31.05.2015

Og her kommer fortsettelsen av spørsmålsrunden i går:

11. Hvor ser du deg selv om 5 år?

Om 5 år så er jeg 26 år, håper jo selvsagt jeg er helt ferdig med utdanningen min da og har en fast jobb, kansje et hus og kanskje mann og et barn. Hvem vet.. Det må jeg bare vente å se:P

12. Har du grønne eller brune øyne? Bruker du fargelinser?

Nei bruker ikke fargelinser, men jeg har blå øyne.

13. Hva liker du best å gjøre på fritiden?

 Mye egentlig, men aller best liker jeg å tegne, fikse negler(både gel og nailart)

14. hvor mye tjener du i mnd?

Det er litt personlig, men jeg tjener nok. Håper det holder for deg.

15.Har du noen uvaner?

egentlig ikke, kan sikkert si at soffaen min er min uvane, men klarer å holde meg unna den også, så er ikke en så stor uvane:P vet ikke helt hva jeg skal svare her men.

16. Kan du lage videoblogg en gang?

Tviler, syntes det er kun for de som liker å sitte å tørrsnakke med seg selv.. neida, men tror ikke jeg kommer til å videoblogge.

 

 

 

Svarer på resten av svarene når jeg har tid!

 

 

 

 

Vi blogges

 

 

 

 

M. Victoria S.

Spørsmålsrunde #2

Kan begynne med å si takk til dere som har stilt meg spørsmål også skal jeg prøve så godt jeg kan i svare på spørsmålene deres. Håper dere liker det, og hvis dere lurer på noe annet så er det bare å spørre:) Så da setter vi i gang.

1. Har du noen gang hoppet i fallskjerm. Hvis ikke, vil du prøve?

Nei, jeg har aldri prøvd, og vet ikke om jeg noen gang kommer til å gjøre det siden jeg har en ekstrem høyde-skrekk. Selv om kanskje det er fallskjerm som kan gjøre at jeg mister litt av høydeskrekken. Det finner jeg ut den gangen det skjer. (Hvis det skjer). Og for de som lurer nå så, nei, jeg har ikke flyskrekk, jeg føler meg trygg siden jeg sitter inni et fly. Men for å svare på spørsmålet ditt, nei, jeg har aldri hoppet i fallskjerm. Og kommer nok ikke til å prøve det.

2. Har du noen tips om hva man kan gjøre i helger eller i en travel hverdag for å kunne slappe av? (Jeg bor alene i en liten leilighet)

Det finnes ikke noe fasitsvar på det, men noen tips kan jeg komme med. Siden du bor alene så kan du ta en lang dusj/boblebad, slappe av helt (med litt musikk og tenne lys kansje).. bare nyte tiden med en bok eller noe godt å drikke, kanskje litt frukt eller godteri. Det kommer ann på hva du liker, bare nyt tiden! Det er viktig!! Ligge på soffaen eller i en god stol eller senga etterpå med en film eller en bok, eller hva du liker og hva som gjør deg avslappet. Dette må være opp til en hver hva de liker, men her var det et par små tips til hva du kan gjøre for å slappe av litt. Som sagt, det viktigste er å ta seg litt tid til seg selv, spesielt i en hektisk hverdag. Masse lykke til! 🙂

3. Kan du å plystre?

Ja, det kan jeg. Vet ikke hva mer jeg skal skrive, håper det var nyttig info. Hehe, men ja, jeg kan å plystre.

4.Hvilke blogg leser du mest på?

Det må bli Lotte Cornelia sin blogg. Elsker hele den dama, hun byr så utrolig mye på seg selv og hun er rett og slett bare helt rå!!

5. Hvis du hadde kunne gitt 1 mill. til hvem som helst slags organisasjon. Hvilke hadde fått de pengene?

Siden jeg kan velge kun en så må det bli Kreftforeningen, ikke fordi jeg har mistet noen med kreft, men jeg ville ha vært med på å skape en kur og kanskje kurere kreft for alltid.

6. Skal du/kan du melde deg på paradise ’16?

Fra mitt synspunkt akkuratt nå så kommer jeg ikke til å melde meg på. Selv om det hadde blitt en opplevelse for livet, så vil jeg ikke ofre samboeren min for å dumme meg ut på tv. Men hadde jeg vært singel, så hadde jeg ikke nølt med å melde meg på Paradise.

7. Alle har en kjendis de har som drømmedame/drømmemann, hvem er din drøm?

Channing Tatum!! lett!

8. Er du gravid?

Vet ikke om jeg skal ta det negativt, men nei, jeg er ikke gravid. haha.

9.Hva gleder du deg til akkuratt nå?

 gleder meg til mye egentlig, når jeg tenker over det, men hvis jeg kan nevne tre ting så må det bli sommer med familie og venner, Magic mike XXL og OITNB sesong 2.

10. Hva skal du/dere i sommrferien?

Min samboer og jeg skal prøve å få reist mye i sommer, så hvor vi skal vet jeg ikke, men mye reising skal det bli. Men det vi kommer til å tenke mest på det er GATEBIL 2015 så klart! Flere som skal dit?

 

 

Kan ta de siste spørsmålene i morgen eller noe, ser på film samtidig som jeg blogger, så har tatt meg en og en halv time å bare skrive dette, så fortsetter i morgen jeg:) Håper dere har fått litt svar på det dere lurte på, så svarer jeg på resten av spørsmålene i morgen!

 

 

 

Vi blogges! 

 

 

M. Victoria S.


Kiss Kiss 

I’m back!

Endelig er jeg tilbake og klar for å blogge litt igjen! Lenge siden sist og det beklager jeg veldig! Har vært allt for mye hverdag i det siste, så har nesten ikke hatt tid rett og slett til blogging… Men nå skal jeg skjerpe meg skikkelig og blogge som en blogger.

I de tre siste månedene har jeg og min samboer fikset om trent allt til vi skal på GATEBIL 2015 på Rudskogen. Skal du dit? Også har jeg hatt bursdag. Da fylte jeg 21 år, og egentlig så merker jeg ingen forskjell. Haha, hvem gjør vel det? Den gaven jeg ønsket meg aller mest var keratinextension og dobbeltseng hos pappa(siden vi sover der innimellom) og begge deler fikk jeg. Storfornøyd med extensionet, måtte ta 2 farger siden jeg har litt mørkere blondt “under” og lysere “oppå”, men igjen ble storfornøyd. Og dobbetsenga skal prøves for første gang i natt. 


Her ser dere at det er mørke blondt under og lyst over, kjempe fornøyd!

 

I kveld skal kvelden nytes med netflix og godteri, må skeie ut litt innimellom. Det er jo tross alt helg!!! 😀 Håper dere har tid til å kose dere masse i helga. Ellers hva skal dere i helga? 

Skal ha en spørsmålsrunde enten senere i kveld eller i morgen, så hvis det er noe du/dere lurer på så er det bare å spørre meg, enten her, instagram, facebook, e-post og videre 🙂 

 

 

Vi blogges

 

M. Victoria S.

 

 

#Keratinextension #blond #extension