlegger hvordan drømmehuset mitt skal se ut, og hvis jeg noen gang har muligheten skal jeg være med å designe mitt eget hus på min drømmetomt med fin utsikt. Det hadde vært en drøm. 

8. Skrev det litt i punkt nr. 3. Jeg elsker å planlegge! Jeg kan sitte å skrive liste etter liste, på hva jeg skal i dag, hva jeg vil i løpet av måneden, hva jeg skal ha med på neste tur, hva jeg skal kjøpe til hvem når det gjelder bursdager og jul. Osv.. jeg skriver opp til flere lister om dagen, og det gir meg en slags ro i sjelen. Sært, vet.

9. Jeg elsker å lære nye ting. Om det er historie, noe med familie, eller meg selv, bil-greier osv. Jeg elsker å sitte å se dokumentarer om det meste. Og bare for å lære noe. Så lenge jeg er konsentrert og i form da selvfølgelig. (Er jeg ukonsentrert eller ikke i form så er det ikke så gøy å prøve å lære noe..) 

10. Jeg elsker mitt eget nærvær. Jeg klarer alltid å finne på noe, og kjeder meg sjeldent. Noen ganger kunne jeg ønske at jeg kjedet meg mer. Men det er nok et talent jeg har fordi jeg sjelden er helt alene, så de gangene jeg er alene, så kan jeg gjøre akkurat det jeg vil, når jeg vil det.

Håper dette var litt morsomt, som sagt hvis dere lurer på noe så legg igjen spørsmål. Svarene kommer i morgen!

(husk du kan være anonym)

 

Men nå blir det litt rydding og kasting av ting vi ikke bruker lenger. Ha en fin dag videre!

Så blogges vi plutselig!

 

 

M. Victoria S.  

 

 

#blogg #hverdag #juli #ferie #hverdag #sommer

Neste tur er planlagt!

Hei alle sammen!

I dag er det mandag(nå har det blitt tirsdag da), men føles veldig ut som søndag. Og det er jo egentlig like greit mtp at det er jo sommerferie. Har også sittet hele dagen i dag og planlagt neste tur. Så nå har jeg lagt vekk lommeboken, og den skal ligge på hyllen frem til turen. For som venninnen min sier: “Dette blir dyrt! Og jeg elsker det!!” (Haha! hun er jo så søt da, men så rett også)

Så som jeg har skrevet før så har jeg shoppestopp, nå har jeg det på ordentlig! Virkelig! Kan bli vanskelig, men skal klare det. Jeg har jo bestemt meg for å kjøpe kamera, og finner jeg et som passer meg så kjøper jeg jo det, men utenom det og bursdagsgaver, så skal det være ganske så kjedelig på bankkontoen min fremover (haha) 

Jeg skal ikke avsløre enda hvor vi reiser, men kan si det som så at (så lenge alt går som det skal) vi reiser med et vennepar av oss, i oktober, skal nyte en uke der, vi reiser for å shoppe og slappe av, men det er ikke syden. Det er billigere der enn her, mye god mat og drikke, pluss mye kjent der.

Mer info kommer en annen gang, litt nærmere oktober. Mer kan jeg ikke avsløre nå. Men kan avsløre en ting: Jeg gleder meg som en liten unge til å reise igjen! 

Må også finne meg en ny trillekoffert, men det haster ikke enda. Også må jeg fornye passet mitt. Jeg har planlagt alt allerede, så glemmer jeg noe nå, da får det bare være.

Men nå skal jeg legge meg å sove siden formen har vært helt dritt i dag og ikke orket noe, så skal jeg legge meg med god samvittighet!

Natta

Vi blogges plutselig!

 

 

M. Victoria S.

 

 

#sommer #sommerferie #ferie #helg #blogg #mandag #foto #hverdag

I helgen skjedde dette:

Hei alle sammen!

 

Skal snart legge meg, men tenkte jeg skulle stikke innom en kjapppppp tur først!

Nå sitter jeg og har nettopp tatt av sminken og lagt en ansiktsmaske imens jeg blogger i en alt for stor shortsdress som jeg kjøpte i Oslo i helga. Den er superbehagelig og ikke varm. Men skulle nok ha tatt den i XS istedenfor M (Haha! Jeg prøvde en annen i samme butikk, og syntes den var litt søt. Men ja, ikke noe reklame, men en sånn jumpsuit kan være god i denne varmen.)

I går startet jeg dagen med en kjapp frokost, etter det fikset jeg meg tok med kaken fra kjøleskapet (bakte pavlova på fredag) og reiste til mormor og bestefar. Var og besøkte de i rundt en time før frisørtimen min. Gjorde ikke mye hos frisøren denne gangen. Vi tok en så kalt gull 4 trinns kur på håret mitt med massasje, klippet opp håret litt for å lage det litt tynnere (jeg har ekstremt tykt hår…ja, vet luksusproblem), fikk også fønet og rettet ut håret mitt. Så alt i alt en og en halv time hos frisøren. 

Skal tilbake til frisøren om ikke så lenge å friske opp igjen fargen og farge etterveksten. Men haster ikke. Etter jeg var ferdig hos frisøren dro jeg opp til pappa og broren min en liten tur. Der så vi 2 episoder med iZombie så vi blir vel ferdig til jul hvis vi fortsetter i samme tempo. (Haha! er på episode 8/13 i siste sesongen) 

 Jeg fikk låne bilen til broder`n når jeg skulle hjem da, siden pappa skulle sjekke ut et par ting med E30`n min. Skulle bare hjem igjen, så samme for meg hva jeg kjørte. Jeg reiste hjem og skiftet, sovnet på sofaen og våknet et kvarter før vi skulle reise videre. Fikset meg litt og reiste på butikken for å handle grillmat. For så å reise i en kjempe koselig, latterfylt, morsom, hyggelig, voksent og ufiltrert bursdagsfest for bestekompisen til Morten. Jeg tror vi lo fra vi kom til vi dro, så vellykket var det!

  Kvelden avsluttet vi rundt halv 3, og sto opp igjen rundt halv 9 siden vi skulle i dåp. Morten sa gjevnlig “vi reiser om 1 time”, “vi reiser om 30 minutter”, vi reiser om 10 minutter” osv, så jeg viste hvor god tid jeg hadde hele tiden. Helt til vi skulle reise og Morten sier at det tar 45 minutter til kirken vi skulle til, og ikke 30, så vi rakk ikke stoppe, og vi måtte reise med en gang. Jeg tok med meg resten av det jeg skulle ha på meg i vesken og var bare glad for at jeg var ferdig med å sminke meg. Eneste jeg gjorde var egentlig å kle på meg og sette på meg smykker og gre håret. 

Vi var fremme ved kirka 5 minutter før dåpen begynte, så det gikk fint, dåpen og selskapet var kjempe fint, med masse god mat og kaker (som alltid). Stort sett alt var koselig hele dagen, vi kjørte “svogeren” min hjem før vi reiste hjem igjen til oss selv. Da var det sinnsykt godt å skifte til lettere klær. Og jeg som stod å vurderte bunad i dag tidlig… Jeg er så glad for at jeg ikke tok på den! Det var opp imot 26 grader inne og kjempe dårlig lufting der selv om alle vinduene stod oppe. Men ja, vi overlevde alle mann, så skal ikke klage.

Litt gøy at jeg alltid tar bildet av maten… Vet ikke hvorfor, er ikke alltid jeg tenker over det en gang.. Har bare blitt en vane. (Haha #foodblogger)

Men nå skal jeg legge meg!

 

Håper dere har hatt en fin helg og får ei fin uke fremover!

Så blogges vi plutselig!

 

 

M. Victoria S.

 

 

 

#blogg #helg #ferie #familie #dåp #sommer #søndag

Oslo-shopping-weekend med gode venner!

Hei alle sammen!

Nå er vi tilbake, og blir hjemme en liten stund!

Vi reiste til Oslo med tog på onsdag. Vi reiste tidlig for å ha mest mulig tid til shopping, så vi var fremme i Oslo litt før kl. 12. De to andre vi var med fikk sjekket inn med en gang, imens rommet vårt ikke var klar før nærmere 15. Vi brukte et par timer på litt shopping før vi spiste en liten lunsj, fikk fikset neglene mine og sjekket inn på hotellet. Hotellrommet hadde vi oppgradert, så vi fikk litt større plass, med større seng, større bad, badekar osv, det angret vi ikke på etter å ha sett det første hotellrommet som de andre fikk. (De oppgraderte rommet sitt de og etter dem så vårt) 

Må skryte litt av hu på Express Nails som la gel neglene mine, hun var kjempe hyggelig og hørte virkelig etter på hva jeg vill ha. Og ikke nok med det, hun brukte litt under 40 minutter. Og jeg ble kjempe fornøyd med resultatet!

Etter noen timer med shopping, gikk vi tilbake på hotellet for å skifte og fikse oss litt før middag. Vi gikk ned til aker brygge og spiste på en restaurant som heter døgnvill. Mye mat, og god mat var det der også. Klarte ikke spise opp, men det er ikke uvanlig (haha!)

Når vi satt og spiste fant vi ut at vi skulle spise dessert et annet sted siden vi alle var mette. (og ja, vi skulle ha dessert uansett hva), så vi tok taxi fra Aker brygge og til en annen «restaurant» som heter Cheatday. (For å si det sånn, vi skjønte hvorfor den hadde det navnet) Vi tok hver vår passe kvalmende milkshake (med utrolig mye ekstra godt på/i ).

Resten av kvelden skjedde det ikke så mye. Vi dro tilbake på hotellet, skiftet til «kveldsantrekk», ryddet litt på rommet, blogget litt og slappet av litt før vi gikk Karl Johan for å finne en pub. Vi fant en der, tok en drink hver der, for så å gå videre siden det var så mye bråk der. Vi havnet på Aker brygge, der vi faktisk kunne sitte og drikke og snakke sammen. Og vente på at klokken ble 00:00.

Klokken nærmet seg kvart på tolv og vi bestemte oss for å gå tilbake til hotellet. Når vi hørte kirkeklokkene ringe skjønte vi at klokken hadde blitt 00:00, så da brøt det ut i bursdagssang for Espen. Etter en litt flau bursdagssang splittet vi oss for å legge oss på vert vårt rom.

Fredag våknet vi rundt 8, sto opp, fikset oss litt for å møte de andre til frokost. Frokosten var god og med mye utvalg. Etter frokosten gikk vi på rommet, pakket sammen litt, blogget ferdig innlegget (og delte det) og ventet på de andre.

 (ELSKER forresten alle bildene inne på hotellet)

 

De andre hadde sjekket ut og kom til rommet vårt for å oppbevare bagasjen (trenger jo ikke å betale ekstra for to rom, når ingen er der) imens vi shoppet «resterende» på listene våre. Jeg fikk tak i alt som sto på listen, pluss litt til for å si det sånn. (haha!) Tror Cathrine også fikk ta i det hun var ute etter. Har veldig lyst til å vise dere alt jeg har kjøpt, men blir så skrytete at jeg lar vær (<3) Mangler en ting på listen men det haster ikke. Det er et nytt kamera.. Med ekstra skjerm, oppladbare batterier, fjernkontroll, stativ og at det er kjapt. Savner et kjapt og godt kamera, så hvis du har noen tips, så tar jeg det gjerne imot  

Etter nesten 4 timer shopping og brukt opp et par månenes-lønninger (haha!) så var vi klare for å sjekke ut, hente trillekoffertene våre og gå mot Oslo S. Vi gikk til Egon først for å spise en skikkelig god middag, også tok vi toget hjem igjen.

   

Resten av kvelden gikk med til å bli henta av pappa på togstasjonen som kjørte oss hjem, reiste en tur bort til mormor og bestefar, butikken en tur, så hjem igjen og slappe av på sofaen. Tok en dusj, skrev dette blogginnlegget (trøtt, så beklager skrivefeil forresten?.) og nå skal jeg legge meg!

 

God natt! Håper dere får en fin fredag, så blogges vi plutselig!

 

 

M. Victoria S. 

 

#blogg #sommer #ferie #reise #hverdag #mat #natur #shoping

Del 2 (torsdag til fredag)

Torsdag 12. juli: Turen til en annen destinasjon enn planlagt

På torsdag sto vi opp, spiste frokost på hotellet og fikset oss til å reise til Kragerø. Vi reiste direkte ned til sørlandssenteret for å shoppe litt siden det var tidlig og innsjekk ikke var før 15. Vi shoppet litt klær til meg, litt klær til Morten, kostyme til Morten, ny frityrkoker og litt til. Tok noen pauser underveis også for å spise litt lunsj og litt.

Vi reiste rett fra sørlandssenteret og til Kristiansand for å besøke (og overraske) «svigermor», «svigerinnen min» og de to jentene hennes. Morten tok på seg kostymet og klarte å skremme hun eldste jenta noe fryktelig, så han skal ikke bruke det kostymet igjen i nærheten av henne, for å si det sånn(det var jo selvfølgelig ikke med meningen)

Når vi var nede på sørlandssenteret fant vi ut at vi ikke orket å kjøre opp til Kragerø, for så å kjøre ned igjen til Kristiansand dagen etter. Så vi avbestilte hotellet i Kragerø og booket oss inn på et hotell i Lillesand i stedet.

Etter vi hadde vært noen timer i Kristiansand bestemte vi oss for å bli med dem i dyreparken dagen etter, så vi reiste tilbake til hotellet i Lillesand og sjekket inn. Skiftet og reiste for å bade på en øy utenfor Tingsaker, eller Morten badet, jeg bare vasset litt og nøt en utrolig fin solnedgang før vi dro tilbake på hotellet. Dusjet, fikset oss litt og reiste bort til Lillesand sentrum/brygge. Der spiste vi en utrolig god middag, ble med på en quiz, Morten tok et par pils, også dro vi tilbake til hotellet.

Fredag 13. juli: Dyreparken og veien hjem

Vi la oss til å sove før vi sto opp til en utrolig god frokost på fredag. Vi sjekket ut og reiste til Dyreparken i Kristiansand, der så vi oss litt rundt før vi møtte «svigermor» og hun minste. Gikk litt rundt og så på dyrene med alle sammen, før Morten og jeg gikk vår veg før vegen hjem. Fikk kjøpt et par suvenirer, så jeg var fornøyd.

Vi reiste så hjemover, men tok første stopp allerede i Risør. Der fant vi et sted å spise middag. Og det er virkelig en anbefaling fra oss og spise der, for maten var kjempe god. Kast Loss het restauranten, og den ligger helt nede ved vannet, så fin utsikt er det der også.

Turen gikk videre hjemover og neste stoppen vi hadde var på Verdens Ende(Tjøme). Selv om det var en omveg, så var det sinnsykt verdt det. Jeg har vært der før, så ville vise det til Morten. (Og se det igjen selv da.) Vi gikk nesten helt ut på svaberget, og for en utsikt vi hadde i solnedgangen! Det var helt fantastisk.

Nå var (ENDELIG) neste stopp hjemme, og vi kunne nesten ikke vente. Vi gledet oss like mye begge to til å komme hjem og legge oss i egen seng. (Det er den jeg savner nest mest når jeg er ute på tur. Haha! Katten og familien alltid først)

 

Lørdag 14.juli: Hjemmedag!

Vi kom hjem rundt 00:10, og da pakket vi bare ut det viktigste før vi la oss etter noen lange dager. Morten våknet rundt 11, og jeg like etter, på med koseklær(så lite som mulig, siden det var nesten 30 grander inne..), og spise litt frokost. Morten fløy rundt å planla til festen vi skulle ha imens jeg vurderte å pakke ut litt eller vente. (Jeg valgte å vente.. Lenge.. Haha!) Plutselig hørte jeg Morten reise, like etter hørte jeg en bil komme opp på gårdsplassen, og det var ikke Morten for å si det sånn! Pappa kom for at jeg skulle få se på bilen min!

Pappa skulle bare innom for å vise meg bilen min så, han reiste og Morten kom tilbake. Morten fortsatte å fikse og ordne, så kom svogeren hans med anlegg, så de koblet opp det. Imens jeg fikset og ordnet meg selv inne. Festen skulle begynne kl. 18 og like etter kom det gjester. Festen i seg selv var kjempebra og gøy at så mange ville komme. Vi avsluttet litt etter 2. Og jeg måtte kjøre et par gjester hjem.

Søndag 14.juli: Slappe av dag, planleggingsdag og kveldsbad

Vi la oss rundt 3, og sto opp igjen når vi orket. Spiste frokost og slappet av litt før vi reiste bort til pappa for å se litt mer på bilen min. Var hos pappa i noen timer før mamma ringte og spurte om vi ville være med å bade i løpet av dagen. Morten reiste for å levere anlegget han lånte til festen med en kompis, imens jeg ble igjen for å se over bilene min.

Jeg reiste til mamma etter litt tid, der ventet vi litt på morten, så hentet vi broren min og kjæresten til mamma, så reiste vi for å bade. Vi sa det var rundt 25 grader i vannet, og når solen gikk ned, var det nesten varmere i vannet enn i luften, så litt ubehagelig å gå opp av vannet.

Vi reiste hjem, dusjet og la oss og så en film. Klar for en ny uke med nye muligheter!

Nå sitter jeg å blogger direkte inne fra Best Western hotell Karl Johan. Og vi kommer nettopp fra frokost. Men dette skal jeg skrive mer om i morgen eller noe.

Ha en fin dag videre så blogges vi plutselig.

M. Victoria S. 

 

 

 

#blogg #hverdag #reise #foto #ferie #sommer 

Nå har det vært stille her en ukes tid, dette er hvorfor!

Forrige uke. Mandag – onsdag.

Jeg er tilbake!

 

Mandag 9. juli: Pakkedag.

Vi vasket litt klær og pakker det vi skulle ha med på tur. Vi hadde planlagt denne Bø- turen i snart 3 år, så ingen ting manglet. Pluss hotell og billetter til Bø sommarland bestilte jeg 5. juli, så det skulle ikke mangle så mye. Og vi skulle uansett hjem igjen på torsdag, så hvis vi glemte noe, så enten fikk det bare være eller så måtte vi kjøpe noe. Resten av kvelden gikk med på å se en Disney-film i senga til vi begge sovnet.

Tirsdag 10.juli: Avreise.

Startet dagen rolig med en god frokost og fikset oss så vi var klare til å reise, fikset mat og drikke til katten og pakket ned resterende ting og tang. Fikk reist rundt 10-tiden som planlagt, og kom ned til postkassen før vi måtte snu. (Haha! Kanskje kjekt å ha med billettene). Vi kjørte i litt over 3 timer, med et par stopp før vi var i Bø. Kjørte is et sted også stoppet vi i bø sentrum for å ta oss litt «lunsj». Morten kjøpte seg is og jeg en frappechino (derfor skrev jeg «lunsj» Haha!). Vi gikk opp og ned igjen nesten hele sentrumsgata, bare for å bruke litt tid siden innsjekk ikke var før 15.00.

Vi var fremme ved hotellet rundt halv 2, så spurte om vi kunne sjekket inn, og det fikk vi, så da skiftet vi til litt mer komfortable klær og så oss litt rundt, før vi satte oss i bilen for å se litt mer rundt i Bø sentrum. Vi hadde sett det meste, så Morten foreslo at vi skulle se hva som var i Seljord(Ikke vet vi hvorfor, men vi dro dit en tur), der fant vi en strand, så tok noen bilder der(bloggklisje kanskje, men gøy var det)

Etter et par timer var vi tilbake på hotellet, og begynte bli litt sultne, så vi gikk til Bø sentrum for å finne noe å spise(for dere som vet hvordan det ikke er i Bø sentrum, så er det ikke mange spisesteder der), og valgte det første vi fant. Og angrer ikke! Pizza Fjoset heter stedet og de serverte så utrolig god hjemmelaget mat. (Anbefaling å gå dit hvis man er i nærheten).

Når vi kom tilbake å hotellet tenkte vi å «teste ut» poolbaren, så vi tok hver vår drikk i sola. (28 grader i solen kl. åtte om kvelden var sånn passe behagelig). Morten tok seg en øl, og jeg måtte smake på dems Isish Coffee. Men tror de hadde brukt feil målebeger siden det ikke smakte noe kaffe, bare sprit. Så det var ikke godt en gang (Haha! Men koselig var det uansett). Vi begynte å bli litt sultne igjen, så vi gikk bort til sentrum for å finne en matbutikk. Endte opp med å spise en pizza på Pizza Fjoset i stedet. Resten av kvelden ble tilbrakt på hotellrommet med litt potetgull, Corona, og film på senga før vi sovnet. 

 

Onsdag 11.juli: Bø sommarland pluss litt til.

Sto opp og fikset oss litt før vi gikk bort til hotellrestauranten for en bedre frokost. Det var frokost buffet med mye utvalg, og ferske råvarer. Så skal ikke klage på maten i hvert fall. (Morten var litt skuffet siden dem ikke hadde egg og bacon, men det var så mye annet godt der, så tror det gikk bra)

Etter frokosten fikset vi oss og reiste til Bø sommarland. Det åpnet kl. 10 der og vi var der ca 5 på 10, så ble nesten overrasket over hvor fort vi kom inn (sto i kø bare 10-15 minutter). Når vi kom inn bestemte vi oss for å gå litt rundt og se hva vi ville se eller gjøre, før vi startet. Vi tok litt bilder og Morten testet ut «magesuget». (Ganske gøy å se det, forskjell på store mannfolk og små barn som tar den sklia. De voksene se som regel hakket mer redde ut, imens ungene som nesten ikke veier noen ting holder på å sprette ut av sklien. Også står jeg på bakken og har høydeskrekk når jeg ser opp på dem. Haha!)

Vi var egentlig ganske heldige med været også siden det var litt overskyet og litt sol hele dagen, så selv om det var varmt, så var det ikke for varmt. Vi fant oss to sol-stoler som vi slappet litt av i, så sendte jeg Morten vekk litt for å gjøre ting han hadde lyst til imens jeg solte meg litt. Vi kjøpte oss sånne ringer til å ligge/sitte i også for å være med på «sommarlandelva». Det var jo super behagelig og bar ligge der å flyte rundt. Var litt redd for at vi skulle føle oss «for gamle», men det gjorde vi ikke, der var MANGE der som var eldre enn oss som lekte rundt som 8 åringer, så det var ikke noe å bry seg om.

Ellers i parken, tok Morten de fleste attraksjonene, og jeg lå å koste meg i bassenget eller solen. Etter noen timer i parken dro vi tilbake til hotellet for å dusje og fiks oss til middag. Når jeg dusjet sovnet Morten, så jeg lot han sove en times tid imens jeg satt meg ute ved bassenget i solen og slappet av med noe godt å drikke og se igjennom litt eposte og svare på de, betale et par regninger, se igjennom finn, facebook, snapchatten til Tarmbanden(mcprinsessene), instagram og litt blogg kommentarer.

Jeg gikk for å vekke morten rundt ni tiden, så ble over en time søvn på han og det trengte han, så vi fikset oss og gikk bort til sentrum. Spiste nok en gang på Pizza Fjoset (denne gangen også burger, men rakk ikke å ta bilde siden vi var så sultne. Haha! #bloggmareritt) Gikk tilbake på hotellet for å sovne ganske fort begge to.

Torsdag ? søndag kommer i neste innlegg.

 

Takk for at du leste!

 

Ha en fin dag videre, så blogges vi plutselig!

 

 

M. Vicoria S.

 

#sommer #ferie #mat #helse #blogg #bilder 

Fredag, dropper noe jeg har ventet et helt år på, pluss mye mer som skjer fremover!

Hei alle sammen!

 

Håper dere har hatt en fin fredag så langt

Vet flere av dere er på Gatebil nå, og jeg er så sjaluuu… Jeg elsker å være der, med gode venner, se på drifting, godt å drikke, mye fine biler, fint vær, lukten av svidd gummi, små gummibiter i håret, frisk luft, mange som driter seg loddrett ut men gir F… Osv. Dette er bare litt av alt gatebil er. Og hvis du ikke får lyst av å reise dit når jeg skriver dette, så har du ikke vært der før. Haha! Jeg har ventet på et år for å reise dit. Jeg håpet medisinene ville fungere til nå, men helsen klarer enda en gang å hindre meg i å gjøre noe jeg har ventet på. (men klager ikke, det kommer alltids et neste år)

(Har heldigvis både masse minner og bilder fra i fjor, så nyter de og alle bildene og videone som blir lagt ut.)

 

(Så i år har vi valgt å satse på noe “trygt” istedet.) Så på tirsdag reiser vi til Bø i Telemark, kommer hjem på torsdag, hjemme fredag, lørdag skal vi vist ha en “heidundranes” fest, søndag skal Morten rydde og jeg slappe av. Mandagen reiser vi på weekend i Oslo, kommer hjem igjen i løpet av onsdagen, torsdag, fredag og lørdag har vi fri også skal vi i dåp på søndagen igjen. Og etter det! Da tenkte jeg skulle flytte på hytta og bo der et halvt år eller noe. Heh.. Neida, men være der mest mulig: JA!! 

Men i dag (kveld?) så har jeg tenkt til å gjøre minst mulig, bare kose meg borte hos pappa og broren min, men film eller serie, litt godt å spise og drikke, iført koseklær! 

Håper dere får en fin helg!

 

Så blogges vi plutselig!

 

M. Victoria S.

 

 

#blogg #sommer #lykke #ferie

“ferie” !

Hei alle sammen!

 

I dag har jeg snapchat kontoen til Tarmbanden(mcprinsessene)!

Og etterhvert som jeg skriver med de og dere der ute, kommer det flere og flere stikkord opp, om igjen og om igjen… OG nå som det er sommer og ferie tid, tenkte jeg skulle skrive ned et litt mindre hyggelig innlegg.. Les ferdig før dere eventuelt sier noe… Håper egentlig ingen kunne kjent seg igjen… Men så heldige er vi dessverre ikke.. Dette er også et svar til de der ute som klager på at vi har fri hele tiden… Jeg må jo spørre: Fri? Hva er det?

 

Bivirkninger 

virkninger 

Utmattelse 

medisinlister 

kramper 

smerter 

infeksjoner 

kvalme 

mye matlyst 

null matlyst 

sykehus 

legekontorer 

legevakta 

ambulanse

overvekt

undervektig 

forståelse 

bli trodd 

antistoffer 

bakterier 

utslett 

blodprøver 

gastroskopi 

koloskopi 

leddsmerter 

sår  

tilleggs-sykdommer 

bedring 

forverring 

frisk 

syk 

usynlig syk 

psyk 

økonomi 

NAV 

sykehusregninger 

frikortgrense 

resepter 

allergier 

toleranser 

angst 

jobb 

hobby 

trening 

skole 

press 

utdanning 

FAMILIE 

pårørende 

venner 

reise 

møter 

alle dager blir like 

timer blir til dager 

dager blir til år…

…osv…

 

Og du forteller meg at vi har ferie hele året? At jeg aldri gjør noe.. At jeg har det godt, fordi jeg kan gjøre hva jeg vil?? Okei… Jeg ligger bare hjemme og slapper av fordi jeg vil det, jeg er ikke syk, jeg bare tror det, eller vil tro det. Jeg er ikke syk på utsiden, og da er jeg ikke det innvendig heller.. Dette er en hverdag for oss kronisk syke. (Vi går gjennom ganske mye som andre ikke ser…) Om dere ser det eller ikke driter jeg i! Men ikke sitt å skriv eller snakk negativt om oss for det! Vi er sinnsykt sterke mentalt som greier å gå gjennom dette med hodet hevet og et smil om munnen! Jeg har blitt sterk både mentalt og fysisk, men selvfølgelig slår det sprekker i et pent marmor-gulv etter flere år med banking og hammring på det, så jeg må få lov å si meningen min jeg også? Uten å få kjeft for det og bli kalt for sur eller drittkjærring! Jeg er drit lei dette her, og er dritt lei dere som bare sitter å rakker ned på oss uten å ha gått i våre sko… 

Har str. 38 i sko hvis noen vil teste forresten! 

Nei, men seriøst! Hva skjer med verden!? For eksempel, det sitter rike folk på pengestabblene sine og krever masse penger for noe som kan redde livet til andre.. Hvorfor? Greit dere vil ha litt for det… Men det burde vært en grense! “Vi har medisinen som vil redde livet ditt, men vi ha ikke råd til den…” Like morsomt hver gang vi hører den!… Jeg er dritt lei… Jeg gikk på en medisin for et år tilbake, det var 40mg(!!!) som jeg satt selv i sprøyter hver 14. dag hjemme.. De kostet 22.397,- for hver penn… Jeg måtte ha 2 i mnd… (“Glad” de ikke funket, for det er hårresende… HELDIGVIS var det staten, og ikke lille meg som betalte de, men tenk i alle de landene de må betale alt selv… Det er helt sjukt…)  

 

Så for å avslutte dette innlegget… Neste gang du forteller meg: “du har jo ferie hele året”, ikke gjør det! Takk!!

 

Håper dere alle får en fin dag videre!

 

Vi blogges plutselig!

 

M. Victoria S.