Penger, penger, penger


 

Sko, klær, sminke, manikyr, pedikyr, frisør, hair extencions, vippe-extensions, interiør, eksteriør, kjæledyr, biler… Og så videre.. Jeg elsker å bruke penger, og når jeg trenger noe, så kjøper jeg det. Er det noe jeg har lyst på, så kjøper jeg det. Pengene mine kan jeg bruke som jeg vil, på det jeg vil. Men selv om jeg er glad i å bruke penger, så vet jeg fortsatt hva penger er og “hva de skal brukes til”. Faste utgifter går først, så kom,mer nødvendige ting, så kan jeg bruke litt på det jeg vil bruke penger på og sparing. 

Ja, jeg har lært hvordan man bruker penger, spesielt etter å ha vært i en skikkelig trang tid, da vi NESTEN IKKE hadde råd til mat, fikk hjelp av pappa. OFTE. Ikke noe å skryte av, men vi kom oss ut av den situasjonen, og lærte mye av dette. Vi lever ikke et liv i luksus i dag heller, men betaler det vi må betale. PLUSS at vi har råd til både sparing og ting vi har lyst til. Og alt dette klarte vi helt selv å skru om på.

Hva liker du best å bruke penger på? 🙂

Dagen i dag, og litt for i morgen-innlegg

I dag har jeg “laget” middag, stekt fiskegrateng, koket poteter, strimlet opp gulrot og varmet smør. Ble tydeligvis kjempe godt da alt ble spist opp og ikke rakk å ta bilde før det ble borte, haha! Men så godt ut, og smakte godt også. Så for å få i “små” gutter som “ikke liker” FISK, Prøv fiskegrateng! Det funker her i huset:) haha!

Nå skal vi rydde leiligheten HELT og støvsuge den godt, siden vi skal hente kattepus i morgen. Vi gleder oss kjempe masse og ser frem til å bli “foreldre” til et nytt familiemedlem, navn er ikke bestemt enda. Så hvis du har noen tips, så legg igjen en kommentar da vel:)

I morgen skal vi på IKEA, der jeg faktisk ALDRI har vært, så gleder meg litt, men lommeboken min gruer seg. Neida, haha! Vi må ha noen hyller, og kikke litt om det er noe annet vi trenger. Dere tenker sikkert, Har hu aldri vært på IKEA? Alle har jo vært der! Men jeg har aldri hatt tid til å stikke innom, og har aldri dratt dit, bare for å dra dit.. Men i morgen har jeg sjangsen, så da skal vi dit:)

Men nå skal jeg rydde litt, så vi blogges senere:)

 

Klem fra

 

M.Victoria S.

Kjære Jan Thomas!

You are my hero! Du er en utrolig god person. Jeg har alltid likt deg som person, og fikk bare enda bedre feeling for deg etter å ha sett på “kongen på haugen”. Veldig liten sannsynlig for at akkurat du leser dette, men hvis du leser dette så er det ikke noe negativt å si om deg. Bar måten du hjalp Abu på da dere gikk i skogen! Kreds til deg, det var utrolig tøft gjort. Du visker så utrolig jord-nær, ærlig, snill, hjelpsom, flink til der du gjør, OG du ser utrolig godt ut til å være 48 år gammel !! Jeg håper å ha klart å oppnå like mye som du har fått til på de årene. Du er virkelig en person som flere burde se opp til. YOU ARE AMAZING ! <3


Men for å få sagt det også, så er jeg ikke en stalker, jeg bare må rose deg, Jan Thomas, siden du er en så god person. Du er forbildet mitt. Så prøver å lære av deg og produktene dine. Og få inn en rutine, så fra 21.30 til 22.00 så har jeg noe som vi her kaller JT-Halvtimen, da renser jeg huden min og har en rutine på det. Og jeg har merket at det funker. Jeg har aldri uren hud, noe som er kjempe bra! 

Tusen takk for alle råd, tips og triks! Du kan virkelig det å være en god rolle-modell!

 

Klem fra

M.Victoria S. 

2 års dag!

Den 9. oktober hadde Morten og jeg vært sammen i 2 år. Han syntes vi skulle feire litt, så når jeg kom hjem, hadde han satt opp en liten sti med te-lys, og han sto i enden av denne lysstien, pyntet og med en pakke til meg. (Selv om jeg hadde sagt null gaver. haha) Må si jeg ble kjempe overrasket, da han “aldri” har vært særlig romantisk før. Haha! Men Morten overrasker nok en gang, han haddeskrevet et kort til meg, der det sto masse søtt og fikk meg til å le litt på slutten siden det sto: “PS! Blir mat snart”


(Morten tok bilde på snapchat, som jeg screenshotet, glemte ta bilde selv:P haha)

 

Så vi reiste ut og spiste en bedre middag på restaurant. Når vi kom hjem igjen så vi en film og koste oss masse med en komedie film, drikke fra champagne-glass og litt godteri 🙂 Legger ved et par bilder fra en drømme dag med godt seleskap.


(En som er klar for mat 😀 )


(Haha, skulle prøve å spise noe nytt, men ble bare ris og salat på meg gitt.. *Flink*)

 

Må si jeg ble litt skeptisk når jeg ser masse lys og Morten som sto i enden. Trodde han skulle fri jeg :O hahaha! Litt tidlig væ? 

Men vil takke Morten for 2 kjempe fine år, og gleder meg til mange år til med han 🙂

 

 

Klem fra

 

M. Victoria

 

Til alle dere lesere, bloggere og ikke bloggere!

Har tenkt til å kjøpe meg et nytt kamera, hva vil dere anbefale? og hvorfor?

Har sett på flere kameraer, men vil ha deres meninger. 

Har sett litt på Canon eos 700 d. 

(Det ser sånn her ut)

 

 

Noen av dere som har et slikt kamera? eller et kamera som dere elsker. Legg igjen en komentar, enten her eller på facebook-siden min.

Takk til alle som leser og komenterer 🙂

 

 

 

 

God kveld kjære lesere!

Fikk noen råd om hvile serier som jeg kanskje kom til å like, da jeg liker å ha noe å gjøre, fikk da beskjed om at jeg burde se Walking dead og Breaking bad. Har endelig fått begynt å se Breaking bad. Noe jeg ikke angrer på. Hehe, da jeg plutselig er på sesong 5, episode 7. Så vet jeg snart er ferdig. Det er det eneste som er kjedelig med å se på serier med en slutt. 

Men til dere som liker å se på tv, liker spenning, humor, romantikk, utroskap, vold, biler… osv, så kan dette være noe for deg. Og til dere som har sett den kan legge igjen en komentar, likte du det? eller ikke? Og har dere noen filmer eller serier som dere tror jeg vil like, så legg igjen en komentar.

Vi snakkes, må se en episode til før jeg legger meg 🙂