Black Friday? mener vel Pink Friday:)

Sitter og ser på ting som jeg kunne tenkt meg, og kanskje skal kjøpe etter jul. legger noen bilder nederst så bare å spørre hvis det er noe dere lurer på.

Og ja, nå er jeg i mitt rosa hjørne, derfor er allt rosa, men hva kan man si? Mange jenter liker jo rosa:)

Ny Pc:

Nytt kamera:

Og nye sko:

Rosa ting er jo så søte da:)

 

# Rosa #Ønseliste

Julestemning i november?

Hei:)

Var en liten tur på julegateåpning i går, det er noe som man bare ha med seg syntes jeg, det er noe som hører til hvert år.

Men hørte flere barn i går, de sa de hadde julestemning… Hva er det? Jeg husker jeg hadde det når jeg var liten, og sier jeg får det når vi har pyntet til jul, men når små barn sier de har julestemning i november så tenker jeg: “Er ikke det litt tidlig? Og hvordan fikk du det av bare en stor gran som ble tent..? Kunne ønske jeg hadde julestemning:(

Hehe, får det kanskje nærmere jul når alt er ferdig pyntet og pakket og siste luke i adventskalenderen skal åpnes:) Håper det:) 

Hvor mange adventskalendere er det normalt å ha?

Pleier å ha en sjokoladekalender hvert år som jeg og broren min åpner sammen, og det skal vi fortsette med:)

Og i år har vi prøvd noe nytt, sånn flax kalender fra norsk tipping:) hadde vært gøy å vunnet penger da sånn før jul:) Så vi får se hva som skjer:)

 

Men så skal jeg ut en liter tur så vi snakkes lesere:)

Klem M. Victoria.

#bildeshoutnovember #jul

Utseende, hva er det “perfekte utseende” ?

Jeg selv syntes jeg må bruke hvertfall litt sminke før jeg går ut av døren. Jeg viser meg aldri uten sminke på vinteren, da er jeg blek og syntes selv jeg ser ut som jeg er syk… tar jeg mye sol så får jeg fregner og da ser jeg brunere ut og tør derfor gå ut av døren..

Jeg blir rett og sett styrt av mitt egen utseende..

Kunne jo selvfølgelig ønske at alle så ut som en barbie dukker, alt hadde vært mye enklere da… tror vi.. alle er “perfekte”, ingen mobbing for utseende, ingen dårlige selvtillitter, ingen er sjalu på noens utseende… tror vi… Det vil alltid være noen som forandrer seg, større pupper, mindre lår, strammere rumpe… Botox, silicon, extencions, falske negler, falske vipper, spray tan, “barbie dop” også videre…

Ja jeg syntes det er pent med silikon, litt botox i leppe, fin og jevn brunfarge, lange øyevipper og alt annet som blir definert som “det perfekte utseende” for tiden. Hadde jeg hatt penger til det så hadde jeg tatt silikon med en gang. Ikke noe spørsmål om det.. Men tenk hvis noe går feil…SHIIIT, da hadde jeg fått panikk… noen som tenker på det?:P


Også når du blir gammel? Hva gjør du da??

(bildene er funnet på Google)

Men uansett, vi skal tenke på nåtiden og ikke 60 år frem i tid, det er fint nå og utseende er allt som teller? Ikke sant?:)

Hva er deres mening? Legg igjen en kommentar hvis dere vil si noe:) Takk på forhånd:)

Klem fra lille meg som vil gjøre mye med utseende sitt:) 

 

Spørsmålsrunde #1

1. Hvor gammel kommer du til å være om 10 mnd?
-21 år

2. Hvem snakker du mest med på MSN?
-Jeg har ikke msn.

3. Hvem ringte deg sist?
-Pim, en venn

4. Har du kjæledyr?
-har en katt. Han heter Simba, men skulle het Pusur(minner om han)

5. Hvor mange land har du bodd i?
-har kun bodd i Norge

6. Hvor mange søsken har du?
-har kun en lillebror

7. Kan du å plystre?
-ja, men best innover:p

8. hva ser du mest frem til akkurat nå?
-Å feire jul med familien min og samboeren min.

9. Kan du spille poker?
-skjønner ingen ting av det, men prøver hvis jeg må..

10. Han du noen gang vært i USA?
-nei, men vil dra dit

11. Hvor mange land har du vært i?
-Norge, Sverige, Danmark, gran canaria(vet det ikke er noe land men) Mallorca(heller ikke noe land og Tyrkia.

12. Har du noen piercinger og tattoveringer?
-ja, har en piercing i tunga, nettopp tatt ut den i navelen og den i nippelen.. Også har jeg 4 tattoveringer, en på siden av magen, en på skulderen, en på høyre håndledd og en på venstre underarm.

13. Røyker eller snuser du?
-ja, røyker, men driver å slutter

14. Har du tatt sol den siste mnd?
-ja, godt når det er kaldt og ikke sol ute det:)

15. Kan du å skifte olje på en bil?
-gjort det rundt 40 ganger så skal gå greit:p

16. Er du avhengig av TV-en din?
-den er alltid på, uansett hva jeg driver med.

17. Hvis du fikk sjansen til å passe en ape en helg ville du gjort det da?
-så klart, de er jo så søte:)

18. Har du en hjemmeside?
-eehh, ja… Denne? :p

19. Hva kledde du deg ut som sist Halloween?
-“sexy cop”

20. Har du noen gang vært på TV? Og hvor mange ganger?
-ja, har vært på tv 3 ganger

Hvis det er noe mer dere lurer på om meg eller noe i min hverdag for eksempel så er det bare å legge igjen en komentar, så lager jeg et nytt innlegg med alle svar på igjen:)

Håper dere får en fin kveld videre og takk for at dere tok en tur innom min blogg:)
Lyst til å se bilder av min hverdag og meg så sjekk ut min instagram: maritvictoria og min tvitter: maritvictoria 🙂
klem fra meg:)

Hei alle sammen, noen av dere som har dårlig internett dekning? Så les her da vel:)

Da vi skulle ha internett på hytta var valget enkelt, vi valgte ICE NET, for da kan vi “ha med oss internett” enten om vi sitter i hytta og ser på film, eller om vi skal ut i båten eller på bilturer. Hvis du også vil prøve dette og bli positivt overrasket så kan du bestille her nå, PS. erogså HØSTKAMPANJE.  

 

 

Og som de sier:

“Med mobilt bredbånd fra ice.net har du internett med deg der du er. Enten du er hjemme, i bilen, på hytta, eller i parken. Ulike behov krever ulike løsninger. Vårt produkt er enkelt, stabilt og fungerer stort sett overalt!”

Håper dere kan ta en tur innom får å se hva de har å tilby. 

 

Med vennlig hilsen Marit Victoria!

Min lille historie

Kjapt om meg så begynner jeg med at jeg ble født på Gjøvik sykehus den 11. April i 1994. Oppvokst på Brandbu i Gran, i Oppland. Har en lillebror og to flotte foreldre, en mor og en far. Jeg er nå 20 år og har vært mye syk, det har gått utover min utdanning og jeg er nå i NAV systemet og får god hjelp både av de og av de rundt meg hvis jeg trenger hjelp.

Jeg er stolt av å være en “naver” når jeg kan stå frem om det og si at jeg faktisk får hjelp som også hjelper meg.

Jeg har jobbet litt her og litt der, blant annet i butikk og barnehage, noe jeg trivdes med, men jeg slet meg ut både fysisk og psykisk ganske fort, men turte ikke å si det.. Da kommer de til å tro at jeg bare er en slapp og lat ungdom.. Derfor valgte jeg å slutte og heller gå hjemme og ikke bli sett ned på på jobb. Nå er jeg “husmor” og går til psykolog, noe som faktisk funker for meg, bare det å ha noen å snakke med om fortid og hva du ønsker å gjøre i fremtiden, det hjelper.

 

Mitt ønske er å få meg en jobb der jeg kan tjene egne penger, og ikke bli svimmel og svime av fordi jeg står for lenge. Har også en liten modell jobb i bakhånd, men det er noe jeg har gått litt fra etter at min samboer sa: “Jeg vil ikke at du skal vise deg frem for andre gutter..” noe jeg er litt enig i, men vi har snakket litt om det og jeg er åpen for å ta noen små jobber. 

Litt om meg som de fleste ikke vet, jeg bleker håret mitt til vanlig så alle tror jeg da har mørkt hår.. Det har jeg ikke, jeg er blond, men ikke platina.

Jeg har blå øyne og blir nesten aldri brun, da må jeg ta masse solarium. 

I 2009 – 2011 var jeg nesten “avhengig” av å ta solarium, tok 2-4 halvtimer i uken hos studio og tok 2-3 timer hjemme solarium. Men fikk aldri den farge jeg ville ha. Gikk på Betakaroten i 2009 – 2013, det funket kjempe bra for å få brunfarge, men mest på magen. Helt ærlig.

Men men, nok om meg, hvis det er noe dere lurer på så spør i vei 🙂

Med vennlig hilsen M. Victoria. 

17.11.2014

Hei bloggen!

Blir lite blogging når jeg kun får blogget når jeg er hos min pappa..

Men prøver i hvertfall:)

En liten oppdatering av helgen, kjapt og enkelt så har samboeren min og jeg vært på bursdag, og på fredag tok jeg manikyr og var på en liten oslotur.. Koselig tur med samboeren min.

Ellers lite, vært hjemme og litt forskjellig. Håper dere har hatt en fin helg:) Hva har dere gjort?:)

 

Klem fra M. Victoria

Onsdag, onsdag, onsdag…

Må begynne kjapt med å si beklager for lite blogging siste uken, det er fordi vi  ikke har internett i leiligheten for tiden. Men har ikke skjedd noe spennende i det siste så får håpe det skjer noe til helga:)

Er ikke lenge igjen til jul heller, jeg får oftere spørsmål nå om hva jeg ønsker meg. Da kommer jeg bare på dyre, store ting på ønskelisten..

Hvem ønsker seg ikke sitt eget hus, ny bil og ja, mye man kan drømme om.

For meg så handler jula mest om å tilbringe tid med familien min, samboeren min og familien hans. Og skape julestemning sammen, masse god mat, og bare kose seg sammen:) Kjenner jeg gleder meg til jul nå ja:) Gleder dere dere til jul?

 

Stor klem fra Marit Victoria!

Mandag igjen da…

Skjer ikke mye spesielt på en mandag.. Det eneste er at samboeren min har fått seg jobb!!:-) gratulerer til han!!:D

En liten oppdatering på helgen er at vi hadde halloweenfest på fredag, men da kom det ingen… Neida, alle våre venner var der så ble fullt hus:) de fleste hadde kledd seg ut, det var nok å drikke så lørdagen ble slitsom:( hehe, sov til rundt 14.00 og sto opp og dusjen før vi dro i bursdag til min lillebror som fyllte 17 år på torsdag!:) gratulerer til han også!!:D hipp hipp!:)

Søndagen var en “se-film-på-sofaen-hele-dagen-dag” med samboeren min, sånn for å komme oss til en ny uke:)

Men ellers i dag så har vi ikke gjort så mye annet enn å vært hos min pappa og lillebror:)

Vi snakkes nok i morgen, kan legge ut bilde av halloweenkostymet mitt i morgen, så får dere som vil se hva jeg var i helgen, se det her:D

Men nå er det kveld så se litt på tv før vi legger oss her, god natt ettervært alle sammen:)

Klem fra
Marit V.