BITCH

Hei igjen!

Bare lurer på om du noen gang har blitt kalt Bitch? I så fall neste gang du hører det så si takk for komplimentet. Det er egentlig en forkortelse: 

Beautiful

Inntelligent

Talented

Charming

Hot

Husk på det neste gang du enten blir kallt det, kaller noen det eller bare hører noen si det… Det er ikke et stygt ord, det er forkortelse på mange fine ting.

 

Haha, blir som på barneskolen når vi gikk rundt å sa at DUST egentlg betyr:

Deilig

Uimotståelig

Sexy

Tilltrekkende

 

Haha, vi blogges senere!

 

 

M. Victoria S.

 

Påsken kom i år også:)

Heisann lesere!

I mitt forrige innlegg skrev jeg at jeg skulle vise dere litt om hva jeg har gjort i ferien. Som jeg skrev så skulle vi til Valdres. Vi reiste opp dit på torsdag den 19. Da pakket vi bilene FULLE, av allt vi trengte. (Tror vi kunne klart oss 1 år med allt vi hadde med). Morten, broren min og meg i en bil, mamma, tante og to søskenbarn i en annen bil. Så ja, det var ganske fulle biler.

Førsta dagen gikk med på å måke litt snø og is, og rydde på plass allt av mat, drikke og klær dit det skulle. Ellers i ferien så ble det mye feriemodus, nesten ikke mobil, ingen internett, mye avslapping og gå laaangt for å komme seg til do og dusj. Men det er litt sjarm i og ikke ha allt så lett tilgjengelig hele tiden også. Det syntes hvertfall jeg. På tirsdag tok Morten og jeg å ta en tur til Beitostølen, der var vi noen timer så vi rakk å grille, spise og spille yatsi (i 2 timer eller noe) med familien til Morten. Hvis du fortsatt leser så kjeder du deg sikkert i dag. haha! 

Men ihvertfall her er noen bilder fra ferien. 


På disse bildene ser dere:

At det var mye snø i Valdres så Morten gravde en sitte plass til oss.

Et selfie må til.

Vi rakk ferigen med 1 min klaring. HAHA!

2 som hadde kledd seg ut og gikk rundt i Fagernes med godteri til barna. Skummle kyllinger, hahaha!

Brua som er over begna-elva, like ved der vi var, så et tegn på at vi straks var fremme.

Det yngste søskenbarnet mitt og jeg skulle lage snømann, men ble vist en bamse i stedet:)

og det ble mye spilling av kort, her spillte vi Americaner.
 

Vil avslutte med å si tusen takk for en fin tur, så håper jeg vi kan gjenta det til sommeren, da det er litt bedre temperatur ute. Men var godt å komme igjen også, spesiellt når vi alle begynnte å bli forkjølet, haha! 

 

 

Håper dere har kost dere masse i ferien så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.

 

 

#påske #hverdag #blogg #mat #familie #tur #ferie

Påskeferie?

Hei lesere! Ja, noen har påskeferie nå, mens andre må jobbe både lørdag,(noen søndag),mandag, tirsdag og onsdag. Heldigvis for meg så har jeg ferie, så den skal jeg bruke godt. I dag har jeg laget påskeegg til de jeg skal på tur med(og meg selv, haha), jeg har også pyntet litt hjemme hos pappa. I morgen tidlig reiser vi til Valdres, der skal vi være i noen dager, også tar vi en dags-tur til Beitostølen. Jeg kommer garantert til å ta noen bilder, så dere får se hva påskestemning for meg er. Men får ikke lagt de ut her før vi kommer tilbake siden det nesten ikke er internett der. Det skal jeg utnytte og tar meg derfor en mobil/data/internett-fri “uke”. Kan legge ved et bilde jeg tok i fjor når vi også tok en dags-tur til Beitostølen.

 

Må si vi er heldige med “påske-været” i år ihvertfall, satt ute på verandaen i sta i bare BH’n og det var ikke kaldt før skyggen kom, haha. Men så fint vær håper jeg det blir fremover, så vi kan nyte å være ute så mye som mulig.

Hva skal dere i påskeferien? 

Håper dere koser dere masse alle sammen! Ha en fin kveld videre! Så blogges vi senere!

 

M. Victoria S.

 

 

#blogg #fredag #påske #helg #foto #hverdag