Ikke døm noen fordi de ikke jobber og ser friske ut! Min lille historie(med bilder)

Jeg jobber ikke for øyeblikket, men leter etter jobb. Dette er noe jeg ikke egentlig hadde lyst til å dele med noen, men nå tar jeg en sjanse. De som har noe negativt å si kan la være og lese en annen blogg:) dette er for de som faktisk vil vite hvorfor jeg ikke jobber og hvorfor dere ikke skal dømme de som ikke jobber, og som ser friske ut.

I februar i 2013 kjørte jeg min egen bil der det satt 4 andre i bilen, de sang høyt, drakk “overalt i bilen” og danset… vi kjørte i fartgrensen som er 80 km/t der det skjedde. Min første vinter og viste ikke hvordan min bil oppførte seg på den glatte isen. Vi kom til en sving i nedover bakke og bilen begynte å skli, vi “lå sidelengs” også fikk bilen plutselig tak og vi kjørte rett inn i autovernet, alt jeg husker er at det smalt veldig høyt og at vi ble slått ut i det motsatte kjørefeltet. Jeg klarte å kjøre litt frem så vi sto på riktig side av vegen, de andre hjalp hverandre ut av bolen og ringte pappaen min. Han kom så fort han kunne, og jeg turte nesten ikke se på han, for trodde han var sur, men det var han ihvertfall ikke. Det første han gjorde var å løpe til meg og gi med verdens beste klem. Også spurte han om det gikk bra med alle, og alle sa de hadde det bra. 

Vi fikk sendt bilen hjem til pappa og de andre i bilen ble hentet så de kom seg hjem. Dagen etter merket jeg at jeg hadde krasjet. Mitt venstre kne var blått, gult, grønt, lilla og rødt, pluss dobbelt så stort som mitt høyre kne. Eneste jeg gjorde med det var å ta på meg en joggebukse så det ikke syntes for de rundt meg. Jeg gikk på dette benet helt vanlig, utenom at jeg ikke fikk beveget det like bra som det andre. Tiden gikk og kneet ble bedre. Jeg fikk meg jobb i slutten av mai 2013 og jobbet bra. Men i sommerferien skjedde noe jeg aldri hadde trodd kom til å skje…

Jeg og min bror var hos min mor også spiste vi grillmat ute på verandaen. Plutselig svimet jeg av og når jeg våknet fikk jeg ikke puste, akkurat som om lungene mine ikke funket, fikk ikke dratt inn luft og ble kvalt, så svimte av igjen. Min lillebror ringte ambulansen også ble jeg sendt på legevakt først, så rett på Gjøvik sykehus der etter. Der lå jeg i flere dager og det ble tatt mange prøver av meg, det de fant var kyssesyken og noen små mangler av jern, B12 og stoffskifte. Så ble sendt hjem igjen noen dager senere. Så følte jeg meg mye bedre etter noen uker, begynte å komme meg ut av huset igjen og følte meg kjempe bra. I oktober 2013, skjedde det samme “anfallet” igjen, hodevondt, svimet av og fikk ikke puste når jeg våkner igjen. Men tok ingen kjangs denne gangen heller så ble sendt på legevakta, men ikke videre siden de ikke fant noe sist. Ble bare tatt de vanlige prøvene på legevakten(puls, blodtrykk,…), men fant ingen store feil denne gangen heller. 

Det gikk til lille julaften 2013 før jeg merket noe igjen, da skjedde akkurat det samme “anfallet”, men ringte ikke ambulanse eller legevakt, siden de ikke finner noe..

Det gikk et par uker også kom det igjen, det kom oftere, og ingen visste hvorfor.. Ikke jeg, ikke familien, ikke fastlegen eller andre rundt meg. Rundt april så ble jeg sendt på EEG dag test og natt test, men ingen epilepsi og finne, noe jeg syntes er bra. Men ville jo finne ut hva dette er..

Jeg fikk meg jobb i april, og jobbet når jeg var i form til det, men ga fra meg jobben når det ble sommer, og jeg følte jeg ikke klart å jobbe like mye som jeg ville.. Jeg koste meg på jobb hver dag jeg var der men var mye dårlig. og de dagene jeg jobbet så sov jeg resten av dagen og sto opp til jeg skulle på jobb igjen dagen etter. Vet jeg høres lat ut, men var så sliten.. Og fikk mer og mer vondt i nakken…

Så bestille time hos fysioterapeut og han kjente på nakken min, da fant han en liten kul som han ikke ville røre før jeg hadde tatt en MR av nakken. Fikk time på Gjøvik ganske fort i juli og der så de også denne kulen. Møtte opp hos fysioterapeut igjen og han fjernet denne, etter det har jeg ikke hatt hodevondt, “anfall” og heller ikke så sliten lenger. (Denne kulen var en for strukket sene som jeg fikk da vi krasjet og jeg fikk nakkesleng jeg ikke husker, denne har bare hopet seg opp og blitt en slags kul som presser på en nerve som førte til hodevondt, kvalme, svimmelhet og som gjorde så jeg fikk disse “anfallene”.

Etter “sommerferien” var over spurte min mor om jeg kunne være med å hjelpe henne der hun jobber, og det ble jeg med på. Nei, fikk ikke betalt for de dagene jeg var der, men det var ikke meningen heller. Det var jo frivillig. Fikk arbeidserfaring i å jobbe i fabrikk og syntes det var litt “morsomt” å begynne å jobbe igjen. Men de fikk mindre og gjøre der så jeg trengte ikke være der mer. 

Den 29.08.2014 Hadde jeg time på lillehammer, hos en nevrolog. Hun spurte meg om hvordan det gikk med anfallene og når jeg hadde et sist, var dum og sa sannheten, at mitt siste “anfall” hadde jeg i juni. Da snudde hun seg mot PC’n sin og satte i gang og skrive, når hun satt der og skrev så sa jeg at det har blitt tatt hånd om og at jeg ikke har noen problemer lengre. Men tror ikke hun høre etter på noe jeg sa, hun ga meg en lapp som jeg skulle levere i skranken utenfor også sa hun: “Nå må du ikke kjøre, har sendt et brev til fylkesmannen, så du må levere førerkortet ditt så fort som mulig. Er ikke trygt med ei sånn ei som deg på vegen! ” Da var det jo ingen ting for meg å gjøre så jeg ble helt paff, viste ikke hva jeg skulle si.. Førerkortet mitt betyr ganske mye for meg og at det går an av ei sånn ei dritt kjærring (unnskyld meg) og bare ta det fra meg så lett, jeg viste ikke hva jeg skulle si eller gjøre, så sa ingen ting før vi kom i bilen og jeg sa til samboeren min alt hu sa og det jeg sa.. Da reagerte han sånn jeg reagerte og viste ikke hva han skulle si.. Det er jo dårlig gjort. Jeg har jobbet lenge for å få førerkortet og det er noe vi trenger vi bor. (Vi bor et sted, når du tror du har kjørt deg bort så kjører du litt lenger, der bor vi) Vi bor ikke akkurat i sentrum som hun på lillehammer gjør….

Men men , det hjelper ingen ting å bli sur over det, jeg kan søke om å få det tilbake etter et halvt år,  hvis ikke får positivt svar da så kan jeg søke i juni igjen. Det må gå et år uten anfall før jeg får det tilbake. Derfor er jeg glad for at min samboer, familie og venner har førerkort, så jeg slipper å sitte hjemme hele tiden.. Det kan bli kjedelig i lengden…

 

Dette er sånn det gikk med meg, en liten feil i februar 2013, 2 år omtrent ødelagt… Jeg kan sminke meg så jeg ser frisk ut men alikevel så kan jeg være syk, ikke døm folk før du kjenner de… jeg har vært gjennom mye de siste 2 årene og håper INGEN opplever det samme som meg… Nå er det glatt ute, og til alle dere som kjører, vær forsiktig der ute, det behøver ikke være din feil at det skjer noe, det kan være han som kommer i motgående kjørefelt eller en som ikke klarer å stoppe i et kryss… Dette vet dere jo, men håper dere tenker litt mer på det, det viktigste dere har her i livet er livet deres, og det kan fort bli ødelagt.. Sier ikke at dele alle skal levere fra seg førerkortet men håper dere tar vare på dere selv og hverandre, også i trafikken!!! 🙂

Her er et bilde av meg, ikke det peneste bilde selvfølgelig: 

Og her er bilen:

 

Som dere ser: BILER TÅLER MER ENN ET MENNESKE!!! Håper dere skjønner dette av min lille fortelling! 🙂

Parykk, er det teit å bruke det??

Er det feil å bruke parykk når man har farget håret i stykker og det ser veldig slitt ut…? 

Jeg har i år hatt platinablodt hår, platina blondt med mørke brune striper i, farget det hel blondt igjen, så brunt, etter det stripet jeg det med lyse striper, så ble det platinablondt igjen, også helt brunt igjen nå for 3-4 mnd siden, forrige uke stripet jeg det med blonde striper (HJEMME!?!?!) også ble det selvfølgelig litt oransje striper også, så gikk rundt og hørte med noen frisører som kunne fikse det, da fikk jeg svar flere steder som ikke ville farrge det eller gjøre noe.. Siden de var redd for at jeg kunne miste masse av håret eller at jeg måtte klippe meg kort… (Noe jeg absolutt IKKE vil!!) Så til slutt bestemte jeg meg for å prøve selv hjemme, det gikk greit.. Veldig slitt hår nå, men jeg får bare ha det sånn en liten stund. Så lenge jeg ikke har oransje/blondt/brunt hår så er jeg fornøyd.. Stripet håret mitt til slutt nå siden jeg egentlig vil bli blond igjen.. Det er jo naturlige meg.. Men jeg får heller vente og klippe dette litt etterhvert også la det gro eller noe sånt.. Hva vet jeg? :O 

Men i hvertfall, her er et bilde av meg med min platina-farget parykk. Bildet ble tatt forrige uke(før jeg stripet mitt eget..


( Og ja, jeg må gjøre meg til på bilder…)

 

Men hva syntes dere? Går det greit å bruke parykk offentlig? (Da mener jeg ikke en Halloween-parykk som er kjøpt på nille eller noe…)

 

 

-M. Victoria

 

#Parykk #Blond #Utseende #hår #skjønnhet

Tattoveringer!

Som jeg kansje har nevnt før så har jeg 4 tattoveringer.

TATTOO #1:

-Den som det står etternavnet mitt på, med noen stjerner rundt.. Tok denne på en bod på gatebil (Rudskogen). Navnet tok jeg i 2011 og stjernene rundt i 2012.

TATTOO #2:

-Det er en tribal tattovering som jeg tok for 3-4 år siden. Stjernen er en cover up for en tattovering som eksen min og jeg tok likt.. Derfor sterna er så svart.

Denne begynner rett nedenfor stjernen og deler seg som en slags form som passer til den ene puppen min, ser det ikke på bildet. Men kan ta bilde  av hele og legge ut hvis det er interesse for det:)

TATTOO #3:

Dette er den nyeste og minste tattoveringen jeg har, det står M P som dere ser og det står for mine 2 største forbilder, nemlig Mamma og Pappa. Har denne på høyre håndledd for da kan jeg se den ofte.

TATTOO #4:

Uff, dette var den første tattoveringen jeg tok, den er bak på skulderen min og siden den ble tatt hjemme hos en fyr så kunne jeg ikke akkurat forvente en bedre tattovering:P haha, ung og dum 15 åring gjør det man har mulighet til, der å da så var det denne.. jaja, sånn kan det gå:)

 

hvis det er noe dere lurer på angående mine tattoveringer eller noe annet så er det bare å legge igjen en kommentar:)

 

 

-M. Victoria

Lørdag/kosedag:)

I dag blir dagen brukt godt, siden jeg er ferdig med julegaver, pynting og baking. Så i dag skal jeg sitte under et pledd, i pysj bukse og bare se på julefilmer og prøve å få litt julestemning, noe man ofte ikke har så god tid til i en hektisk hverdag.

Hvordan tilbringer dere denne siste lørdagen før julaften?

Slenger også med et lite bilde som beskriver en koselig dag for meg 🙂

(bildet er tatt med Iphone 5..)

 

#Jul #julekos #film #lørdag

 

Hvordan kommer man på blogg-topplisten?

ja, hvordan kommer man dit?

Må man se bra ut? Skrive om ting folk bryr seg om for å få lesere? Må man ha masse penger? Må man ha en interessant jobb? Skal man ha verdens peneste hår? Eller øyer? Må man dele 5000 innlegg om noe viktig hver dag? Må man legge ut bilder av ting som folk liker? ..Er utseende det vi går etter før vi begynner å lese på en blogg? eller? Hva legger du først merke til ved en blogg?

Nei, jeg skriver ikke dette for å komme på topplisten, det skjer ikke.. Men lurer, hvorfor ligger de som ligger på topp-listen der? Har lest mange blogger som burde vært der, men som har bare 2-3 lesere eller som har vært innom bloggen dems..

Jeg selv syntes det er så rart fordi jeg og ei venninne har hatt en blogg før som var kjent rundt her jeg bor, men ingen viste det var vi som lagde den, der merket vi forskjellen på at det var mange leser som leste bare tull og på denne lille bloggen som jeg prøver å være litt seriøs med.. Men men..

Noen som har noen innspill på hvorfor de på topplisten er der så legg igjen en komentar 🙂

-M. Victoria

 

 

 

#Blogg #topplisten #lesere

Heyyyaaa :)

I kveld så skal jeg være hos pappa, siden min samboer jobber, så da blir det å bare slappe av og være litt som på et hotell 🙂 Maten servert og ryddet bort, legger pledd over meg og får omtrent dyttet i meg noe godteri og sånn.. Luksus kalles det, skal ihvertfall ikke klage:) Takk pappaen min! hehe.

 

Driver også litt med “nailart”, og da finner jeg noen ideer rundt, som på instagram, facebook, google, twitter også videre..

Følger manikyr sider overalt, så lagrer bilder av de jeg liker best også prøver jeg dem senere. Nå for tiden går det mest i hva jeg skal gjøre til jul, det er en så betydningsfull tid for meg siden hele familien er samlet, og det er så koselig. Men men, de jeg har valgt ut og som det står i mellom til jul har jeg bilder av lengre ned:)

Noen av dere som driver med “nailart” eller noe lignende?

 


Syntes disse var litt søte, når de var forskjellige.


..Og hvis jeg får dårlig tid eller noe så blir det SÅ enkelt som dette.

 

Håper dere får en fin kveld videre! 🙂

-M. Victoria 🙂

 

Jule baking med familien:)

I dag var nærmeste familien min hos pappa og bakte julekaker:) kjempe koselig. Pappa hadde til og med satt frem et mini juletre og lagt frem pakker under treet også en nisse:) nesten så jeg fikk litt jule stemning her:) hehe. Men, ble 7 forskjellige julekaker da 🙂 Det er ikke værst 🙂

 

Resten av dagen skal vi bruke som en vanlig lørdag og bare kose oss:)

    (…ehhh.. ja, etter vi har ryddet opp alt sølet da 😛 …ehhhe.. )

 

#jul #julebakst #familie

 

Nye vippe extencions:)

Var på en liten shopping i går med et vennepar av meg og samboeren min.

Da ble det noen små kjøp i tilegg til jule gaver, noe jeg ikke kan dele offentlig da jeg tror min mor leser på denne bloggen 😛

En ny sminkekost fra H&M, siden den var så myk (sitter å koser med den hele tiden jooo..)

Hvit eyeliner fra Max Factor:

Svart eyeliner fra L’orèal Paris:

Og light brown eyebrow liner fra H&M:

Og til slutt så må jeg sette inn et bilde av vippe extencions som jeg har nå, utrolig fornøyd:)

(Alle bildene er tatt med Iphoneen min da kameraet står igjen hjemme… Og jeg er hos pappa…)


    ( ….Oooog …En liten natta snap til slutt:P )

 

takk for at du stakk innom:)

M. Victoria:)