Sommmerkroppen 2016 – Jeg kom meg dit!

Hei kjære lesere!

Ja, jeg har klart det i år også. Jeg og kroppen min klarte oss til sommeren 2016. Den er jo ikke helt som jeg ønsker, men Hei! Det er da en kropp. 

Jeg har brukt 22 år på å få denne kroppen, så egentlig burde jeg vært fornøyd, men det er jeg ikke og kommer aldri til å bli. Men for aller første gang i mitt liv så skal jeg prøve å overvinne frykten min og gå med shorts hvis det er varmt en dag og kanskje gå sååå langt som å gå i singelett? Tiden og gradestokken vil vise det.

Man skal jo egentlig være fornøyd og stolt av kroppen sin, det har jeg aldri vært. Men jeg har vent meg til at denne må jeg bare leve med. Og det burde dere også egentlig. 

Jeg sitter her 22 år gammel, vekta mi går opp og ned for hver uke som går, og jeg kunne ønske kroppen min var strammere her, smalere der og tynnere her, kunne ønske rumpa mi var rundere og puppene større, men det må enten operasjoner og fettsuging til, det er ikke riktig.. Det er så feil at jenter (og gutter) på vår alder vurderer slike inngrep for å få drømmekroppen sin. Vi sitter å søker på nettet etter det vi kunne ønske vi var. Men vi kommer ALDRI til å bli sånn. 

Hva hvis vi alle skulle brukt hundrer av tusner på inngrep for å få en kropp noen andre har, men til slutt og sist så ser det bare falskt ut. Det er egentlig ikke verdt det. Men dette er opp til hver enkelt av dere. 

Bruk disse folkene du vil se ut som, bruk de som inspirasjon og heller gjør det du kan og klarer for å føle deg bedre, se på det positive på deg selv, det er det som teller. Liker du ikke lårene dine eller rumpa di, ta noen squats hver dag (ikke 100, men noen). Liker du ikke magen din? Ta noen sit ups hver dag (og igjen ikke mange, men noen). Liker du ikke armene dine? Løft noe solid men ikke tungt, løft riktig og repiter noen ganger hver dag. Det er ikke mye som skal til, men ikke overdriv og bli stiv og støl i mange dager etterpå. En liten forskjell i kosthold fungerer også. Spis lite ofte, og drikk mye vann. Dette er små forskjeller som kan gjøre mye med hvordan du føler deg selv. Og jo bedre du føler deg selv, jo bedre vil utstrålingen din være. Og du vil straks se mye bedre ut! 🙂

Jeg håper dere skjønner hva jeg mener, og dere behøver ikke mene det samme. Og for dere som sitter irritert og tenker at jeg er som alle andre friske mennesker som sier det er BARE å trene eller det er BARE å gjøre ditt eller datt, her kommer en sjokker: Jeg er ikke frisk! jeg har sykdommer som jeg må leve med hele livet mitt! Jeg er en kroniker! Jeg er ikke stolt av det og derfor skriver jeg ikke om det her på bloggen. Jeg skal ikke klage om det for det hjelper ikke! Men jeg vil dere skal se at jeg klarer ikke trene hver dag, eller spise hva som helst, men jeg prøver så godt jeg kan. Derfor sitter jeg å ser på lette, men dyre inngrep. Jeg kommer nok ikke til å gjøre det, men så klart frister det med lette løsninger…  Jeg går på medisiner nå som gir meg “måneansikt” og som gjør så jeg får mye vann i kroppen, jeg kan se ut som jeg er gravid i 5. mnd på kvelden og morgenen etter er jeg meg selv igjen.. Dette er noe jeg HATER og får meg til å tenke på fettsuging… Dessverre kan jeg ikke ta fettsuging da det er vann som “hoper seg opp” og ikke fett. Jeg får strekkmerker på sidene av magen og lårene mine og ser ikke ut.. Men Hei! Det er da en kropp.

Jeg vil avslutte med å si tusen takk for at jeg klarte å komme meg opp av sengen selv i dag, uten hjelp! Og jeg vil si takk for at jeg i det hele tatt lever enda og får gå med kroppen min gjennom sommeren 2016, uansett og jeg har mye vann i den eller ikke så skal jeg nyte sommeren og det burde dere også!! Takk for at du leste<3 Det betyr masse.

 

Håper dere får en fin dag i dag alle sammen!

 
 

Vi blogges senere!

 

M. Victoria S.

 

 

 

#helg #hverdag #blogg #trening #mat #sommer #sommerkropp #lørdag

Hei kjære lesere:)

Nå har det skjedd sååå mye i det siste at bloggen har blitt ned prioritert. Beklager dette. Hvis dere vil se mer av meg og hva jeg gjør kan dere følge meg på instagram, facebook eller snapchat. Der har jeg blitt flinker til å oppdatere og skal prøve å bli flinkere her på bloggen også:)

Instagram: mvictoriasblogg

snapchat: maritvictoria

Facebook: Mvictoris.blogg.no

Håper dere vil følge meg og min hverdag der.

 

Nå skal jeg ut i varmen å nyte den litt

Så da blogges vi senere!


 

M. Victoria S.

 

 

 

#Hverdag #blogg #sommer