Nyt hver eneste dag!

Hei lesere!

Ville bare stikke innom bloggen en kjapp tur, dagens budskap fra meg er å nyte hver dag. Man vet jo aldri når livet kan snu på hodet. For meg skjedde det en liten ting som forandret mye for meg. Vil ikke gå så mye inn på det, men tenk på dere selv litt eksta, mer enn det du gjør i dag, skjem deg bort litt ekstra i en travel hverdag. 

I går startet jeg dagen med en god og varm dusj, mest for å klare å slappe av i muskler og ledd, etter det spiste jeg og samboeren min en god frokost. Da vi hadde ryddet bort litt ting og tang  i leiligheten, satte vi bare og slappet av med noe varmt og drikke, det også er godt når man er litt anspent. Cappuccino med krem på er utrolig godt hvis man liker det, hvis ikke så pleier jeg å drikke Te eller kakao.


Resten av dagen gikk med til små plikter og masse “kos i hverdagen”. Spiste en god og “sunn” middag, Det var rent strimlet kjøtt, wok(gulrot, brokkoli, minimais, kastanjerot), ris også litt saus. Veldig enkelt også smakte det utrolig godt! (Takk til Morten for det<3 )

 

Må le litt da jeg elsker å spise av denne tallerken, men den er jo både praktisk og søt, kan det bli bedre? HAHA!

 

 

Vi avsluttet dagen med en koselig filmkveld hos broren til samboeren min. Da så vi “American Ultra”, det var en sær, morsom actionfylt film med mye rar humor. Men må si det var en vellykket dag med gode folk rundt meg:)

I dag skal jeg få fikset neglene mine da de er helt hvite og kjedelige nå:P haha!

Kanskje det blir noe slikt:


(De er jo så søte, men blir noe enkelt)

 

Legger ut et innlegg senere om jeg orker:)

Ha en super dag videre! Ta vare på dere selv så blogges vi!

 

 

M. Victoria S.
  

 

#mat #kosthold #blogg #hverdag #mandag #tirsdag #middag