Meg-dag/Jente-dag

Begynte dagen i dag med en god varm lang dusj. Utrolig godt når jeg vet det er kaldt ute. Og etter det spiste jeg frokost med en kopp med te til, det gjorde godt. haha!

Fikk også satt på vipper i dag og ble FORNØYD! 

Så reiste jeg å hentet ei venninne av meg for å ta sol, det var noe av det beste jeg har gjort på lenge. Vi lå i 30 minutter hver, de beste 30 minutter jeg har hett på lenge! haha! Både fikk vi litt farge også er det så godt og varmt.

Dette er  målet mitt: 


Håper på å få en jevn og fin brunfarge til sommeren. Jeg føler meg mye bedre med meg seg selv når jeg har en fin brunfarge. Noen andre som har det sånn?

 

Men i hvertfall, dagen er enda ung, så kommer til å ha en avslappet dag i dag med film og bare lade batteriene. Håper dere alle får en fin dag videre så blogges vi senere!

 

 

 

M. Victoria S.

 

 

 

#personlig #livsstil #hverdag #blogg #trening #mat #helse #foto #mote #mandag

Omvendt nyttårsforsett!

Hei lesere!

Ja dere leste riktig, omvendt nyttårsforsett, ALLE andre skal gjøre om på kosthold trene masse og holde mål på vekta. Hvordan skal man reagere når legen sier til deg at uansett hva du gjør så kommer du til å gå opp i vekt på grunn av medisiner? Du får ikke lyst til å hive deg rundt da og bruke opp all energien din når du helt sikkert vet at du ikke kommer til å klare holde vekta stabil. Så da bruker jeg heller tiden og energien min på ting jeg vil og orker.

Noen tenker sikkert nå, hun her er ikke god i hode. Men syntes du det så har du fult lov. Fordi jeg vet at når jeg er ferdig med denne medisinen om en mnd tid så kommer jeg til å gå ned igjen vekt. Hvorfor de lager sånne medisiner vet jeg ikke. Men så lenge de funker mot det de skal så er jeg fornøyd.

Men tilbake til nyttårsforsettet mitt: Mitt nyttårsforsett er å prøve å ha det bra med meg selv! Det burde være nyttårsforsettet til alle der ute. Jeg skal hele dette året prøve å bli en bedre verson av meg selv. å bli mer positiv til nye ting og folk. Det burde flere konsentrere seg om. Du blir ikke likt om du er pen og oppfører deg som et “rasshøl” (beklager) men du blir likt for å være snill og omtenksom.

 

Når vi lever i GENRASJON PRESTRASJON så burde vi klare å bli bedre folk overfor andre!

 

INGEN kan bli perfekt. Fordi perfekt finnes ikke! MEN ingen nekter deg i å prøve å bli “perfekt”

 

Vi kan ikke alle klare allt! Men vi alle kan gjøre noe!

 

Legger med et selfie i mørket for å vise dere hvor blid jeg er selv om jeg er langt i fra perfekt! 

Håper dere får en fin kveld videre lesere!

 

 

M. Victoria S.

 

 

#livsstil #blogg #helse #vinter #mat #kosthold

 

JANUAR SALG!

Var på januarsalg i går, da ble det jo litt shopping, ble bare et par ting, men tror jeg har kjøpt værdens beste skjerf, klarer ikke legge det i fra meg, det er jo så mykt og varmt.. Hvis dere også vil ha et slikt skjerf, får man tak i det på Cubus.


Enkelt grått, tykt, varmt og mykt. Det kler jo ALLT !

Tok også med 2 neglelakker. 1 lyyyse rosa og en hvit. Begge fra L’OREAL Paris.


Hvit: 001 Snow in megeve             Rosa: 201 Rose paradise

 

Kjøpte også en BH/ tube-top, husker ikke hva de heter, men er super gode å ha på. Tar ikke bilde med den på meg da dette kan bli tatt som lettkledd. HAHA! Har en i rosa fra før av og elsker den, derfor kjøpte jeg en i svart nå, da dette passer under flere klesplagg. 


(Ble litt “blekt” bilde, for den rosa BH’en er knall rosa)

 

Men dette var litt av det jeg kjøpte. Klarte ikke stå imot da dette var så billig og noe jeg trengte. I hvert fall skjerfet. 

Håper dere likte innlegget mitt. Så blogges vi senere. Skal fikse negler og vipper i dag, så håper på å bli positivt overrasket denne gangen. Haha!

 

Ha en fin dag videre!

 

 

M. Victoria S. 

 

#livsstil #blogg #nye #innkjøp #hverdag #helg #fredag  

 

En LITEN oppdatering bare!

God kveld!

Ble ikke vipper på meg i går, da hun jeg skulle til ikke var på jibb.Men det ble negler, ikke helt fornøyd så må ta de opp igjen. Haha, hun mente det selv også. Dere ser litt her:


Legger ikke ut navnet til hun som fikset neglene mine her siden hun driver privat og fortsatt lærer. Håper dette er forståelig. 

Skal prøve å få reist å fikset vipper i morgen eller på fredag. Holder dere oppdatert siden det er så viktige nyheter 🙂 HAHA!

 

Nå skal jeg se film, etter det skal jeg blogge litt, følg med 😛 haha, kansje jeg skal ha en konkuranse? :O Vent å se:)

 

 

 

M.Victoria S.

 

 

 

#blogg #blog #hverdag #onsdag #januar #kosthold #film #trening 

Manikyr og vippe-dag

Senere i dag skal jeg få satt på vipper og negler, noen innspill på hva slags negler? tror de blir lyserosa så de kler hva som helst. Fant disse på instagram eller noe, tror jeg for en stund siden, så tenkte jeg ville ha noe lignende:) Hva syntes dere?

Kan legge ut bilde etterpå, så får vi se hvordan neglene blir:) Vipper er vipper, men kan legge ut bilde av det også.

Hva skal dere i dag? Noe dere vil jeg skal blogge om? Legg igjen en kommentar da vel 🙂

 

 

 M. Victoria S.

 

 

 

#manikyr #tirsdag #hverdag #vipper #blogg #tips #moteblogg

Tusen takk alle sammen! 20 K!!!

Hei lesere!

I går skrev jeg et innlegg, det er et av mine mest leste. Hele 20 000 har lest innlegget mitt!

Og hadde ikke klart det uten dere. Tusen takk. Takk til alle som leste, delte det, likte det og kommenterte. Det betyr MYE for ei lita “ute-på-landet-jinte” som meg. Dere skulle bare visst..

Tenkte derfor jeg skulle skrive takk til dere alle, og for å gjenta meg selv for i går. Stå på, gjør det DU har lyst til! Vær deg selv, det finnes kun en av deg, Plis ikke forandre deg for noen. DU ER PERFEKT! 

 

Har du lyst til å bli modell? Har du NOK lyst til det, så kan du bli det! Har du lyst til å bli lagt merke til? Gjør noe “nytt”. Har du lyst til å reise? REIS! Har du lyst med en stor endring i livet ditt? Prøv!

Du kommer ingen veg med å drømme eller tenke på det.. Det er handling som hjelper! Mye viljestyrke så kan du klare HVA SOM HELST! Bare gi deg selv tid! Det er viktig…

 

But we can’t all be Barbies, can we? Haha!

 

Har desverre ikke tid til å skrive mer nå. Ha en fin kveld videre, så blogges vi i morgen! 

 

 

M. Victoria S.

 

 

#livsstil #mat #personlig #helg #trening #mål #livet #mandag #blogg #lesere #20k #pink #trend

3 timer søvn, rett på trening! Nyttårsforsetter!

Hei alle kjære lesere!

Ble en sen kveld i går kveld, så fikk ikke lagt meg før klokken 5 i dag tidlig. Klokken kvart over 9 våknet jeg av meg selv. Noen som glemte å tisse før de la seg i natt? Ja, det var meg… Så bestemte meg da for å stå opp og skrive litt til dere. 

I overskriften står det: “3 timer søvn, rett på trening!”, ja dette er hva jeg vil, men ikke får gjort, noen har nyttårsforsetter som andre kan drømme om… Jeg drømmer om å kunne trene, jeg drømmer om å være frisk! Jeg drømmer om å se veltrent og bra ut… Som henne her:

Dette er jo drømmekroppen…  (I mine øyne hvertfall)

Så hadde jeg kommer til å bruke alle mine krefter på å få denne kroppen, det kommer til å ta tid, men det er verdt det.. Det beste man kan gjøre er å være stolt av seg selv! Ikke alle klarer de! Men du er god nok! det sier i hvertfall alle lifs-stil-coatch-folk… 

Viljestyrken min er der, så jeg skal prøve! Det er ikke et nyttårsforsett, men et mål, om det tar meg flere år, så skal jeg klare det!

 

Men tilbake til overskrifta: På grunn av helsemessige årsaker så kan jeg ikke ha slike nyttårsforsetter… Men jeg kan ha det som et mål! Så er du som meg, IKKE MIST HÅPET. Drit i ALLE som har nyttårsforsetter om å bli perfekt! INGEN blir noen gang perfekt!! HVA ER PERFEKT?

Men har du lyst på en forskjell, så begynn i det små, noen eksempler:

-spis små måltider, flere ganger om dagen. (Ikke småspising hele tiden men 3-8 små måltider)

-slutte å røyke/trappe ned(samme med snus, alkohol)

-gå en tur de dagene DU ORKER, bare 10 minutter, få litt frisk luft, ikke ta det som trening.

-spise litt sunnere.

-Kutte ut brus 1-6 dager i uka (bytt det ut med noe annet, saft, vann..)

Eller sånn som meg, jeg klarer ikke kutte ut brusen helt, for syntes den er best til mat. Så jeg drikker det til mat og saft eller vann resten av dagen. Alle slike små ting hjelper jo litt, og allt som hjelper litt, det HJELPER MYE OVER TID!!!

Men ikke kall det nyttårsforsetter, da går de rett i dass, kall det små mål.. Det gjør jeg i hvertfall!

 

Håper dere får en fin dag videre, og dette lille innlegget åpner øynene deres:)

 

 

 M.Victoria S.

 

 

#trening #livsstil #mat #helg #søndag #nyttårsforsetter #kropp #helse #kosthold #fitness #kosthold #skjønnhet 

Blonde/ pink/ light hair!

Sitter å vurderer å bli lys på håret igjen, men er ikke fult bestemt enda. Og har litt lyst til å prøve noe nytt, så har sett litt på veldig lys rosa, noen som har denne fargen eller lignende?

Det er jo en veldig kald farge, så jeg må bli flink med å ta sol, hvis ikke så blir jeg veldig blek i forhold til håret.


Men hva syntes dere? 

 

 

M. Victoria S.


 

Jente rundt 21 år søkes!

Hei lesere!

“Jeg ønsker med ei venninne som er blond, dum, ligner på meg og som vil være med på masse turer og morro. Eneste kriteriene er at du må være ca 170 cm høy, ha lyst hår, kan å leke dum, vekt: 50-70 kg. Halvlangt hår, inntekt, fri helger, eventyrlysten, blå øyne, singel…”

Haha! dette er noe jeg skrev for noen år siden, må le litt da jeg leser dette i dag. Altså ja, det hadde sikkert vært kjempe gøy å ha ei venninne som “ligner” på meg selv, men vi må jo gå  overens også da, hvis ikke så funker ikke vennskapet… Det sier seg selv. 


Bare se det for deg<3 haha!

Du og jeg, syden, shopping…

 

Hahaha, måtte bare dele dette med dere. Noen flere som har ønsket seg en “tvilling”-venninne?

Legg igjen en kommentar da vel 🙂 

 

 

M.Victoria S.

Har du tenkt til å kjøpe extencions? Les her!

Hei alle sammen.

(DETTE ER IKKE REKLAME!)

Jeg sitter å leter nettet opp og ned etter extencions, har prøvd flere leverandører før, men har ikke tenkt over dette før nå. Jeg skrev ned lengde, antall gram, hvor mange klips og selvfølgelig prisen, Det var da jeg fant ut at det er stor forskjell på pris pr. gram på extencions. Det skilte mellom 6kr og 12kr grammet, når det var samme lengde, så hvis dere skal handle extencions, så ta deg 2 minutter og regn ut, hva betaler du egentlig for? Høres ikke mye ut, men du sparer fort litt kr hvis du skal ha flere pakker for eksempel. 

Dette gjelder jo andre ting man handler på nettet også, men syntes Clip-on Extencions passet godt som et eksempel her og nå.

Har i extencions nå, det er 40 cm ca, har klippet tuppene på det, da jeg fikk det for ca 2 mnd siden, så er veldig kort, nesten like langt som mitt eget. Men det gjør håret mitt litt tykkere (ikke at jeg trenger det egentlig men…) haha, men også litt lysere i tuppene.

Har håret i hestehale da jeg egentlig driver å rydder litt her:P haha. 

 

Håper noen får brukt for det lille extencions- tipset mitt:) 

 

Ha en fin kveld videre kjære lesere:)

 

 

M. Victoria S.