hits

Spontan Oslo Weekend

Hei alle sammen.

For noen av dere som bor i Oslo er ikke dette noe spesielt, men for meg som stort sett er i Oslo for bare korte ærender så tok samboeren min og jeg en spontan-tur til Oslo. Vi dro sent Lørdag kveld og ringte hoteller for å høre om de hadde noe ledig. Etter noen få samtaler fikk vi et ledig rom med King size bed på Plaza Hotel. Vi fikk rom 2329, og det betød 29. etasje... Vi er to med høydeskrekk delux så det var jo et mareritt å komme til et høy standar hotell, midt på natten og ta en heis (som gikk greit fort) opp 29 etasjer, men skal ikke klage for vi STORkoste oss mer enn noen gang, med god mat, supergod STOR seng, sightsing og mye mer. 

Og for en utsikt.. Vi bestemte oss for å se byen når vi først var i Oslo, så vi gikk fra hotellet, til slottet, der ble vi noen minutter før vi gikk til Aker brygge for å spise litt lunsj, vi gikk videre siden det begynnte å gå mot middastid. Vi gikk til Friday's og spiste en alt for god middag, tok noen drinker og gikk videre.

Vi gikk til Oslo S, og til Operaen bare for å ha gjort det. Det begynte å gå mot kvelden så gikk tilbake til hotellet for å dusje og skifte til kveldsantrekk og dra på byen. Ble bare ett glass vær på Aker Brygge før vi tok en taxi tilbake til hotellet. Siste dagen spiste vi bare en god frokost før vi dro hjem igjen. Nå sitter vi å planlegger neste tur. Hvor den går kommer i morgendagens innlegg.

Tusen takk for turen til min kjære like spontane Morten. Gleder meg syyykt til neste.

Har du vært på noen turer du setter ekstra stor pris på selv om du ikke har gjort så mye eller vært med noen spesielle? Har du noen tips om hotell eller steder i Norge man kan dra for å "se Norge" og slappe av/kose seg? Legg gjerne igjen en komentar.

 

 

M. Victoria S.

 

 

 

 

#hverdag #reise #mandag #blogg #mai #natur

Én kommentar

Janett Aadseng

05.10.2017 kl.23:45

Har besøkt Bergen 2 ganger og det er en fin by. Anbefales!

Skriv en ny kommentar

Marit Victoria S.

Marit Victoria S.

23, Gran

Følg gjerne meg og min hverdag:) "The M. Victoria S. Secret" For reklame eller sponsing kontakt: ma.sa94@hotmail.com Sponsorship or advertising on my blog, contact me on: ma.sa94@hotmail.com

Kategorier

Arkiv