Drømmer som går i oppfinnelse? Snart?

Hei alle sammen!

Jeg ble kjempe glad da jeg så eposten min fra LMF og at det var over 2000 stykker som hadde lest gjesteinnlegget mitt der på mandag. Hvis du ikke har lest det så er det direkte link til innlegget her. Ville bare fortelle dere det.

I dag og i går forsåvidt, har det ikke skjedd så mye rundt her. Jeg hadde snappen til Tarmbanden i går istedet for min faste dag (onsdager), for dere som ikke så det tenkte jeg å dele hva jeg sa og skrev. Som mange av dere har sett, så er temaet for uken drømme-uke. Og det kan bety så mye. Det kan bety hva drømmer vi om, som kan være urealistisk, eller realistiske drømmer. Selvfølgelig for min og mange andre sin del så er jo vår største drøm å bli friske. Men hva annet drømmer vi om? 

 

Jeg skrev ned de drømmene jeg har. Man vet jo aldri hva som er realistisk eller ikke, så det er vel derfor vi kaller dem drømmer. Hva drømmer du mest om? Har du noen gang fått en drøm oppfylt? 

 

Her er noen av mine drømmer:

– Å begynne å jobbe igjen

-Fullføre utdanningen min

-Jobbe både innland i et år eller to i utlandet

-Familie

-Ta noen kurs

-Reise rundt i verden og Norge

-Kjøpe mitt eget hus og drømmebil

-Trening hele året både ute og inne

Men sånn i hovedsak drømmer jeg om å kunne gjøre hva jeg vil, når jeg selv vil det. Ikke at sykdom eller kroppen hele tiden skal bestemme!

 

Dette er noe av det jeg snakket om på snappen i går! Følg oss gjerne(hvis du ikke alt gjør det da)

mcprinsessene 

 

Men nå skal jeg prøve å få laget litt middag!

Ha en fin kveld vider så blogges vi plutselig.

 

M. Victoria S. 

 

 

 

 

#blogg #sommer #helse #snapchat #tarmbanden #fotograf #fotografi #hobbyfotograf

 

Lørdag, svaret på hvorfor vi har to navn og et lite spørsmål til dere til slutt!

Hei alle sammen!

 

I dag har vi nesten ikke gjort noen ting. Utenom å shoppe litt og besøkt besteforeldrene mine. Møtte også mamma, som spanderte en parasoll til oss. Så når vi kom hjem igjen monterte vi den og grillet i det fine været. Uten om dette har vi bare slappet av og kost oss i solen. Og planer om og gjøre det i morgen også! 

Men tenkte jeg skulle stikke innom bloggen en liten tur nå for å forklare litt om noe jeg ofte får spørsmål om. Det er hvorfor jeg skriver Tarmbanden/mcprinsessene når jeg nevner den snapchat kontoen våres. Det er fordi når jeg opprettet denne brukeren hadde vi ingen navn ennå, og prøvde flere brukernavn som allerede var tatt, så det endte opp med mcprinsessene (mc står for morbus crohn til de som også har spurt om dette, prinsessene var fordi pappa kaller meg crohns prinsesse, enkelt og greit). Etter at vi ble 7 jenter som hadde både mc og uc, så følte vi navnet ble for rettet mot den ene diagnosen, så vi skulle finne et nytt navn. De fleste da stemte for Tarmbanden. Så det ble navnet vårt og som vi kan redigere når som helst, derfor finner ikke nye følgere oss ved å søke opp det. De må søke opp mcprinsessene. Håper jeg fikk svart greit nok på dette.

Nå går jeg tilbake til serie og ansiktsmaske. (Andre som også syntes at sesong 2 av 13 reasons why er litt kjedeligere enn sesong 1? Håper det kommer seg etterhvert…)

 

Sitter også å vurderer om jeg skal bestille meg en frisørtime snart. Er lei “gult” hår… Men jeg vet ikke om jeg vil ha lysere hår, farge det litt mer naturlig eller mørt… Lyst til å hjelpe meg så fortell meg hvilken du syntes er finest, det setter jeg pris på!♥

Ha en fin lørdagskveld videre!

Så blogges vi plutselig!

M. Victoria S.

 

 

 

 

#blogg #sol #sommer #helg #hverdag #trening #skjønnhet #lørdag #mai #ute #frisør #helse #snapchat

Fredag med en liten gladnyhet!

Hei alle sammen!

Vil bare stikke innom for å ønske dere alle en fin helg!

 

I dag har jeg vasket bilen min, så den ble fri for pollenstøv, vet det ikke holder lenge, men da kan jeg vaske den igjen om ikke så lenge.

Utenom det har jeg ikke gjort så mye i dag, bare slappet av i 32° og invitert mamma på Taco. Så da skal jeg begynne med det nå.

 

Gladnyheten jeg ville fortelle dere, er noe jeg ikke ville gjøre først, men bestemte meg litt på sparket for å gjøre. Hva og når vet jeg ikke 100% enda. Men jeg skal få være gjeste-blogger for LMF(Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer). ←(direkte link til siden)

Håper alle har en fin kveld videre, så blogges vi plutselig!

M. Victoria S.

 

 

#blogg #sommer #hverdag #helg #fredag #helse #sol #lmf #bmw #bil 

Når vekten er som en yojo

Hei alle sammen!

 

På tirsdag var broren min og jeg på kino for å se Deadpool, skal ikke skrive noen om den uten om at den skuffet ikke! Utenom dette skjedde det veldig lite på tirsdag. Men bare det å komme seg ut litt var kjempe godt♥

I går hadde jeg snapdag på Tarmbanden (mcprinsessene), og hele dagen dokumenterte jeg der, så de som følger oss der, så jo det. Men for å si kjapt hva vi jeg snakket om og delte der i går så var det hovedsaklig om vekt og hvor lite eller mye jeg har veid, før og etter medisiner. Og akkurat den vekten kan være et ganske sårt tema. (Hvis man bryr seg selvfølgelig). Men som jeg også snakket litt om i går at vekten min har alltid vært min svakhet. Men en gang noen nevner noe, på godt eller vondt, så tar jeg det til meg. 

Men det verste med vekten min er ikke om jeg syntes jeg veier mye eller lite, når det er medisiner som styrer den. Jeg får ikke trent den nedover eller spise den oppover.. Vanskelig å forklare, men de som har fulgt meg en stund vet hva jeg mener. 

Tror jeg har delt disse 2 bildene her før, men dere skal få de igjen, så dere ser hva jeg mener.

Det første bildet er 19 år gamle meg på 168 cm og 51 kg.

Det andre bildet er 20 år gamle meg på 168 cm og 78 kg. 

Det gjorde vondt å gå med klær, det gjorde vondt å bevege meg, det gjorde vondt å smile.. Kroppen min var full av vann pga medisiner.. Og jeg kunne ikke gjøre annet enn å vente.. Den sommeren dro vi langt unna for å passe på at jeg ikke møtte noen vi kjente, jeg nektet å bli tatt bilder av, jeg var ikke meg selv i det hele tatt…

Dette er ikke den største vekten jeg har hatt.. Når de største hevelsene i kroppen min hadde gått vekk, ble jeg satt på en ny kur.. (Da hadde jeg ikke helt gått ned til “ideal-vekten” min) Det 2. bildet her er vondt å dele, men hva gjør jeg vel ikke for dere lesere..

(Vekt, høyde og alder står på bildene og jeg bruker samme kjole, så da ser dere hva jeg mener.)

Jeg har ALDRI veid så mye i hele mitt liv, og ALDRI skal jeg opp dit igjen.. Veier opp dit tok ca 1,5 måneder, veien nedover driver jeg fortsatt med…

 

Det er MYE mer til denne historien, så jeg tar det heller en annen dag! Har også en god nyhet jeg vil dele med dere! Og den kommer i morgen (Tror jeg..)♥

 

 

Ha en fin kveld videre, så blogges vi plutselig!

 

 

 

M. Victoria S.

 

 

 

 

 

#helse #syk #usynligsyk #trening #natur #foto #sommer #blogg #bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Tilbake fra mitt ferieparadis!

Hei alle sammen!

I dag kom vi hjem fra hytta og alt jeg tenker nå er hva jeg skal ha med meg og når skal vi tilbake på hytta. 

Vi fikk gjort ganske mye på 3 dager da. Fiske, spille dart, spille kort, tegne litt, spille monopol, økse-kasting(noe jeg fikk overraskende godt til), skyting med luftpistol og luftgevær, god mat, og alt for mye godt å drikke (eller ikke alt for mye, men godt var det. haha!), ellers så ble det mye soling og ellers bare senke skuldrene og slappe av.

Fikk også vasket håret mitt med kokt “breskelåg” av pappa, så ble litt hytte-spa også! (Et gammet “kjærringråd”.)

Gleder meg sånn til å dra tilbake!

Håper dere også hadde en fin pinsehelg, og har en fin kveld videre!

Så blogges vi plutselig!

 

 

 

M. Victoria S.

 

 

 

 #pinse #hytta #blogg #natur #foto #livet #sommer #hverdag 

I dag reiser vi, endelig!

Hei alle sammen!

 

Håper alle hadde en fin 17. mai i går!

Jeg storkoste meg med familie, venner, god mat, se på barnetoget, høre korps (Jeg syntes korps musikk er så fint), kake, se russetoget, se litt av familiekonserten i størnslunden og ellers bare nyte dagen♥ 

Og selvfølgelig det “viktigeste” med dagen for min del: BUNAD!! Jeg elsker å gå i bunad (og den gode lette følelsen av å ta den av etter mange timer da selvfølgelig). Var også innom Tarmbanden en liten tur i går for å Gratulere med dagen og vise bitte litt av hva jeg gjorde i går. Og etter det fikk jeg så mange fine bilder av bunader fra hele Norge! Og der var det mye fint♥

“Må også få skryte litt av pappa som sto å polerte 850`n til langt på kveld for at den skulle bli fin til 17. mai. OG den bli fin og blank! Kom til og med i avisen (Hadeland) Haha!

(Vet ikke hvorfor bilen ser matt ut bak på bildet?…)

 

Men nå skal jeg pakke ferdig fordi om en time ca sitter vi i bilen på veg til hytta! 

Jeg har lovet dere å ta mange bilder, så skal prøve å få til det. Så kommer noen av de ut her enten mandag eller tirsdag. (Da det er da vi kommer hjem)

I mellomtiden ønsker jeg dere en fin pinse helg, kos dere masse, så blogges vi plutselig!

 

 

M. Victoria S.

 

 

#blogg #vår #nasjonaldagen #feiring #sol #17mai

Forbredelser og snapchatten i morgen!

Hei alle sammen!

Dagen i dag går mest i forbredelser til i morgen. Fikset negler, håret må jeg velge om jeg skal ha opp eller ned, langt eller kort, bake/lage Pavlova, finne frem alt til både i morgen og til hytteturen. Vi fant ut i går at vi reiser på fredag morgenen. Sa derfor må jeg også pakke og eventuelt handle inn det jeg mangler.

Men det jeg kom innom for å si er at vi i morgen på Tarmbanden har litt fri fra temaet psykisk helse og logger oss inn ett par timer flere av oss for å vise litt hva vi gjør på sånne dager. Foreløpig tror jeg at jeg skal ha snappen fra 9-12, men er ikke 100% sikker enda. Så det finner dere ut i morgen! Og hvis dere vil dele noen bilder eller noe så er det bare å sende inn♥ 

Jeg håper dere alle får en fin dag i morgen, om dere feirer 17. mai eller ei!

(Bildet er fra 17. mai i fjor.)

Det blir nok ikke noe mer bloggeng fra meg i dag, men vi blogge plutselig!

 

M. Victoria S.

 

 

 

#17mail #hverdag #helse #skjønnhet #blogg #foto #natur #sommer

Hei alle sammen!

Reklame | Care and repair

I dag har jeg vært på Gjøvik sykehus og fått min 4. gang med Remsima infusjon. Kan foreløpig ikke si om den vil fungere for meg, siden jeg enda ikke har merket noe.. Til dere som har gått på eller står på Remsima/infleximab: Når begynte du å merke bedring?

 

Men nå over til noe annet.. I posten i går mottok jeg min første pakke med Tan Care og dette er bare noe jeg deler med dere fordi jeg savner ærlige, usponsede innlegg om dette og flere typer betakaroten. Fordi det er det det er.

(Så som dere forstår så er jeg ikke sponset til å reklamere for dette.)

 

Når jeg var rundt 16 år og så på Paradise Hotell, og så alle de brune jentene på skjermen før hvert program var jeg ganske kjapp med å bestille igjennom pappa sitt navn. (Ja, han fant ut av det ganske fort, men han syntes dette var bedre jeg kunne prøve enn “barbie-dop”) Jeg brukte dette fast i nesten 3 år og ble jo fornøyd. Jeg ble brunere (spesielt på magen), huden min føltes bedre og jeg hadde et bedre syn på lille, normale, brune meg enn lille, normale, bleke meg. Haha! 

 

Men etter jeg ble sykere og begynte på masse forskjellige medisiner, ba sykehuset meg om å kutte ut betakaroten siden de ville se hvordan kroppen min responderte på alle slags mulige vitaminer og hvordan kroppen min trekker opp ting naturlig gjennom mat og drikke.. Ikke piller… Gikk ikke lang tid før jeg da nesten ikke fikk noen farge.. Lå mest inne, så skjønner jo hvorfor og i solarium kom bare masse fregner i ansiktet, føler egentlig ikke jeg blir så brun av å ta solarium lenger..

Så derfor har jeg søkt litt rundt og vurdert mellom 2 merker hva jeg skal begynne på for å kanskje få igjen litt brunfarge, for så å føle meg litt bedre med meg selv.. Så jeg kom frem til at jeg skulle prøve Tan Care fra Care and Repair. (legger med lenke så dere kan se selv hva det er). Og det jeg tenkte å gjøre er å oppdatere dere ettersom mnd går og si hvordan den fungerer på meg. Har noen av dere prøvd den og eventuelt merket noen stor forskjell? Setter pris på alle ærlige tilbakemeldinger fra dere også♥

 

Nå skal jeg ta en kjapp oppsummering med ukens tema på snapchaten til Tarmbanden, før jeg legger meg. Håper dere alle har hatt en fin dag, så blogges vi plutselig!

 

M. Victoria S.

 

 

 

#blogg #skjønnhet #hverdag #sommer #helse #natur #foto

Dagen i dag, men en liten funfact også!

Hei dere..

 

I dag har jeg egentlig vært veldig produktiv. Vi skulle på bursdag til mormor i dag kl. 17, og før det skulle jeg bake med rullekake. For så vidt enkel oppgave.. Det tok meg bare 30 minutter til sammen, men før jeg bakte den kaken satt jeg med planlegging for uken. (Kommer et innlegg om det i morgen, tror jeg) Byttet også sengetøy, lagde middag og fikset meg til bursdag.

For de som lurte: Morten lå å sov. Haha! Han kjørte russebil til kl. 7 i dag tidlig, så det gjorde ingen ting. Pluss da kunne jeg gjøre mine ting uten å stresse eller tenke på han. 

Bursdagen til mormor var kjempe koselig (som alltid) og nesten hele nærmeste familien var der, det gjorde det ekstra koselig. 

Ei litta funfact: Oldemor var 25 år da hun fikk mormor, mormor var 25 år når hun fikk mamma og mamma var 25 år når hun fikk meg♥

(Så ja, jeg har følt litt på presset der, siden jeg ble 24 år i April så har jeg 1 år og 11 mnd på å få ei datter. Haha! Hadde vært koselig å følge “tradisjonen” videre, men for å være helt ærlig så tror jeg at denne “tradisjonen” ender men meg.. Skal ikke utdype det så mye mer..)

 

 

 

Håper dere han hatt en fin helg, og at dere får en fin uke!

♦Ny uke, nye muligheter!♦

Vi blogges plutselig!

 

 

 

M. Victoria S.    

 

Del dette gjerne med familie, venner, kolegaer osv.. Vi kan ikke skape for mye forståelse

Hei alle sammen!

 

Hver uke prøver vi å ha forskjellige temaer på Tarmbanden (mcprinsessene på snapchat), og vi spør dere om dere har noe dere vil vi skal snakke om. Og da kan det være hva som helst. De temaene vi har hatt til nå kommer vi også til å ha igjen om litt tid. Siden vi har fått flere nye følgere på snapchatten hver uke.(Noe vi setter stor pris på). Vi er ikke på snappen for å klage eller syte. Vi er det for å åpne øynene til folk og informere.

Noen lurer på hvorfor vi går hjemme når vi ser friske ut. Følger du snappen så får du gode svar på dette.

Kanskje du bare er nyskjerig på usynlige sykdommer? Følg snappen!

Eller kanskje du er syk og føler deg alene? Hos oss er alle velkomne, og hvis du lurer på noe eller bare vil snakke så er vi der♥ Sammen er vi sterkere!

 Og hvis du vil dele noe med “verden”, så kan du få gjestesnappe eller hvis du bare vil dele noe anonymt, så gjør vi det også♥

Så legg oss til på snapchat: Mcprinsessene (tarmbanden)

Og følg oss gjerne på instagram: Tarmbanden.

Det er på instagram vi deler temaer, ukeplaner, eventuelle nyheter og gjester! Profilen er åpen for alle!♥ 

Vi gjør dette for dere!♥ 

Dette er et så stort tabu tema, som vi vil ha litt mer åpenhet rundt! Det er et viktig tema! 

Og du trenger ikke å ha verken IBD, IBS, Crohns, Ulcerøs Kolitt eller andre sykdommer for å følge oss og kjenne deg igjen.. 

Som sagt: hos oss er alle velkomne! 

 

 

Vi blogges plutselig! Ha en fin søndag videre alle sammen!

 

 

M. Victoria S.

 

 

#usynligsyk #blogg #søndag #hverdag #snapchat #tarmbanden #vår #mai #sommer #sol #foto #natur