Syden!!!

Åååh, noe så godt. Strand, sol, varmt, noe godt å drikke, en is, bikini, sand mellom tærne, kunne man hatt det bedre? Vurderer å sette 2 små sandkasser på hver side av solsengen jeg har ute på verandaen, der jeg har tilbringet et par timer nå i bikini. Nå er det sommer, trenger ikke reise til syden når man har det som dette?

Pappa serverte meg is og drikke ute nå, ååå som livet er herlig.. Mangler bare sand mellom tærne og lukten av saltvann. For varmen har vi, solseng hadde vi, drikke og is hadde vi, nei, må nok ta noen timer til i solen, nyte den når vi først har den! Håper dere har like fint vær som oss. 

 

Virker nesten varmere i Norge enn i syden jo:P 


Men ser ikke feil ut dette heller da:)

 

 

 

PS! Har fått 1 382 295 fregner så legger ikke ut noe bilde av meg nå! haha!

Ut i solen å få 10000 til, så da blogges vi:)

 

 

 

 

M. Victoria S.

Er det mulig?!?

Ja, tydelig vis er det mulig å dra i konfirmasjon med en mobil som fotominnet er fullt på, så fikk kun tatt et bilde på hele konfirmasjonen vi var på i går. Det var av en kake, kan legge vet et bilde så dere får se.

Syntes den var litt søt, denne barbie-kaka, kunne ønske jeg hadde sånn i min konfirmasjon.

 

Hadde utrolig god mat der også, siden det var koltbord, så kunne vi egentlig ta hva vi ville. Det var varm mat, kald mat, spekemat, karbonader, brødskiver, frukt og grønnsaker, pluss masse annet godt.

Så i dag blir det kosedag, for ble en stessende dag i går.

Først konfirmasjon, så rett på møte til Gatebil, etter det var det ut å spise litt, deretter kunne vi endelig dra hjem og sove litt.

I dag ble vi vekt da pappa plutselig sto å banket på vinduet, haha, de hadde vært i Gran så tengte de skulle ta en tur opp. Det var koselig.

Kosedagen i dag har begynt på på med koseklær og slappe av resten av dagen:) Kos dere masse! 

 

 

 

Så blogges vi

 

 

 

 

 

M. Victoria S.

 

 

 

 

 

 

 

#Helg #hverdag#sommer#kosedag#pappa#konfirmasjon

Har endelig klart det!!! :D

Hei dere små søte:)

Bloggen min er nå også å følge på facebook!!

Hvis dere er interisert i bloggen min så hadde jeg blitt kjempe glad om dere kunne like siden min på facebook også, skal prøve å oppdatere meg mer fremover, så dere kan følge med der hvis det er noe:) Takk til alle som vil og gidder, det betydr mye!:)

https://www.facebook.com/Mvictoriasblogg?pnref=lhc  her er siden, håper dere kan kikke innom og gi meg en like, da er det også mye morsommere og blogge:)

 

Men over til noe annet. JEg er ei jente som har veldig delte meninger, og håpet kanskje at dere kunne hjelpe meg litt. Det gjelder hårfargen min. Nå er jeg blond og har prøvd mye forskjellig, men blir liksom aldri fornøyd. Når jeg er blond så trives jeg bedre med den fargen enn når jeg er brunette. Men når  jeg er brunette så savner jeg å være blond, men føler meg mer(ja, hva skal man si) voksen? JEg ser i hvertfall mer seriøs ut når jeg er brunette. Helt til etterveksten kommer, for den ser grå ut i forhold til det mørke(siden jeg er lys i luggen). Også ser jeg mer frisk ut med brunt hår, eller hvertfall ikke likblek ut… men dette er min mening, si din mening i komentarfeltet, så legger jeg vet 2 bilder.

Meg som mørk brunette:

 

 

 

Og meg som blond:

 

 

 

Håper dere kan hjelpe meg litt:) Stoler på dere!

 

 

 

 

 

Vi blogges

 

 

 

M. Victoria S.

 

 

 

#Helg #hverdag#sommer#meg#facebook

Og endelig har jeg tid, haha!

Her kommer endelig resten av spørsmålene.

17. Hva heter du på instagram?

Der heter jeg Maritvictoria, men den brukeren er privat(Av visse grunner) så jeg godkjenner ikke alle, men nesten:)

18. Når har du bursdag og hvor gammel blir du da?

Jeg hadde bursdag 11. april og da ble jeg 21 år. Tror jeg har skrevet det før, men her har du det i hvertfall.

19. Er du naturlig blond?

Ja, men ikke like lys som jeg er nå, har en blanding av lysblond på sommer om mørkere blond på vinter(Siden det blir solbleket om sommeren, blir det også lysere)

Her er min naturlige farge:


(bildet er ikke av meg, men fargen er lik om vinteren, men lysere om sommeren)

20. Hvor er du mest fornøyd med å kjøpe extencion?

Hvis jeg kjøper extension så kjøper jeg enten på Luxushair, Butterfly Hair Extension eller Rapunzel of sweden. Men oftest på Luxushair, siden jeg er kunde der og får ofte tilbud og gode priser fra dem. Er også god kvalitet både på keratin(det jeg har nå) og klips. 

21. hvor høy er du?

Sist jeg målte høyden min så var jeg ca 1.67, så er rundt det nå også tror jeg.

22. Har du noen piercinger? Og hvor mange tattoveringer har du?

Jeg har kun piercing i tunga nå, hadde i nippelen også, men tok den ut(vet ikke hvorfor, men ingen si den uansett:P) Hat 4 fattoveringer, 1 på høyre skulder av noen stjerner som henger sammen, har en tribaltattovering nedover magen med en stjerne i, har en tattovering på håndleddet med bokstavene M og P, som står for Mamma og Pappa. Den siste tattoveringen min er en tattovering av Etternavnet mitt med noen stjerner rundt. Denne skal jeg snart ta en cover up på, siden den har så mange små feil som jeg ser godt selv. Så skal begynne med en sleve på venstre arm, siden jeg syntes det er utrolig pent. Og til dere nå som har skrevet til meg “Tenk på hvordan det kommer til å se ut om 50 år”, så sier jeg bare: “Tenk heller på hvordan dere ser ut om 50 år”. Meg er mitt problem.. Jeg står for de tattoveringene jeg tar, og liker dem:)

23. Er du singel?

Nei, jeg er ikke singel. Har en samboer som jeg også har skrevet om før her på bloggen.

24. Har du snapchat?

Ja jeg har det, men bruker den kun til venner, så derfor svarer jeg egentlig nei når folk jeg ikke kjenner spør meg om det.

25. Har du noen gang vært i syden?

Ja, vært på 3 forsjellige steder i syden. Mallorca, Gran Canaria og Tyrkia. (Et hint til alle blonde jenter der ute, vil dere bli behandlet som en prinsesse, dra til Tyrkia! De elsker blonde jenter med blå øyne.

26. Kunne du tengt deg å flytte til Oslo?

Både og, ja jeg kunne tenkt meg å flytte dit hvis det var en jobbmulighet der og samboeren min ville ha blitt med. Men tror aldi det kommer til å skje siden vi trives godt “på landet” haha.

27. Hvor mange følgere har du hatt på det meste?

Med denne bloggen har det meste jeg hatt var litt over 700 lesere, tror dett var 732 eller noe. Men det forandrer seg hver dag og det kommer ann på hva man skriver om og om det er noen andre som intereserer seg for det du skriver om.

 

 

Nå finner jeg ikke flere spørsmål, og tror ikke jeg har glemt noen.( Droppet 2 spørsmål da de var veldig drøye.) Håper dere er fornøyd med svarene mine, hvis ikke så får dere spørre meg så kan jeg ta en ny spørsmålsrunde.

 

Takk til dere som stakk innom for å lese, og takk for alle spørsmålene.

 

 

 

Vi blogges

 

 

M. Victoria S.


Kiss Kiss

 

 

 

 

#Helg #Spørsmålsrunde #sommer #tidtilåsvare