Bamse boller !

Har hatt en liten rydde dag i dag, og tatt bort resten av jula (på tide kansje? Eller varer jula til påske?? hehe). Ellers har vi gjort det vanlige hjemme, og nå er vi hos min pappa så vi får litt internett i hverdagen også 🙂 

 

Hva har dere brukt denne tirsdagen på? Og noen som har noe tips til middag/kveldsmat? Er helt blank på hva vi kan ha i dag.. hehe:)

 

Hvis jeg ikke kommer på noe annet så prøver jeg å lage søte små bamse boller:P haha, hvis du ikke vet hva det er, så ser de slik ut:

 

 De er jo så søte:) 

Men ellers så får dere ha en flott kveld også blogges vi senere 🙂

Klem fra meg

 

 

M. Victoria S.

En liten spørsmålsrunde, det er lenge siden jeg har hatt:)

1. Hvorfor vil du ha silikon?

Fordi det er pent å se på.. Men det er bare noe jeg kunne tenkt meg senere. Men ikke foreløpig.

2. Hva er yndlingsfargene dine? Velg 3.

 Det kommer akkurat an på hvor fargene skal være, sånn som for eksempel hjemme så liker jeg godt lyse vegger og sånn, og pynter med farger jeg liker.. Men rosa er yndlingsfargen min, men kunne aldri hatt alt rundt meg i rosa, det blir for mye:P

Meg hvis jeg skal velge 3 farger som jeg liker best må det nok bli? Rosa, limegrøn og hvit.. Hvit fordi det ser rent og eksklusivt ut, limegrønn må bli fordi det syntes godt og er en farge som lyser opp..

3. Hva vil du gjøre i 2k15?

Jeg vil oppleve mye nye ting med familie og venner. Vil dra til syden med samboeren min og til sommeren så skal jeg bare nyte ferie og kose meg med de rundt meg:) Gleder meg allerede! 🙂

4. Har du noen nyttårsforsetter?

Hvem prøver ikke å lure seg selv litt med noen nyttårsforsetter? Men å holde dem tror jeg ikke jeg får til, men skal prøve(selvfølgelig)

5. Hvor høy er du?

Rundt 170 cm.

6. Hva liker du best å spise til frokost?

Hmm, vanskelig å svare på siden jeg ikke alltid liker å spise frokost, men å spise flere sammen og ha mange muligheter foran meg.. Det liker jeg godt. 

7.Hvilke størrelse bruker du i gensere?

Det kommer an på hvor jeg kjøper genserene og hva jeg skal bruke de til. Bruker Small i tynne gensere som jeg bruker ofte, og i sånne kosegensere så kjøper jeg Medium eller Large.. Men ofte så tar jeg bare genserne til samboeren min siden de er store for meg.

8. Kan du legge ut et bilde av deg og din samboer?

Ja det kan jeg gjøre:)

9. Er det du som har tegnet tattoveringene dine?

Ja, Jeg har tegnet 3 av dem, den ene viste jeg tegning av hvordan jeg skulle ha den, men tattovøren ville heller lage den med en annen skrift? Angrer litt på det i ettertid at jeg lot han gjorde det siden det skal sitte på kroppen min resten av livet? Men gjort er gjort.. 🙂

Det var alle spørsmålene jeg har fått på bloggen. Takk for at dere spør spørsmål, og bare å legge igjen en kommentar på flere spørsmål hvis det er noe dere lurer på så skal jeg svare dere så fort jeg kan 🙂

Her kommer det 4 spørsmål som jeg har fått på e-post:

1. Når har du bursdag? og skal du gjøre noe spesielt på bursdagen din?

Jeg har bursdag den 11. April. Vet ikke enda hva jeg skal gjøre på bursdagen min men drømmen hadde vært å feiret den i syden et sted(selvfølgelig)

2. Hvis du skulle lagt ut det 38. bilde du har på mobilen din. Hvordan bilde hadde blitt lagt ut på bloggen din da?

Hehe, hvis jeg skal legge ut det 38. bilde, så er det det her:


(Sånn skjer når man skal være gutte-jente… Til dere der ute: Ikke skru bil med lange negler!!! haha)

3. Hva gjør du akkuratt nå?

Akkuratt nå så skriver jeg et nytt blogg innlegg og ser på film sammen med pappa og lillebroren min 🙂

4. Hvis du hadde vunnet 1 million kroner, hva hadde du gjort da?

Bra spørsmål, JEG HADDE BRUKT ALT PÅ SILIKON, BOTOX, FERIE, KLÆR OG SMINKE SÅ KLART!!!!!

Neida, jeg hadde nok spart mesteparten av dem til jeg skal kjøpe hus, også gitt bort litt til familie:) Mer enn det kan jeg ikke si om det for sjansen for at jeg vinner 1 mill er nok liten siden jeg ikke tipper lotto eller noe, da må det bli på skrapelodd i så fall:P hehe, men jeg skal ikke klage hvis jeg vinner 1 mill. 🙂

 

Håper dere er fornøyd med svarene mine, noe mer dere lurer på så er det bare å spørre:)

 

Klem fra meg

 

 M. Victoria S.

 

 

24.01.2015

På mandagen spurte samboeren min meg om jeg ville være med ut og spise middag, så spurte om et venneparr av oss ville være med, så ble 4 av oss 🙂 spiste vi middag ute på restaurant og bowling på Jessheim etter det, var mest noe vi fikk lyst til der å da, så var vel på Jessheim rundt 9 på kvelden og bowlet til kvart på 11:) En annerledes mandag kan man si. Men det var kjempe koselig da 🙂


(PS! Jeg vant 4 av 4 runder, en av de var delt førsteplass) haha, nybegynnerflax vet jeg 🙂

På tirsdag hadde vi en helt vanlig dag med jobb, rydding og “filmkveld”.

Onsdag så dro vi på Beitostølen for å måke litt snø av campingvogna til min svigermor:) Det ble til at samboeren min og kompisen hans som måkte snø mens jeg skjefet de rundt:) haha, neida, hjalp til litt jeg også:) Ble Peppes pizza på Beito etterpå før det 3 timers turen hjem igjen.

Resten av uka har vi hatt det helt vanlig, mye mat, kos, film og hverdag 🙂

Og i helga har samboeren min jobb-helg så da er jeg litt hos min pappa og sitter litt “barnevakt” for en valp de nettopp har fått og kattepusen min:)


(Her er lille valpen som heter Loke)


(Og her er “lille” pusen min, Simba)

 

Takk for at du tok en tur innom bloggen min 🙂

Klemmer og lørdags nusser fra meg 

 

M. Victoria S.

 

 

 

Hei hei lesere, lenge siden sist:)

Ja, nå er jeg hos pappa og husket endelig å ha med meg pc’n min, så da kan jeg blogge litt om hva jeg har gjort siden sist:)

Dere som følger meg på instagram og facebook, får med seg litt om hva som skjer rundt meg. Hvis dere vil følge meg så heter jeg mvictoriasblogg på instagram og Marit Victoria Sandbeck på facebook. Bare å følge meg hvis dere vil:)  Har også min egen blogg side på facebook, der får dere med dere litt også, hvis det er interessant. Den heter mvictorias.blogg.no, samme som bloggen her:)

 

Den 6. januar satt jeg og prøvde å ta noen “kjæreste-bilder” av samboeren min og meg, uansett hvilke vinkel og lys vi hadde så syntes jeg at jeg ikke så ut i det hele tatt.. Ble nesten lei mei når jeg følte at jeg ødela alle bildene som vi skulle ta, så satt vel i en time for å sminke meg selv, på og av, på og av med sminke, ble aldri fornøyd… Men noen dager har jeg det slik.. Til slutt la jeg inn bildene på pc’n og satt å redigerte bildene fra topp til tå, måtte slette de bildene da selvtillitten sank til bånn og jeg bare klappet igjen pc’n og la bort alle kameraer. Et par dager etterpå fant jeg frem bildene på kameraet og prøvde å se positivt på de og dra frem det jeg likte best ved meg selv, så satt å så på det samme bildet i et par timer. Fant ingen ting.. Flere som har det sånn? 

Jeg tok frem et annet bilde og zomet inn, så mye at du ser ALLT!  Men fant noe jeg likte, lyset gjorde så jeg likte øyefargen min, De ble BLÅ, skikkelig blå:) hehe, men da dukket det et lys opp for meg (ENDELIG). Tenk på alle de jentene og guttene det ute som ikke har selvtillit i det hele tatt, som “låser seg inne i seg selv” og tenker kun negativt om seg selv? Det er mange… De føler de må gjøre masse for å bli “perfekte”.. Jeg er kjempe fan av de som er seg selv og tørr å se naturlig ut og som er stolt av seg selv!!! Virkelig!! De fortjener en klapp på skulderen, kunne ønske jeg var sånn.

Men her ser dere det bildet jeg tok:

Her ser dere ALLT (Arr, acner/kviser, skrukker,valker, fregner, såre lepper….. osv….)

Men som dere ser så er jeg aldri fornøyd med meg selv..

 

 

Prøvde noe her som også har med skjønnhet å gjøre, jeg har bleket tennene mine mange ganger, men aldri fornøyd, så prøvde noe som ikke skal gjøres, men jeg måtte prøve.. nemlig hvit neglelakk på tennene:O (Må ikke prøves..)

Altså jeg fikk ikke noe problemer men, det kan fort skje… Jeg hadde det på i ca 3 timer også skrapet jeg det av.. Men det er første gang i hele mitt liv jeg har hatt SÅÅÅ hvite tenner!!! Tok noen bilder, men har ikke så sminke:) Her har dere et:

Har Hollywood tenner her, så vurderte å flytte dit:) hahaha:)

 

Som dere skjønner så må dere ikke ta meg så seriøst her jeg sitter å skriver, dere skjønner fort når jeg er useriøst og når jeg er seriøs:) Håper i hvertfall det:)

 

I dag hadde vi lapper til frokost, noe som er lett og godt:) Lagde røre og stekte dem bare så tar 10-15 min for en god frokost 🙂

Søkte på frokost på google og tenke jeg skulle lage dette:


 Det ser jo sååå godt ut, helt til du ser det er animert 🙂 hahaha 🙂

 

Men ihvertfall, slik gikk det når jeg prøvde:

 


(Her er bare røra på platen)


(ferdig stekt, Helt perfekt)

 (La det opp likt som på det bildet jeg fant på google, men smakte bedre enn et animert bilde)

 

Men men, vi blogges 🙂 

 

Klem fra

 

M. Victoria S.