Snapchat, selger unna tingene våre, nye sofaen vår, velvære og massasje

Hei alle sammen!

 

I dag er det onsdag, og for meg da så betyr det snap-dag. (Tarmbanden på snapchat. Søk opp mcprinsessene for å finne oss.) 

Startet dagen med å selge unna spisestuebordet, få besøk av pappa og rydde litt. Vasket litt støv her og der også, hater å se støv når det står folk i stua mi. La meg på sofaen i 10 minutter, så ringte pappa om en sofa, så da reiste vi å hentet den. Og jeg er super fornøyd!

Har ønsket meg slik sofa i mange år, så dette var på tide. Stoppet innom den nye rasteplassen på tur hjem igjen for å “leke” litt. Haha! Gøy å gjøre ting man ikke har gjort på 10-15 år. Eneste kjedelige var vel at høydeskrekken tok meg flere ganger på barnestativene.. (Ja! BARNESTATIVENE… Hahaha!)

Kom hjem igjen etter det så var det bare å skifte og game litt med broren min, før vi dro bort til pappa og grillet der.

Kl. 17:30 hadde jeg time hos Andrines Velvære for å få 1 hel time med massasje fra topp til tå. Fy søren så digg! Hadde alle hatt muligheten så burde alle hatt en time minst i mnd.. 

Fikk også 2 pakker i dag. En fra luksushair og en som kommer et eget innlegg om i morgen. Håret fra luxushair er en pakke med Clip in 180g, 50 cm og det andre er en hestehale i samme fargen 120g og 30 cm. Syntes disse er så enkle og fine. Skal legge ut bilder etter jeg har vært hos frisøren for en fargekorrigering så håret mitt blir helt likt extensionset. 

Men nå skal jeg dusje av meg litt olje, og kose meg i pysjen min resten av kvelden med serie.

Ha en fin kveld videre så blogges vi plutselig!

 

 

M.victoria S.

 

 

#blogg #natur #hverdag #skjønnhet #tur #helse #foto

I dag har det skjedd en del!

Hei alle sammen!

 

I dag har det skjedd ganske mye, jeg har tørket litt støv og hørt på musikk, sett litt serie, så kom pappa en tur og hjalp meg med både skrivemaskinen og å demontere et spisestuebord jeg nettopp solgte. Vi spiste litt is og planla hytte turen til helga litt før han dro. Etter nesten en time kom mamma, vi skulle bestille noe klær sammen på nettet, så lettere å sitte i samme rom, enn over telefon. (Ja, vet “shoppe-stoppen” går relativt dårlig! Haha..) Vi bestilte litt klær og klokken nærmet seg middagstid, så vi fant ut isteden for å sitte to alene og spise litt middag hver for oss, så dro vi ut og spiste en bedre middag sammen.

Skulle egentlig spise kinamat, men der var det stengt, så prøvde en ny restaurant istedet. (Mamma har vært der før, men for meg var den ny) Vi valgte begge det samme, siden jeg er av den personen som, hvis jeg ikke vet hva jeg vil ha og bare bestiller noe, så ender jeg som regel opp med å ha mer lyst på det den andre velger… Vet ikke hvorfor, men alltid vært sånn. (Haha.. Ei litta funfact pressa inn her å, ikke værst)

Etter vi hadde vært der dro vil mamma for å hente noe jeg hadde glemt igjen der sist jeg var der. Så dro vil mormor og bestefar en liten tur og fikk en kaffekopp og fikk skravlet litt. Til slutt dro vi til pappa og fikk levert en vifte han glemte igjen her i dag tidlig, før jeg dro hjem igjen… Så litt småhektisk dag, men ellers topp!

Nå kl. 20 begynnte det egentlig en livesending jeg skulle se, men ble utsatt til nest uke, så da får jeg reise på posten og hente en pakke jeg har fått dit. Fikk levert lambdasonder til bilen min hos pappa i sta, så da blir det snart litt skruing igjen, må bare få de siste delene, så er alt klart. (GLEDER MEG!!!) 

Ha en fin kveld videre, så blogges vi plutselig!

 

M. Victoria S.

 

 

 

#blogg #hverdag #foto #skjønnhet #middag #kosthold

Sverige, Oslo, Weekend planer, beste følelsen i verden og shopping – helt vanlig mandag

Hei alle sammen!

Ny uke, nye muligheter!

I dag har pappa og jeg vært i Sverige en liten tur. Fikk kjøpt mye rart som vanlig, men også noe nyttig. Blant annet skittentøys-kurver, mat, drikke, kattemat, et bildet jeg gleder meg til å henge opp osv, orket ikke å handle noe klær i dag, da jeg må rydde klesskapet mitt først… (Har handlet litt mye i det siste også til tross for “shoppe-stoppen” jeg skulle prøve å ha. Haha!) Vi stoppet også for å spise, og hva er vel ikke bedre underholdning enn å se fly lette og lande. (Fun fact: Jeg (og pappa) syntes det er fasinerende hvordan en så stort og tungt ting kan fly.. Så kunne sikkert sittet å sett på det i timeeeesviiiis…) 

I det siste har det også vært mye snakk om hva man skal finne på i sommerferien, om man skal finne på noe, men hvem, hvor osv. Og et venne-par av oss og vi har snakket lenge om å ta en Oslo tur. (Vi bor ca en time unna, men allikevel er det godt å komme seg litt vekk fra faste omgivelser og shoppe litt.) Så i går satte vi en dato og bestemte oss helt for hvor og når. Vi bestilte hotell og litt andre ting. Så nå kjenner jeg at jeg gleder meg ekstremt mye til det, for det tror jeg blir koselig. (Tips til shopping og spisesteder i Oslo setter jeg pris på for å si det sånn. Haha!)

Skal også på hytta mye i sommer, og det gleder jeg meg nesten mer til. Jeg elsker å være på hytta, det er et drømmested for å komme seg vekk fra lyder og folk. Pluss at vi har litt og gjøre der i år, så tror det blir noen spennende turer dit i ferien.

Men nå skal jeg føne håret mitt og legge meg i nytt og rent sengetøy, det er en av de beste følelsene jeg vet om♥

Haha, hvordan jeg føler meg hvis jeg legger meg med vått hår..

Håper dere får en fin kveld videre, så blogges vi plutselig!♥

M. Victoria S.

 

 

 

#skjønnhet #reise #hverdag #mandag #foto #natur #ferie

Shopping, peppes-date, kos, sen frokost = Helg

Hei alle sammen!

 

I dag er formen egentlig ganske grei, og det var den i går også, så da brukte vi halve dagen til shopping. Fikk kjøpt noe nyttig og føler meg klar til en norsk sommer. Alkohol til hytta, filmer til regnversdager, koseklær, ny caps, selvbruningkrem(aldri prøvd den før) og tilleggspakke 2 til Politisk Ukorrekt. (Har politisk ukorrekt, tilleggspakke 1. og Politisk Ukorrekt Bilder. Og for å være helt ærlig, så er det med bilder sikkert mer morro hvis man har drukket litt, for i edru tilstand var det litt kjedelig. Haha!) 

Før vi dro hjem, spiste vi på peppes, ble litt skuffet da de hadde gjort om mye på “LA Burger” som jeg har bestilt hver gang… Så vet ikke om jeg vil dit igjen. (Ja, jeg er sær når det gjelder mat, men det er mest fordi jeg ikke tåler så mye, så syntes den var god, da jeg nesten ikke ble dårlig av den. Pizza er no no mat for min del, kan jo vurdere salat neste gang da, hvis det blir noen neste gang.)

Når vi kom hjem igjen fra shopping, la vi oss i senga med masse puter og pledd, koseklær, godteri og brus, så satt vi på filmen Norske byggeklosser (den nye), til de som ennå ikke har sett denne så er den til å anbefale. Men skal ikke avsløre noe.

 

Ellers var vi hos et vennepar (E&C) av oss for å planlegge litt en weekend tur vi skal ha i juli. Det endte med at jeg kjørte Morten og en kompis til pubben, så dro jeg opp til pappa og var der imens. Hentet de igjen rundt halv 2 siden siden E&C skulle til sverige rundt 8 i dag tidlig.

Dagen vår inneholder en sen frokost, etterfulgt av masse film, koseklær, kanskje bake litt.. Jeg vet ikke, i dag tar vi alt som det kommer.

 

Ha en fin søndag videre, så blogges vi plutselig!

 

 

M. Victoria S.    

 

 

 

 

#blogg #shopping #helg #mat #venner #lørdag

 

Torsdag: meg-dag!

Hei alle sammen!

I dag er det torsdag og da tenkte jeg at jeg skulle ta en liten fri-dag. Det har jo skjedd ting hver dag nå og både i går og over i går var jeg helt ferdig… Så siden jeg ikke skal noe i dag, så tar jeg en fri-dag.   ←Dette skrev jeg i natt før jeg la meg, og for å si det sånn, dette skjedde ikke! Haha. Jeg sto opp tidlig, hatt besøk, shoppet, tatt klesvask, byttet sengetøy, tatt noen telefoner, tatt oppvasken inn og ut av maskinen, byttet dolokk og vasket badet… Og nå er jeg driiit sliten, men på en god måte! Jeg har gjort noe for å bli sliten, ikke som i over i går og i går som jeg ikke orket noe, selv om jeg ikke gjorde noe… Det er utrolig slitsomt og jeg vet mange kjenner seg igjen!

 

(Jeg vet jeg skriver det i neste alle innleggene mine at “Jeg vet noen av dere kjenne dere igjen” og det er fordi jeg vet at jeg ikke er alene om dette, vi er utrolig mange faktisk! Og alle dere som ikke kjenner dere igjen: DERE ER DE HELDIGE HER I VERDEN!!!! ♥) 

 

Men nå begynner jeg å kjenne at jeg er innmari sliten, så da legger jeg meg på sofaen og koser meg med litt oppskjært frukt.

 

Haha! Dette er så meg:

Håper dere får en fin dag videre, så blogges vi plutselig! 

 

 

M. Victoria S.

 

 

#blogg #hverdag #torsdag #sommer #ferie #mat #helse

Slapp, sliten, utmattelse, fatigue og trøtt… Men skal ikke klage!

Hei alle sammen!

 

I dag er jeg driiiiit sliten,og i følge overskriften så har jeg ingen ting å klage over, og det skal jeg ikke heller. Jeg er så lei klaging. Jeg har ikke noe imot at andre klager, men er på lei av å se eller høre min egen klaging (hvis dere skjønner?). Jeg er jo egentlig en blid og lykkelig person av meg, og jeg elsker å gjøre ting som får både meg selv og alle rundt meg til å le eller bare smile. Så jeg har bestemt meg for å gjøre en liten endring i livet mitt, det er ikke så stort kanskje for dere, men for meg er det stort. 

Som noen av dere vet så elsker jeg trening, gå turer, turning, danse og andre fysiske ting. Så fra og med forrige fredag bestemte jeg at hver gang jeg har energi og ikke alt for vond, så skal jeg gjøre noe fysisk som jeg har lyst til. Om det er å gjøre yoga, gå en kort tur, turne litt osv.. Så til dere som ikke følger meg på instagram: i går prøvde jeg meg på noen gamle kunstner. Haha! Jeg prøvne å stå på hendene! Og gjett hva? Jeg klarte det, selv om jeg lå med kramper i leddene og magen en halvtime før og etter et par timer, så brukte jeg den korte “gode tiden” godt. 

Er jo ikke helt perfekt, men for en god selvfølelse jeg fikk! Wow! Jeg klarte det!

♥ 

I dag snapper jeg for tarmbanden, vi har temafri uke, så dere skal være med meg gjennom en helt vanlig dag for meg. Kunne ønske jeg kunne fått sovet litt mer i natt, men med 2 fluer som flyr masse frem og tilbake… ja, dere skjønner! Men utenom det er humøret på topp!

Så ha en fin dag alle sammen!

Så blogges vi plutselig!

 

 

M. Victoria S.

 

 

 

#snapchat #blogg #sommer #natur #hverdag #ferie

Hva skjedde i går?

Hei alle sammen!

 

Håper alle har en fin mandag så langt.

Skulle egentlig skrive litt om hva jeg gjorde i helge, legge ut litt bilder fra konfirmasjonen og litt til. Men for å ikke utdype det for mye, i går var jeg kjempe dårlig. (Både fysisk og psykisk). Så jeg spurte Morten om jeg kunne slippe å bli med, men følte litt at jeg måtte bli med, så jeg ble med.. Jeg håpet på å bli bedre, men der tok jeg feil. Jo lenger jeg var der, jo dårligere ble jeg… Mange kjenner sikkert igjen det å føle du må være et sted uansett hvor mye kroppen nekter.. Så jeg holdt ut i 2 timer. Jeg holdt på å kollapse, kaldsvettet, kramper, skjelvinger, smerter i alle ledd, magen og muskler. Jeg prøvde å sitte mest mulig, spise, drikke, le.. Men klarte ikke til slutt. Så pappa kom og kjørte meg hjem.

I dag er jeg “lenket fast til sofaen”, prøver få dagen til å gå, få i meg mat og drikke, kose med pus og se litt serie.. Utenom dette, blir det å prøve å få komme meg ut litt og få frisk luft. (Hvis jeg orker).

 

Nå sitter jeg egentlig bare å planlegger onsdagssnappen min. Vi har hverdags-uke på Tarmbanden (altså ingen tema), så hvis det er noe dere vil vite eller vil jeg skal snakke om, så si gjerne i fra!

Håper dere virkelig har litt mindre blåmandag enn meg!

Ha en fin dag videre, så blogges vi plutselig!

 

 

M. Victoria S.

Hva vi skal i helga, nytt utseende og bilmekking?

Hei alle sammen!

 

I dag er det jo fredag, og det betyr jo helg for de fleste. I hvert fall oss. Så i dag skal jeg bort til pappa, skru litt bil, slappe av og lage Taco, resten tar vi som det kommer.

På onsdag var jeg og fikk en liten forandring på håret. Og det trengtes for å si det sånn. Merker allerede at håret mitt er mye sunnere og mykere nå, før var det 3-4 farger i håret, tørt og slitte tupper. Nå er det mørkt, mykt og ikke så slitte tupper etter en liten klipp. Jeg vet ikke hvorfor men jeg liker jo best å ha lyst hår. Og i hvert fall nå mot sommeren. Men pga medisiner, bleket hår og over ett år uten noe klipp så måtte jeg gjøre det jeg kunne for å redde håret mitt. (Men ikke missforstå, jeg trives med mørkt hår også, så er ikke noe problem)

 

(FØR)

(ETTER)

  

I morgen skal jeg fikse neglene mine og få satt i hairextencions. Og bunaden min med alt tilbehør skal jeg hente hos pappa etterpå, så forhåpentlig vis har ikke jeg glemt noe til søndagen. (Skal i konfirmasjon, men det skjønte dere sikkert)

 

Men nå skal jeg prøve å få gjort noe fornuftig og reise bort til pappa!

Ha en fin fredag videre!

Så blogges vi plutselig!

 

 

M. Victoria S.

 

 

 

#blogg #skjønnhet #bil #sommer

 

Bildet av meg fra “jenterommet”, litt om hva som skjer på snapcat + en endringer i livet mitt

Hei alle sammen!

I det siste så har det ikke skjedd så mye rundt her, utenom det vanlige. Jeg har bare slappet av og solt meg. Føler jeg blir blekere og blekere, så håper det endrer seg snart.

Haha.. Men i hvert fall, jeg ble sittende inne på min gamle facebook forrige dagen, og da så jeg virkelig hvor mye jeg har forandret meg på 5-9 år. Det var ikke meg som skrev de meldingene, la ut de bildene, filmene, statusene osv. Jeg er så glad for at jeg ble eldre. Men savner også noe av det jeg hadde på den tiden. 

(Savner litt “jenterommet” mitt når jeg fant dette bildet. Haha! Stikkord for rommet mitt og meg: Playboy og rotete.)

Jeg hadde en “frisk”, trent kropp jeg ikke var fornøyd med, men som så MYE bedre ut enn den jeg har i dag, jeg hadde flere venner. Om de var ekte? Nei, men det føltes ekte der og da. (Det er forresten temaet på “Tarmbandene” snapchatten denne uken. Vennskap og sykdom. Og jeg er der i morgen) Jeg bodde hjemme, gikk på skole, ikke veldig mye bekymringer. Eneste bekymringene jeg hadde var å bli dårligere(det ble jeg), at typen da skulle være utro (som ikke skjedde), ta førerkortet og oppkjøring (noe som gikk lett), at jeg skulle stryke på skolen (på en måte skjedde jo det, siden jeg kler tydeligvis sykehussenga bedre enn en pult. Haha! neida, men ting skjer plutselig) osv.. Jeg hadde egentlig ikke så mange bekymringer. Så på en måte var ting bedre før, men samtidig mye bedre nå!

Jeg har det også mye bedre med meg selv, og det syntes jeg er noe av det viktigste. Jeg trives veldig godt i egen nærvær. Og tør å finne på ting alene. Før var jeg avhengig at noen alltid ble med meg, uansett hva det var. Så nå skal jeg ta en lang og god dusj etterfylt med ansiktsmaske og film. I morgen skal jeg gjøre en liten endring i livet mitt. Det kommer “live” på Tarmbanden sin snapchat i morgen for de som er nysgjerrig.

 

 

Ha en fin kveld videre!

 

Så blogges vi plutselig!

 

 

 

M. Victoria S.  

 

 

 

#blogg #fortid #trening #fitness #hverdag #tilbakeblikk

I dag har jeg gjort noe som jeg ikke har gjort på flere år.

Hei alle sammen!

 

I går gjorde jeg nesten ingen ting. Jeg tok rett og slett en fri-dag, med litt selvpleie. Startet dagen med en lang dusj, spiste en god frokost og solte meg litt. Dro å hjalp pappa litt før timen min hos Andrines Velvære 15.30. Skulle bare fylle på vipper, så når jeg var ferdig der dro jeg hjem igjen for å sole meg og slappe av med film og ansiktsmaske.

I dag har jeg faktisk klippet gresset. Ja, det er det eneste jeg har gjort. Og det r mange år siden sist. Ikke fordi jeg ikke har hatt lyst, men fordi det ikke har vært behov for at jeg skulle gjøre det. Haha! Men mest i dag solt meg, også sovnet pus og jeg ute. (Håper dere skjønnet at jeg mener katten). Men nå skal Morten og jeg snart lage taco, så da blogges vi plutselig!

 

Hva skal dere i helga?

Ha en fin kveld videre! Og god helg♥

 

 

M.Victoria S. 

 

 

 

#blogg #sommer #hverdag #helg #foto #helse