Felles frokost før frisøren en tur:)

Hei kjære lesere! 🙂

Siden jeg har sovet hos Pappa, lillebror, vesle hunden Loke og pusen min Simba. Har vært koselig og nesten som å ha vært på et lite hotell opphold 😛 Fått alt servert og kost meg godt. Hadde felles frokost i dag tidlig, noe som minner meg om alle reklamefilmer der du tror de har røyket sokkene sine… Det går vel ikke ann å være SÅ glad om morgenen?? hahaha!


Enkelt og koselig 🙂 

 

Men nå må jeg fikse meg før jeg skal til frisøren:) Gleder meg til å klippe av litt og få en ordentlig farge på håret mitt igjen:)

Ønsk meg lykke til, haha! 🙂

 

Vi blogges 🙂

 

M. Victoria S.

 

Hei igjen, må bare vise dere noe som jeg nettopp fant!! :O

Hei lesere!

Det begynner å bli litt sent så kan hende det er noen skrivefeil her:P haha, men det er jo bare noe som følger med når man nesten sover og skriver samtidig:)

Men, jo, det jeg skulle vise dere.. Så på en nettside nå over masse forskjellige rom i huset, og ideer på hvordan å innrede de. Og da kom jeg over flere rom som jeg har veldig lyst på i mitt eget hus når den tiden kommer. En av tingene er en stoooor stue (kansje to) og et fint stort kjøøken (Siden det er der vi damer hører til) , jeg skal ha et master bedroom med en dør som går rett inn i mitt eget lille Walk-in-closet. Se på det her a dere… Det er en jentedrøm 🙂


 Kunne jo nesten bodd inni her jo, trenger bare et lite bad her så flytter jeg gjærne inn:) haha:)

Men et must som huset mitt skal ha er Garasjer, ikke Garasje, men garasjer… FLERTALL.. haha, jeg skal ha 2, pluss at den jeg bor med skal ha 2 også må jeg ha mitt eget lille verksted så jeg kan skru bil selv.. 🙂

 

Her er meg i sommer da jeg hadde igjen bare å sette på hjulene på bilen til samboeren min, da koste jeg meg… Sol, Varme, Skru bil og en liten pils:) haha, da er jeg i mitt rette element 🙂

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

OBS!!! DRØYT BILDE!!! JEG HAR PÅ MEG BIKINI !!! PÅ SOMMEREN !!! :O IKKE BLA LENGRE NED!!!! 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

JEG SA IFRA!!! Så ikke bli sure på meg! hahahaha 😛

 

Takk for at du leste, eller bare stakk innom, takk:) god natt, hverfall her 🙂

 

 

Vi blogges 🙂

 

 

M. Victoria S.

Øyebryn i går, filmkveld i dag og frisør time+mor-datterkveld i morgen:)

Fikk fikset øyebrynene mine i går, fornøyd men kunne ønske jeg hadde mer hår så jeg kunne farget de ordentlig i stedet for å nappe litt og tegne opp hver dag.. vurderer å tattovere brynene mine, men må først bestemme hvordan brynene mine skal være formet… Men det står høyt oppe på listen over ting jeg vil gjøre for å gjøre hverdagen min litt lettere. Men i hvertfall, fikk fikset brynene mine litt i går, men å nappe og tegne de opp, ble fornøyd så måtte ta et sefie:P haha. 


( Snapchat kvalitet for dere som lurer )

I kveld er det filmkveld med pappa og broren min, siden min stakkars lille søte samboer skal opp klokka halv 6 i morgen(selv om det er vinterferie her) haha. Så da blir det å prøve å finne en fil på netflix eller som går på TV’n i kveld. Blir enten noe med humor, action, jenter, eller andre gutte ting. Men, men, nå er det film tid for film, så vi får se hva som går i kveld.

 

I morgen skal jeg til frisøren, så til min mormor og bestefar en liten tur før mamma og jeg skal hjem til leiligheten til meg og min samboer, så skal vi spise en bedre middag med vil og greier:) Med andre ord en skikkelig mor-datter dag 🙂 Det blir koselig:) 

 

Men nå er det film her, så vi blogges:*

 

M. Victoria S.

 

25.02.2015

For oss som har vinterferie nå så håper jeg dere har en fin vinterferie:) 

Men siden jeg har det litt travelt nå nå skal jeg legge ut noen spesielle søte ord fra barnemunn til dere. Dette er barn som forklarer om hvordan det er å bli voksen.

Værsågod, les og le hvis det faller i smak hos dere som det gjorde hos meg:)

 

Siri, 9 år: “Mannen slutter aldri å lage celler, men han kommer i en slags alder han også. Den kalles panikkalderen.”

Stine, 9 år:”Når man er sånn førti eller femti år, slutter damene å legge egg. Det vil si at de ikke lenger kan produsere folk. Hekkingen begynner sånn i fjortenårsalderen og varer helt til middelaldereren.”

Andrè, 7 år: “En svigermor er straffen man må ta når man gifter seg med en person man ikke kjenner så godt.”

Pål, 7 år: “Noen gamle damer har bart, men det er ingen vits å si det for de bare reagerer.”

Kjartan, 5 år: “Gamle jomfruer vet ikke helt hvordan menn skal brukes.”

Marte, 8 år: “Gamle jomfruer er damer som har hornhinna i behold.”

Siw, 10 år: “Gamle folk kan ikke få barn siden de har tørket opp innvendig, og babyer må ha vann mens de gror. Heldigvis, sier nå jeg, for ellers kunne man jo risikere at besteforeldrene fikk massevis av onkler og tanter som kansje ble yngre og yngre.”

Kaja, 7 år: ” På mormorer er liksom puppene dobbelt så synlige. Det er fordi de har melket så mange familiemedlemmer.”

Martin, 9 år: “Bestemødre har veldig store behåer. De er så store at jeg får hele rumpa og to knær inn i den ene rundingen. I den andre kan broren min sitte.

Heidi, 6 år: “En bestemor er en som hele slekten har kommet ut gjennom. Da er det ikke så rart om hun blir litt slaskete i skinnet.”

 

 

Haha, takk for meg, vi snakkes senere folks:) 

 

 

M. Victoria S.

wr.up Freddy bukse fra Weightless.

Bestilte meg bukse fra Weightless forrige uke og har brukt buksen NESTEN hele tiden, den er jo så god å ha på seg:) Jeg bestille i fargen Melange siden jeg syntes den er så fin på bilder jeg har sett:) Bukses sitter perfekt, både på legger, lår, rumpe også går den ikke for høyt opp i livet. Er også en strikk i livet så må ikke tenke på at den glir ned eller noe 🙂 Må si det er den beste buksen jeg noen gang har hatt på meg. Anbefales på det sterkeste 🙂

Slenger med et bilde der dere ser passformen på meg 🙂

Og hvis noen av dere syntes at bildet her er i det drøyeste laget får vel bare se bort… Jeg har tross alt klær på meg!! hehe

 

 

Dette ble et kort innlegg, men deler bare mine meninger med dere:) 

Takk for at du stakk innom 🙂

 

Klem fra meg

 

 

M. Victoria S.

Hva byfolk mener om oss fra landet.

Her har jeg skevet ned 20 ting som byfolk tror om de fra landet. Noen av tingene under så kjenner jeg meg igjen, men 90% stemmer jo ikke.. Men syntes det var litt komisk å se hva dere fra byen syntes om oss fra “landet”. 

Legg igjen en kommentar hvis du syntes det er noe som mangler på listen, om det er noe feil, eller om du bare har noe innspill:) 

 

1.Alle er i slekt

2.Joggebukse er nasjonaldrakt

3.?og passer perfekt sammen med crocks

4.Traktor er et foretrekket fremkomstmiddel

5.Det lukter ku møkk overalt

6.?fordi alle bor på gård

7.«Klamydia-Kari» og «Martin med haka». Terskelen for et evigvarende kallenavn er svært lav.

8.Sushi er i overkant eksotisk.

9.Ingen vet hva Moêt er.

10.?men hjemmebrent går ned på høykant. Gjærne fra lav alder.

11.Alle vet alt. Om absolutt alle.

12.Nærmeste nabo bor 6 kilometer unna.

13.Det er ingen ting å gjøre..

14…så alle danser sving..

15…eller råner i sin rullemalte volvo.

16.Alle elsker Ole Ivars eller Plumbo.

17.Alt annet enn kokekaffe blir sett på som jålete.

18.Grunnskolen er stort sett høyeste utdanningen.

19.Alle har vært sammen med den samme typen eller dama.

20.Alle mannfolk blir bønder.. og kvinnfolka sitter i kassa i «kiosken på hjørnet»

 

 

Men nå skal jeg til mamma og feire morsdag. GRATULERER MED DAGEN ALLE MAMMAER DER UTE ! 

 


(Det er så søtt bilde)

 

Klemmer fra meg

 

 

M. Victoria S.

 

 

Blond Blondine!

Har hatt noen timer med hår nå. Farging og kuring, så nå er jeg endelig blond igjen. Siden det er det jeg trives best med også om sommeren passer det jo med lyst hår:) Jeg vet jeg ikke er den eneste som har valgt lysere hår.

Jeg er sikkert ikke den eneste som ikke klarer å velge mellom lyst og mørkt hår, og for å ikke se ut som Cruella De Vil, så valgte jeg å farge håret under mørkt og det “på toppen” lyst 🙂

Se bilde nederst i innlegget:)

Litt om Hårfarger:

Jeg har hatt ganske mange forskjellige hårfarger bare det siste året, Har hatt platinablondt helt frem til i høst, da stripet jeg det med mørke striper, så  farget jeg det lyst igjen, farget tuppene røde, men varte ikke så lenge.. Også farget jeg det helt mørkt, etter det tok jeg lyse striper, så ble det helt lyst (1. omgang oransje selvfølgelig) men ble blondt. Farget det brunt før jul, men ble missfarget så tok lyse striper, det ble også feil så farget det helt brunt (IGJEN!!) Hadde det brunt frem til forrige uke, da ble det blondet igjen (OG JA, SELVFØLGELIG ORANSJE I FØRSTE OMGANG!!!) Men nå er det blondt. Så da får vi se hvor lenge jeg klarer å ha denne fargen nå:) hehe.

 


(Blondt, kort hår..)


(masse striper, men dårlig bilde)


Blondt, med røde tupper.


Brunt med lysere striper.


Her er det brunt med litt lysere tupper(Julen 2014)

Og nå er det ENDELIG blondt med mørkt under 🙂 Noe jeg skal prøve å ha litt fremover 🙂 

 

 

Takk for at du leste

Fredags klem fra meg 🙂

 

 

M. Victoria S.