Farsdag?!

Ja, det var farsdag i dag, og denne dagen ble fullbukket med min pappa, min bror og min samboer. Vi dro først til pappa med en gave. Det var en liten kurv med masse ting i. Det var en pyskbukse, en tynn hvit genser, 5 pk med sokker, parfyme, sjokkolade, en søt liten nisse, en løper/brikke og en “jule-rubix-cube”. Det så sånn her ut etter at pappa åpnet den:P haha

Etter han hadde åpnet gaven og de hadde ordnet seg og litt så dro vi ut og spiste på restaurant, etterfulgt av kino. Der så vi den nye James Bond filmen SPECTRE. Den er til å anbefale. (hvis du liker James Bond da, selvfølgelig)

 

Håper dere har hatt en fin dag der ute også blogges vi senere<3

Flytte til Oslo?

Hei kjære leser!

LENGEEEE har jeg tenkt på å flytte til Oslo. Det er jo mange flere muligheter der for meg og hva jeg vil. Jeg vil gå skoler og høyskoler, jeg vil ta kurs og lære mye nytt. Jeg vet jeg ikke kunne klart å pendle 1 time hver dag til jobb, skoler eller kurs… I hvert fall ikke over flere år… Et halvt år eller noe hadde jeg greid, men da rekker jeg jo ikke halv parten av det jeg vil. 

Av skoler så ville jeg gått Allmenn-fag, Eiendomsmegler skolen og  JUS.

Det jeg ville gjort var å ta make-up-kurs, vippe extencioens-kurs, hair extencions-kurs, permanent make-up-kurs og “negle-kurs”.

Så som dere ser, så må jeg bo i Oslo minst 4 år, men tror ikke samboeren min er helt med på dette.. Og det forstår jeg godt. 

Men er noen positive ting med å bo i Oslo da, det skjer jo mye der, både TV-innspillinger/ show, som på latter og kinoer rundt i Oslo. Er også lettere å komme seg rundt, men tanke på tog, trikk, buss, taxi..

 

Var en tur i Oslo i sta, var i toppetasjen på et leilighets-blokk. Utrolig fint inne der. Og for en utsikt! WOW! helt sykt…


(Beklager dårlig bilde, men både litt tåke og tok bilde med mobilen min. hehe)

 

Noe dere syntes er Positivt eller Negativt med å bo i Oslo? Legg gjerne igjen en komentar 🙂

 

Ha en fin kveld videre! Og ikke glem farsdag i morgen! 🙂
 

 

Mere penger?

For dere som leste mitt blogg innlegg som hadde overskriften penger, penger, penger. Der skrev jeg LITT om hva jeg brukte penger på men fikk flere tilbakemeldinger på hva jeg ville brukt penger på hvis jeg hadde alt for mye penger. Det kommer jo sikkert aldri til å skje, men det er jo lov å drømme litt innimellom. Så dette innlegget kommer til å ha litt med hva jeg ville brukt penger på hvis jeg hadde hatt alt for mye penger, som jeg kunne brukt på hva som helst.

Det første er jo sparing, vet jo aldri om pengene tar slutt en dag(?) 

Men hva er for mye penger? Er mye penger SÅ mye at jeg ikke trenger å tenke på penger resten av livet? KAN jeg kjøpe meg et hus hver dag? Ikke at jeg ville gjort det, men hvis jeg skal skrive en liten ønskedrøm da, så hadde jeg aldri kunnet skrytet av at jeg hadde hatt masse penger. Da kan du jo plutselig få kjempe mange nye venner. Det er ikke jeg ute etter, jeg er fornøyd med de vennene jeg har. Bedre med 10 ekte venner, enn 1 000 000 falske!

(hvis dere ikke liker dette innlegget så burde dere ikke lese vider)

Her kommer mene DRØMME-ønsker om hva jeg ville brukt penger på:

Som sagt så ville jeg først satt av masse til sparing, både til jeg blir eldre og som hvis jeg får noen overraskelser i livet som plutselig kan koste litt ekstra penger. Noen eksempler på dette er jo Bryllup, barn, barnedåper, konfirmasjoner, juletider, tannlegetimer, legetimer, ferier, hvis det er noe ekstra vi vil ha til hjemmet, gaver(både bursdager, jul, farsdag og morsdag, jeg kan skrive en kjempe lang liste her, for er mange ting jeg vil spare penger til.

Etter sparing kommer jo selvfølgelig de faste utgiftene, som husleie, strømregninger, mat, klær, (sminke og sko, hvis dette er nødvendig)

Mange som syntes dette sikkert er absurd, men minner på at dette er hva jeg ville brukt penger på hvis jeg hadde hatt “for mye”.

Neste på listen min er andre viktige ting som man trenger for å få et godt familie-liv, som å ta med familien på en tur, der man kan få gode minner, også sånne små ting, som kino, bowling, spise middag ute o.l.

Nest nederst på listen ville jeg engasjert meg enda mer i veldedighet og organisasjoner. Som kreftforeningen, rosa sløyfe, redd barna, barnekreftforeningen, o.s.v. 

Og nederst på listen står utseende, som hair-extencions, vippe-extencions, manikyr, pedikyr, spray-tan eller solarium, tattoveringer, bleking av tenner, kosmetiske opperasjoner o.s.v…. 

 

Er det noe jeg har glemt i listen, som du ville hatt med, legg igjen en kommentar da vel 🙂

 

Håper der likte innlegget mitt, noe dere vil at jeg skal dele med dere, legg igjen en kommentar:)

 

Noe dere lurer på angående meg eller livet mitt så legg igjen en kommentar:)

Jeg skal kose meg her i kveld, så kan hende jeg blogger mer i løpt av dagen, kvelden:) Følg med!

Hehe, vi blogges <3

Hello dear readers! haha

Hei, tenkte jeg bare skulle skrive et kjapt innlegg før jeg reiser på Mindfullness og Yoga.

Tenkte jeg skulle vise dere det nye “familiemedlemmet” vårt, JA! vi er blitt foreldre til en liten pusekatt. Vi har enda ikke funnet et navn til han, men blir enten Nitro eller Cossy. Legger med et bilde nederst i innlegget. På fredag fyller han 11 uker, så da skal han bli skjemt bort(enda mer enn hver dag) haha. Han er lekete, men det er vel de fleste kattunger. Vi syntes i hvertfall det er kjempe koselig med en kosete og rampete liten gutt i huset.

Men nå må jeg stille, håper dere får en fin dag <3

 

Har foressten farget håret mitt igjen, dere ser det litt på dette bilde, ikke lyst, ikke mørkt:) ble hvertfall kjempe fornøyd med resultatet:)

 

Vi blogges senere! Hade!