Noe av det jeg skal i februar

Jeg har funnet ut at jeg i slutten av hver mnd skal skrive ned minst 5 ting jeg har lyst til å gjøre i løpet av mnd som kommer. Så siden det er siste dagen av januar i dag, så har jeg en liten liste med ting jeg vil gjøre i løpet av Februar. Den første tingen er en ting et venne-par av oss har snakket om i noen år og det skal vi allerede på lørdag. Vi skal på Toten Badet! Og etter det jeg så på siden dems så ser jeg for meg at jeg skal ligge i et basseng og koke muskler og ledd siden det holder jevnt 35°. Det gleder jeg meg til! 

Det andre på listen er at jeg på onsdag (7.2) skal starte med ny behandling. Hvis du vil vite mer om hva eller hvordan, så kan du gjøre det -> HER <-

Tredje ting på listen er å gjøre noe langt utenfor komfortsonen min. Foreløpig kan jeg ikke si akkurat hva det er, men jeg kan si så mye som at jeg skal søke på noe. Heh.. (håper ingen gjetter hva det er ut av det “hintet” her, Haha!)

Som nummer fire på listen så skal jeg på hyttetur. Hvor og når finner vi ut da, men ja, det blir en hyttetur. (Håper jo mest på hytta våres da!) 

Femte og siste ting på lista over ting jeg skal gjøre i februar er å kjøpe noe til bilen min, eller i hvert fall bestille. Dere får vite snart hva det er, så følg med!

Dette er den lille søte listen min. Selvfølgelig skal jeg gjøre flere ting i løpet av februar, men dette er vel det jeg gleder meg mest til.

 

(Savner dette filteret forresten, snapchat)

Skal dere noe spesielt i februar? Et lite tips fra meg er å lage en sånn her liste med 1-5-10 ting du vil gjøre. Det behøver ikke å være noe spesielt eller stort heller, bare noe du vil. 

 

M.Victoria S.

 

 

 

#blogg #foto #helse #onsdag #fotografi #snapchat #velvære #skjønnhet

Manikyr, hobby, jobb og bilmekaniker.

Hvis dere har fulgt med på instagram så legger jeg ut bilder av negler, manikyr, acryl og gelnegler med forskjellige lakkeinger på. Dette er noe jeg har drevet med så lenge jeg har hatt neglelakk. Jeg elsker å lakkere eller bare fikse negler. Og elsker å prøve ut nye ting. Jeg har rundt 30% neglebilder og 30% bil bilder på mobilen. Og sesten er andre ting. Haha! Jeg har vurdert flere ganger om jeg skal ta noen kurs eller utdanne meg så jeg kan jobbe med negler, men det er jo en hobby og hvis det er en ting jeg har lært så er det jo at hobby og jobb ikke skal være det samme. Kjedelig å gå lei.

Som for eksempel, jeg gikk jo på “mekken” (Teknisk og Industriell Produksjon) og da var det mekking fra morgen til kveld da vi skrudde bil fra jeg kom hjem fra skolen til kvelden. Og kunne aldri ha jobbet med det i tillegg. Mest fordi jeg ikke ville bli lei på jobb også gi opp hobbyen min. Så har derfor valgt å ha en jobb som ikke er hobby. Det kan jo være innenfor det samme, men ikke helt det samme. Kan for eksempel jobbe på et kontor med regnskap for et verksted for så å dra hjem og skru bil i min egen garasje. Dere har sikkert vært borti det samme en eller annen gang.

    

 

Men nå skal jeg gjøre noe fornuftig, så blogges vi senere! 

 

 

M. Victoria S.

Her er svarene..

Jeg skrev at at dere kunne spørre meg om hva som helst, her er spørsmålene og svarene. Jeg har som sagt valgt bort noen, også har jeg slått sammen et par spørsmål da de enten var like eller ga det samme svaret.

-Hvorfor venter du så lenge mellom hver gang du blogger?

Jeg tror det mest er fordi jeg glemmer av det, setter ikke av tid eller fordi det skjer andre ting. Jeg har flere nesten ferdige blogg-innlegg på mobilen for eksempel, men kommer aldri så langt at jeg deler de.. Skal prøve å bli flinkere med det..

 

-Hva er nyttårsforsettene dine?

Jeg delte et bilde med dere på instagram for litt siden, men lagde bildet “blurry” fordi jeg ikke ville dele med dere hva nyttårsforsettene var før jeg hadde fullført de. (Jeg kaller det nyttårsforsetter selv om det mest går på ting jeg kunne tenkt å gjennomføre i løpet av året. Det blir en liten liste hvert år og i fjor kunne jeg krysse av alle sammen.) Dere får vite de etter som jeg fullfører eller begynner på de:) Vi sier det sånn..

 

-Hva har du gjort/har du gjort noe med leppene dine?

Jeg har ikke gjort noe med de annet enn å få et arr i overleppen som liten. (Jeg syklet av hvis dere lurte). Kunne tenkt meg å gjøre noe med de en gang da de er litt skjeve når jeg snakker, men det haster ikke.

 

-Hva er original hårfargen din?

Jeg er ikke 100% sikker selv, men hvis man ser på ettervekst og bilder av meg selv med mørk blondt hår, så syntes jo ikke etterveksten, så må jo være noe rundt denne fargen kanskje:

(Lysere på sommeren selvfølgelig, men noe lignende på vinteren.)

 

 

-Vil du helst bo på landet eller i storbyen?

Altså det er litt vanskelig å svare på da jeg kunne bodd begge steder så lenge man har en god nok grunn for det. Nå har jeg jo hele familien min her “på landet”, så ville ikke bare ha flyttet inn til byen da, men hvis jeg hadde fått et jobb-tilbud eller noe form for utdanning i byen så hadde vi flyttet dit lett. Samboeren min jobber jo i Oslo nå, så vi har jo snakket om det, men ikke noe foreløpig.

 

-Hva heter du på snapchat?

Snapchat: Maritvictoria

Instagram: mvictoriasblogg  

 

-Hvor gammel er du?

Jeg er 23 år, blir 24 år den 11.april.

 

-Har du youtube-kanal? Hva heter den? Kan du legge ut sminkevideo?

Jeg har en youtube-kanal, men ikke lagt ut noe på den. Da den ikke er bare min velger jeg å ikke dele den her, men tenkte å lage en som kun er min, så deler den når jeg har laget den. Jeg vet ikke angående sminkevideo, men kan sikkert få til å lage en video en gang når jeg lærer meg hvordan man lager video. Haha! Eller, ja, vet jo hvordan man filmer, men redigeringen det står på. (Noen tips, bare å send meg ei melding. Tas imot med stor takk!)

 

-Har du enkeltvipper nå eller 2D? Hvor setter du på vipper? Og har du noen gang reagert på de?

Nå har jeg singelvipper, men skal fylle på i løpet av neste uka og da pleier jeg å fylle på med 3D-vipper, så gjør nok det den her gangen også. Jeg setter på vippene mine hos Andrine’s Velvære i brandbu og kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg har aldri reagert på vippene, limet eller tapen. Jeg satt på vippene mine et annet sted en gang og hun la tapen inn på øyet mitt så hver gang hun skulle sette på en ny vippe, kom tapen inn på øyet mitt, og når jeg sa ifra fikk jeg høre at den skulle være sånn. Men ja aldri noen reaksjon på de årene jeg har satt på vipper.

 

-Gatebil eller høljes?

Da jeg aldri har vært på Høljes, så kan jeg ikke svare på det, men hadde sikkert hatt det gøy der også. Gatebil er noe jeg gleder meg til hele året, men vet ikke enda om vi dropper det i år da den “gjengen” vi har vært før har løst seg opp veldig de siste årene. Kanskje vi tar en dagstur eller noe i år, det finner vi ut nærmere sommeren:)

  

-Har du noen barn? I så fall hvor mange og hvor gamle er de?

Jeg har desverre ingen barn. Men tiden er ennå ung, så vil jo ha om noen år.

 

-Bruker du briller? (Så det på insta og snap før)

Jeg bruker ikke briller. (Skal egentlig bruke sånne “så øynene kan slappe av litt”-briller, men glemmer av de.) 

 

-Har du tatt noen opperasjoner for å fikse på utseende?

Nei, enkelt og greit.

 

 

 

Her er svarene på de fleste spørsmålene jeg fikk. Håper svarene er greie nok, og som jeg sier hele tiden: Er det noe du lurer på så er det bare å spørre. 

 

M.Victoria S.

  

 

 

    

 

#blogg #spørsmål #svar #helg #foto #skjønnhet #fotograf

Var hos legen på torsdag, og fikk en positiv beskjed

Hei igjen!

For noen av dere som har fulgt meg og min hverdag så vet dere jo litt av hva jeg går gjennom og hva som har skjedd. Skal ikke gå så mye inn på dette nå, men for å komme frem til poenget så.. Ja, jeg var inne hos en lege jeg aldri har vært hos før, bare snakket med og han lyttet til det jeg sa, la sammen alt og fant en medisin som kanskje vil fungere optimalt. Jeg gleder meg allerede til å begynne. Og krysser fingrene atter en gang for at jeg ikke får noen bivirkninger nå og at behandlingen faktisk fungerer! Det hadde vært en drøm! For dere som har vært syke og blitt friske, eller dere som sliter med ett eller annet vet hvordan det er å få et håp om å bli friske. (Eller ihvertfall bedre). Det er en god følelse, men du er jo selvfølgelig redd for å bli skuffet..(igjen..) Men jeg har troen (som alltid) og krysser fingrene!

Medisinen, eller behandling som jeg skal begynne på heter Infliximab og blir gitt intravinøst på sykehus. Mange har brukt den i flere år med god virkning, mange har nesten ingen virkning og noen blir dårligere av den, men jeg syntes det er bedre å prøve enn å gå uten noe som helst behandling. Om jeg blir dårligere så finner de alltids noe annet jeg kan prøve, vet det høres ut som jeg tar veldig lett på det, men det er fordi når man er en forsøkskanin på medisiner, så håper man kun på det beste. Og dessverre er det ingen som vet hva som fungerer eller ikke, før det er testet.

 

 

Legger ved en link -> HER <- Hvis du vil lese hvordan prosessen med behandlingen vil fungere. Tar 2 minutter å lese!

Legger ved en link -> HER <- Hvis du vil lese litt mer om medisinen/behandlingen i seg selv.

 

Men da skal jeg senke skuldrene og kose meg resten av lørdagskvelden, håper dere får en fin kveld videre så blogges vi i morgen! 

 

 

PS! Beklager hvis dette ble et rotete innlegg med masse skrivefeil, jeg er sinnnnsykt sliten! TAKK!

 

 

M. Victoria S.

 

#blogg #lørdag #helse #sykdom #behandling #skjønnhet #kosthold

I morgen skjer det…

Heluu alle sammen!

Lenge siden sist, men later som det ikke er så lenge siden sist, fordi det føles ikke lenge siden. Jeg tenkte å blogge litt “fast” fremover, eller ihvertfall ikke så sjeldent som det er blitt nå. Så hvis det er noen temaer eller noe spesifikt dere vil jeg skal ta opp så si ifra:) Tenkte også å kjøre en liten spørsmålsrunde i morgen så hvis du har noen spørsmål jeg kanskje kan svare på så spør i vei! Har fått inn noe til nå. Har valgt vekk 4 spørsmål til nå (da jeg vet jeg har lesere som ikke har noe behov for å lese om sexlivet mitt. Haha! men gøy at folk er så nysgjerrige da!) Så, ja i morgen skal dere så de svarene dere vil ha.

 

Over til noe annet, de som følger meg på instagram så jeg hadde kjøpt meg nye sko til i dag, var så stolt over meg selv fordi at stort sett når jeg skal handle vinter-sko ender jeg opp med noen som nesten ikke varmer og kanskje også med høye heler. Denne ene gangen klarte jeg å finne noen varme gode sko i en størrelse for stor så jeg ikke fryser. Jeg frøs i dag… Hadde feil sokker…. INGEN har sagt til meg at de “dyre” vintersokkene fra Kari Traa ikke skulle varme… Så bra at pappa hadde med ekstra ull sokker. Men ja, hovedgrunnen til at jeg måtte ha nye tykke vintersko var fordi vi skulle på Rally Hadeland i dag. Det ble en koselig dag ute. Men med minus 8 grader så var jeg glad jeg hadde så mye klær og at vi ikke skulle være der i mange timer til. Men nå skal jeg gå å sette på en klesvask siden alle klærne våre lukter BÅL! Heh.. 

Jeg var forresten hos legen på torsdagen som var og fikk en god nyhet. Skriver om dette i kveldens innlegg. Følg med, følg med ..  

 

 

M. Victoria S.

 

 

 

#lørdag #Blogg #helg #foto #naturfoto #sko